סיכום שבועי :]

סיכום שבועי :]

שבוע שעבר פתחו סיכום שבועי אחרי מאתיים שנה שלא היה אז הפעם אני התנדבתי = ]
מה קרה השבוע שהכי משמעותי בשבילך ?
מי עשה לך את השבוע ?
סרט \ תכנית השבוע ?
תמונת השבוע ( בקשה שלכם
) ?
שיר השבוע של דניאלי
?
ולא של דניאלי
?
חוסכים במים D: ?
אוהבים אותי ]-: ?
איך עבר השבוע מ 1-10 ? מתה עליכם
חיחיחי שבוע טוב :] טוב מש'ו קטן אחרון : ) יש לכם שאלה שאתם רוצים להוסיף לשבוע הבאה ? מי שיפתח את הסיכום יוסיף אותה :] אם יש לכם רעיון איך לשפר את מצב הפורום משחקים שאלונים וכל מה שעולה לכם בראש פשוט תפתחו זה רק יעזור

כןכן אני עונה לעצמי ../images/Emo6.gif

מה קרה השבוע שהכי משמעותי בשבילך ? התחלתי לעשות הליכות חיחחיחי = ] מחאו לי כפיים בחיים לא חשבתי שאני ילך ברגל
מי עשה לך את השבוע ? אממ , בנדוד שלי סרט \ תכנית השבוע ? מכעט מלאכים \ פטיטו תמונת השבוע ( בקשה שלכם ) ? שלי אני לא מעלה
אני יודעת איך אני נראית
אבל תאמינו לי שלראות אותו זה מספיק
מאווהבבבבבבבבתתתתתתתתתתתתתתתת DD : שיר השבוע של דניאלי ? אממ קשה , נראלי נמס אבל
ולא של דניאלי ? שיר של כמעט מלאכים של רמה boleros חוסכים במים D: ? מנסה לא מצליחה להתקלח פחות משלושת רבעי שעה = \ אוהבים אותי ]-: ? מתים עליי
איך עבר השבוע מ 1-10 ? 7+ חחח

מיוש94

New member
מסכמת..

מה קרה השבוע שהכי משמעותי בשבילך ? הראתי למורה שלי למתמטיקה בבית ספר שאני לא מפגרת שואני כן יודעת את החומר חחח מי עשה לך את השבוע ? הרבה אנשים סרט \ תכנית השבוע ? התוכנית brothers&sisters תמונת השבוע ( בקשה שלכם ) ? אין לי כח לחפש תמונה אז תדמיינו אותי: אני גבוהה,רזה שיער חום כהה ארוך וחלק,עיניים כחולות,גרה בוילה בהוואי
שיר השבוע של דניאלי ? כשאת כאן ולא של דניאלי ? וואי יש מלא אין לי כח לרשום חחח חוסכים במים D: ? כן אוהבים אותי ]-: ? לרוב
איך עבר השבוע מ 1-10 ? 8.5 שבת שלום!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!1

reut444

New member
עונה..:)

מה קרה השבוע שהכי משמעותי בשבילך ? ממ..פיתוח קול. מי עשה לך את השבוע ?לא היה דבר כזה..היה ההפך סרט \\ תכנית השבוע ?אמריקן איידול תמונת השבוע ( בקשה שלכם ) ?.. שיר השבוע של דניאלי ?אלייך ולא של דניאלי ?jhi ho ! חוסכים במים D: ?משתדלת.. אוהבים אותי ]-: ?ממ.. איך עבר השבוע מ 1-10 ?4..לא משהו.. מצטערת שהזנחתי..פשוט יש לי מתכונות ובגרויות..ומבחנים וחזרות לקראת הופעה..:( שבת שלוום

למעלה