סיכום שבועי.. =]

סיכום שבועי.. =]

איך עבר השבוע? משהו טוב שקרה השבוע: משהו רע שקרה השבוע: דבר מוזר שקרה השבוע: השבוע מ-1 עד 10: יום השבוע: שיר השבוע: סרט השבוע: ספר השבוע: סדרת/ תוכנית השבוע: בילוי השבוע: מסר לאומה: תמונת השבוע:

shiran232

New member
מסכמ"שת

איך עבר השבוע? לא טוב. משהו טוב שקרה השבוע: היינו פחות מיום בבסיס משהו רע שקרה השבוע: התגייסתי
דבר מוזר שקרה השבוע: התגייסתי
השבוע מ-1 עד 10: 3 יום השבוע: ראשון שיר השבוע: Recordar
שמעתי אותו בלילה שלפני הגיוס..רק בשבוע האחרון הבנתי כמה השיר הזה יפה... סרט השבוע: איזה סרט>< ספר השבוע: איזה ספר... סדרת/ תוכנית השבוע: בובספוג, מסודרים ואחד נגד מאה בילוי השבוע: גיוס?XD מסר לאומה: חםםםםםם! תמונת השבוע: עזבו.

../images/Emo198.gifמסכמת

איך עבר השבוע? מהר וארוך
משהו טוב שקרה השבוע:הרבה, הוא היה ממש כיף
משהו רע שקרה השבוע: עדיף לא לפרט.
דבר מוזר שקרה השבוע: יש לי פלאפון חדש
בלי שיגידו לי קודם.
השבוע מ-1 עד 10: 8
יום השבוע: שני
שיר השבוע: Maná - Te Llore Un Rio הוא נדבק לי לראש כל השבוע אבל לא היתה לי את האפשרות לשמוע אותו
סרט השבוע: ג'ונו, הרגע סיימתי לראות, אוברייטד.
ספר השבוע:אין, לא קראתי.
סדרת/ תוכנית השבוע: הדבר היחידי שראיתי השבוע בטלוויזיה זה חברים לפני כמה שעות, אז נלך על זה.
בילוי השבוע: כל השבוע היה עמוס בילויים, אני לא מפלה.
מסר לאומה:
תמונת השבוע: -- הודגש וקומבן באמצעות מדגישומטיק 2.0

הסיכום הראשון שלי בפורום:)

איך עבר השבוע? מצויין, בחופש הגדול הכל אני יכול! משהו טוב שקרה השבוע: קונצרט ואחריו מסיבה עד אור הבוקר:) משהו רע שקרה השבוע: ג'ט לג מטורף! אני הולכת לישון בשש בבוקר וקמה בשש בערב וזה הורס לי את כל השבוע.. שבוע הבא אני אשנה אתזה:) דבר מוזר שקרה השבוע: לא זוכרת.. בטח הרבהP: השבוע מ-1 עד 10: 9.5? יום השבוע: כל הימים?:) שיר השבוע: סע לאט\ אריק אינשטיין סרט השבוע: אפ בתלת מימד! מצויין! ספר השבוע: בעל זבוב סדרת/ תוכנית השבוע: סקס והעיר הגדולה בילוי השבוע: פיקניק עם חברות בפארק מסר לאומה: נצלו כל רגע מהחופש! תמונת השבוע: אינלי מושג\:
נועה.

למעלה