סיכום שבועי

The Ocean Girl

New member
סיכום שבועי

איך עבר השבוע? משהו משמח שקרה השבוע: משהו מבאס שקרה השבוע: שיר השבוע: ספר השבוע: סרט השבוע: תוכנית/סדרת השבוע: ציטוט השבוע: התחדשות השבוע: מורה השבוע: איש השבוע: משהו שאת/ה מצפה לו שבוע הבא: משהו שאתה לא מצפה לו שבוע הבא: תמונת השבוע: גשם DDDDDDDDDD:

The Ocean Girl

New member
עדיין גשם DDDDDDDDD:

איך עבר השבוע? חביב ועמוס משהו משמח שקרה השבוע: אבא שלי חזר מבית חולים בריא ושלם
משהו מבאס שקרה השבוע: אבא שלי היה בבית חולים. אחותי עשתה מסיבה וחברות שלה כאלה מפחידות
לימודים.. שיר השבוע: Blind Guardian-The Edge ספר השבוע: הלוואי והיה לי זמן לקרוא
סרט השבוע: אין זמן
תוכנית/סדרת השבוע: כנ"ל ציטוט השבוע: "Rain on me, Love you will rain on me" התחדשות השבוע: שעון שאחותי קיבלה ליומולדת, ובגלל שהיא קבלה 2 אז היא נתנה אחד לי
מורה השבוע: בעע איש השבוע: משפחתי האהובה
משהו שאת/ה מצפה לו שבוע הבא: שיעבור בשלום משהו שאתה לא מצפה לו שבוע הבא: עוד מבחנים/בחנים/שיעורים >< אשכרה הפכתי לחננה שחורשת כל היום על הלימודים
תמונת השבוע: אפילו אין לי זמן לתמונות חדשות

ימיתי12

New member
טיפטיפטף ../images/Emo13.gif

איך עבר השבוע? המממ האמת, שבוע משוגע. לטוב ולרע. משהו משמח שקרה השבוע: התחילו המשצים סופסופ! : D משהו מבאס שקרה השבוע: התאכזבתי ממישהו מאוד חשוב ויקר לי, וזה ביאס אותי לאללה.. שיר השבוע: גשם חזק - מוניקה סקס ספר השבוע: פירוש החלומות XD סרט השבוע: ננסי דרו :p תוכנית/סדרת השבוע: כמעט לא ראיתי טלויזיה השבוע .. ציטוט השבוע: - המורה שלי לפיזיקה מדבר מזה מוזר, וכל הזמן אומר 'וכן הלאה' ו'תוך כדי תנועה' או 'עובדים בשטח' XD אז הצטרף אלינו תלמיד חדש השבוע, וכמה בכיתה החליטו לנצל את זה ולהכניס עוד איזה ילד "חדש" מכיתה אחרת בשכבה , אז הדיאלוג בין התלמיד ה"חדש" למורה שלי היה כזה: מורה: "כן, שלום, מי אתה?" תלמיד: "מי, אני? אני תלמיד חדש בכיתה" מורה: "טוב אז אני מצפה ממך וכן הלאה שעד שבוע הבא אתה תצלם למחברת שלך את כל החומר כדי שתוכל לעבוד בשטח, ותוך כדי תנועה תשתלב וכן הלאה בחומר הנלמד בכיתה, זה מובן? (!!!!!!!!!!) " תלמיד: "כן, אין שום בעיה" (איזה מלשן צועק 'אבל הוא לא לומד פה') מורה: (קולט את הקטע) "מה אתה עושה ממני צחוק? לך, לך לכיתה שלך . רק סתם לידע כללי, איזה כיתה אתה וכן הלאה?" תלמיד: (יוצא מבסוט מעצמו) "ט3....... וכן הלאה!" XD וואו, יצא ארוך . = O התחדשות השבוע: הממ כלום מורה השבוע: המחנכת המדהימה 3> איש השבוע: תוווומררר : ) משהו שאת/ה מצפה לו שבוע הבא: משצים, עוד יומולדת לידיד..עוד גשםםם ו.. אלוהים גדול :) משהו שאתה לא מצפה לו שבוע הבא: בוחן בפיזיקה, בעע תמונת השבוע: איזה כיף! מרגישים חורף באוויר ; )

namnamBG

New member
מסכמת...../images/Emo121.gif

איך עבר השבוע? סבבה
משהו משמח שקרה השבוע:יש לי עדשות מגע סוף סוף! גשם, היו צחוקים
וערב צוללות
משהו מבאס שקרה השבוע: מבחנים :\
שיר השבוע: כל הדיסק של לי בירן...
ספר השבוע: יומני הנסיכה- הנסכיה על הסף
סרט השבוע: השטן לובשת פראדה...ראיתי אותו אתמול והוא יפה אבל ארוך!!!
תוכנית/סדרת השבוע: מונית הכסף
ציטוט השבוע: אוף אני לא זוכרת
התחדשות השבוע: עדשות מגע D:
מורה השבוע: חחחח ממש...
איש השבוע: לא יודעת...
משהו שאת/ה מצפה לו שבוע הבא:להתחיל ללכת עם עדשות בבצפר
לסיים את השבוע הבא...
משהו שאתה לא מצפה לו שבוע הבא: "משפט תנועה"...משו ממש דפוק בספורט שקשור להתעמלות קרקע...
תמונת השבוע:

cockta

New member
אבל דנדן!! את אוהבת קיץ O:

טוב סיכום שבועי שלי, שיהיה קצר וזריז כי אני צריכה ללמוד למתמ' |: איך עבר השבוע? מאוד חרשני. כל היום מתמ' מתמ' מתמ', כדורסל, מתמ', להתעצבן שהמורה שלי לנת"ך נתנה לי הפרעה עוד קצת מתמ' ולחץ מהמבחן במתמ'. ררר. משהו משמח שקרה השבוע: גשם גשם גשם. יאי. זה עושה לי את ההרגשה הכי טובה בעולם! משהו מבאס שקרה השבוע: יש לי מבחן במתמ', ואז תקעו לי יום אחרי בוחן באזרחות ויום אחרי מבחן באנגלית. חארות. שיר השבוע: נמנמנ D: ספר השבוע: "שלומצי כותבת יומן" ונאמר: איכס! סרט השבוע: ראיתי את "ג'ולי וג'וליה" ממש חמוד. סרט חביב למדי. תוכנית/סדרת השבוע: המפץ הגדול D: ציטוט השבוע: - התחדשות השבוע: הממפ. לא שאני זוכרת. מורה השבוע: המורה המעולה למתמ'. מתה עליה D: איש השבוע:- משהו שאת/ה מצפה לו שבוע הבא: מבחן בוחן ועוד מבחן. ועוד גשם בבקשה. ואימוני כדורסל. משהו שאתה לא מצפה לו שבוע הבא: - תמונת השבוע: צילמתי תמונות מהממות (!!) של טיפות גשם שתלויות מעלים אבל זה עדיין על המצלמה אז ביום אחר D:

למעלה