סיכום שבועי!

Apushu

New member
התכוונת "מחנות עבודה"

חחחח כל האורנג' למיניהם הם פשוט מחנות עבודה, שמודדים לך בשניות את זמן ההפסקה שלך או כמה זמן את בשירותים >_< וגם אני לא יכולה להתחייב לשנה כי אני מתכננת לחזור גם הקיץ למחנה AKA אני שוב לא אהיה בכנס קיץ O_O; אוי גאד לא חשבתי על זה ...

innocence

New member
אבל בחלקם יש תנאים לא רעים, יחסית.

ובהתחשב בזה שאין יותר מדי אופציות לאנשים נטולי השכלה וניסיון, אין יותר מדי ברירות. יש קנס, אבל הוא לרוב לא רציני, אז גם אם יוצא לך לעבוד 9 חודשים זה סבבה.

Apushu

New member
סג, המחנה מתחיל ביוני ;;

כמעט חצי שנה I GUESS; טוב נראה מה יהיה איתי הפכתי להיות DAME NINGEN ........

Apushu

New member
;A;

זה ON AND OFF אצלי, כי לפעמים אני מקבלת את הכוח רצון לעבוד במלצרות, אבל אני כל כך לא מתאימה לזה...פיזית XD; אוף אוף אוף אני צריכה להפסיק להתפשר ;A;

innocence

New member
גם אני לא,

אבל זה משהו שמתרגלים אליו, נשבעת. כשרק התחלתי לעבוד במלצרות חזרתי עם כאבים שחשבתי שאני אמות, אבל סוג של פיתחתי שרירים במקומות הנחוצים P:

CibiHeart92

New member
תודה באמת P:

טוב, זה די נכון. אבל לפחות במוקד שירות לקוחות שאני עובדת בו אף אחד לא באמת שם זין XD פלוס יש שם אנשים כ''כ מטומטמים שאין מצב שיפתרו מישהי כמוני שמבינה מה זה אומר "להסביר כך שגם הלקוח יבין מה הבעיה" >.>;

Apushu

New member
מוקדי שירות לקוחות=

HELL XD; בלי כוונה להעליב כמובן D: בסוף נראה לאן נתגלגל ....היום יש לי ראיון בכוח אדם, נראה מה יציעו לי

CibiHeart92

New member
העבודה אכן מרגיזה

ולקוחות זו חיה כ''כ מטומטמת אבל האנשים כיפים ויש קרמבו חינם XD

Lightning9

New member
האא!! סיימתי את הבסיס של הג'קט!!

וזה לקח לי רק שעה!! D: שבוע הבא יהיו תמונות. או מתישהו אחר. עכשיו המחשב פשוט לא מסכים להעלות אותן

למעלה