טיפטיפטף ../images/Emo13.gif
איך עבר השבוע? המממ האמת, שבוע משוגע. לטוב ולרע. משהו משמח שקרה השבוע: התחילו המשצים סופסופ! : D משהו מבאס שקרה השבוע: התאכזבתי ממישהו מאוד חשוב ויקר לי, וזה ביאס אותי לאללה.. שיר השבוע: גשם חזק - מוניקה סקס ספר השבוע: פירוש החלומות XD סרט השבוע: ננסי דרו

תוכנית/סדרת השבוע: כמעט לא ראיתי טלויזיה השבוע .. ציטוט השבוע: - המורה שלי לפיזיקה מדבר מזה מוזר, וכל הזמן אומר 'וכן הלאה' ו'תוך כדי תנועה' או 'עובדים בשטח' XD אז הצטרף אלינו תלמיד חדש השבוע, וכמה בכיתה החליטו לנצל את זה ולהכניס עוד איזה ילד "חדש" מכיתה אחרת בשכבה , אז הדיאלוג בין התלמיד ה"חדש" למורה שלי היה כזה: מורה: "כן, שלום, מי אתה?" תלמיד: "מי, אני? אני תלמיד חדש בכיתה" מורה: "טוב אז אני מצפה ממך וכן הלאה שעד שבוע הבא אתה תצלם למחברת שלך את כל החומר כדי שתוכל לעבוד בשטח, ותוך כדי תנועה תשתלב וכן הלאה בחומר הנלמד בכיתה, זה מובן? (!!!!!!!!!!) " תלמיד: "כן, אין שום בעיה" (איזה מלשן צועק 'אבל הוא לא לומד פה') מורה: (קולט את הקטע) "מה אתה עושה ממני צחוק? לך, לך לכיתה שלך . רק סתם לידע כללי, איזה כיתה אתה וכן הלאה?" תלמיד: (יוצא מבסוט מעצמו) "ט3....... וכן הלאה!" XD וואו, יצא ארוך . = O התחדשות השבוע: הממ כלום מורה השבוע: המחנכת המדהימה 3> איש השבוע: תוווומררר : ) משהו שאת/ה מצפה לו שבוע הבא: משצים, עוד יומולדת לידיד..עוד גשםםם ו.. אלוהים גדול

משהו שאתה לא מצפה לו שבוע הבא: בוחן בפיזיקה, בעע תמונת השבוע: איזה כיף! מרגישים חורף באוויר ; )