סיכום שבועי :]

oO Barbie Oo

New member
סיכום שבועי :]

דבר טוב שקרה השבוע: דבר רע שקרה השבוע: שיר השבוע של הכנסייה: שיר השבוע לא של הכנסייה: היום הכי טוב השבוע: והכי פחות טוב: דיסק השבוע: סרט השבוע: ספר השבוע: פאדיחת השבוע: משהו שגילית השבוע: התחדשות השבוע: משהו שהתחרטת שלא עשית השבוע: ציטוט/מילת השבוע: תמונת השבוע: תוכניות לשבוע הקרוב: איך עבר השבוע באייקון: מאכל השבוע: האדם שעשה לכם את השבוע: משהו שאתם מחכים לו השבוע: משהו שאתם מקווים שיקרה השבוע: האדם שאתם משתוקקים לראות השבוע:

dana717

New member
חחח אני מחבבת את זה [;

דבר טוב שקרה השבוע: טיול מחזור ל''א [או מוות] דבר רע שקרה השבוע: ברוך ה' - כלום ! שיר השבוע של הכנסייה: רוץ ילד רוץ שיר השבוע לא של הכנסייה: כל מיני של אריק ברמן.. היום הכי טוב השבוע: שני שלישי ושישי והכי פחות טוב: לא היה .. דיסק השבוע: אריק ברמן סרט השבוע: לא ספר השבוע: כמה טוב להיות פרח קיר .. ספר מומלץ! פאדיחת השבוע: יש לנו בבית ספר מורה שאומר תמיד ''בכיף'', ואני וחברה שלי עברנו על ידו והיא אמרה בדיוק ''בכיף'' לא בעניין שקשור אליו וצעקתי [והוא שמע] ''תומר! אמרת בכיף והנה בני..'' משהו שגילית השבוע: אותו התחדשות השבוע: אין .. משהו שהתחרטת שלא עשית השבוע: ציטוט/מילת השבוע: ''ל''א או מוות!'' תמונת השבוע: ... תוכניות לשבוע הקרוב: אין בנתיים :) איך עבר השבוע באייקון:
מאכל השבוע: מנות חמות האדם שעשה לכם את השבוע: גידי משהו שאתם מחכים לו השבוע: להסתפר משהו שאתם מקווים שיקרה השבוע: שהתספורת תצא לפועל [הצעות,מישהו?] האדם שאתם משתוקקים לראות השבוע: יות' :] שבוע מקסים לכולם!!!!!!

מאייושש

New member
:)

דבר טוב שקרה השבוע: בית ריק לחברררר :) דבר רע שקרה השבוע: 60 בבוחן במתמטיקה שיר השבוע של הכנסייה: תמי יודעת שיר השבוע לא של הכנסייה: משנכנס אדר אמא שלך זונה - מרסדס בנד היום הכי טוב השבוע: חמישיי והכי פחות טוב:ראשון דיסק השבוע: מרסדס בנד סרט השבוע: חטופה - מומלץ מומלץ מומלץ !! ספר השבוע: להיות שם פאדיחת השבוע: ? משהו שגילית השבוע: שיש לי חצי כסף ממה שחשבתי שיש לי התחדשות השבוע: חולצה מזארה משהו שהתחרטת שלא עשית השבוע: שלא עבדתי ציטוט/מילת השבוע: "יש לי מההה פיפי " " דווקא פיפי!?" XD תמונת השבוע: תוכניות לשבוע הקרוב: טיול שנתתתתתי ויםםםם :) איך עבר השבוע באייקון:
מאכל השבוע: צ'ונט :) האדם שעשה לכם את השבוע:
החבר
משהו שאתם מחכים לו השבוע:חופששש משהו שאתם מקווים שיקרה השבוע: שאני אמצא זמן לעבוד האדם שאתם משתוקקים לראות השבוע: חברה שחוזרת מח"ול:)

oO Barbie Oo

New member
גמאניייי :]

דבר טוב שקרה השבוע: צוות אוויר :]
דבר רע שקרה השבוע: האקס שלי
שיר השבוע של הכנסייה: לא היה
שיר השבוע לא של הכנסייה: Something Stupid-סינטרה
היום הכי טוב השבוע: רביעי בהחלט והיום אולי
והכי פחות טוב: לאדעת
דיסק השבוע: הדיסק של דקלון מהאוטו
סרט השבוע: לא ראיתי
ספר השבוע: לא קראתי
פאדיחת השבוע: לא הייתה איזה שבוע ריקני ! חח
משהו שגילית השבוע: לירון פשוט גבר לעניין!
התחדשות השבוע: עדיין לא...
משהו שהתחרטת שלא עשית השבוע: קניתי את המשקפיים המושלמות
ציטוט/מילת השבוע: " And then you go and spoil it all by saying Something stupid like I love you ."
תמונת השבוע: פייסבוק למזליסטים מביניכם
תוכניות לשבוע הקרוב: יום שני ראיון של מודיעין
איך עבר השבוע באייקון:
מאכל השבוע: קוסקוס
האדם שעשה לכם את השבוע: מוזר, אבל לירון. ודורי
משהו שאתם מחכים לו השבוע: בגרות בערבית וסווווווופרלנד @!
משהו שאתם מקווים שיקרה השבוע: שאני אקבל 100? :] ושהראיון יהיה מוצלח
האדם שאתם משתוקקים לראות השבוע: לירון... דורין

roco77

New member
חחח נחמד :D

דבר טוב שקרה השבוע:סיימתי את המצגת של טיול שנציD: דבר רע שקרה השבוע:לא נסעתי לת"א.. שיר השבוע של הכנסייה: לקטוף את הירח שיר השבוע לא של הכנסייה: תתקעו בחצוצרה היום הכי טוב השבוע:שבת והכי פחות טוב:שבת דיסק השבוע: אריק ברמן 2 סרט השבוע:kill bill ספר השבוע:(מחזה..) ליל העשרים פאדיחת השבוע:נאבד לי ספר מת' :'( משהו שגילית השבוע:אני לא אחראי XD התחדשות השבוע:אין .... משהו שהתחרטת שלא עשית השבוע: לא הזמנתי כרטיס (עדיין) לזאפה :\ ציטוט/מילת השבוע: "ולזרום ולזרום.."(לקטוף את הירח ...) תמונת השבוע: חחחח עזבו אתם לא רוצים לראות אותה XD תוכניות לשבוע הקרוב: להזמין כרטיס D:D:D:D:D: איך עבר השבוע באייקון:? מאכל השבוע:עוף בסגנון סיני XD האדם שעשה לכם את השבוע: הרבה .....אבל בעיקר ... שי רז ועדי D: משהו שאתם מחכים לו השבוע : חלוץ פסחחח 09999 D::D:D:D:D:D:D משהו שאתם מקווים שיקרה השבוע: שלא יגלו שאני מבריז מספורט ? האדם שאתם משתוקקים לראות השבוע: אני יודע שלא .. אבל מיכלי 33>

vagz

New member
קצת באיחור , אני אתייחס לשבוע הנוכחי

דבר טוב שקרה השבוע: נגמר ביה"ס וביום חמישי הופעה של איפה הילד :) דבר רע שקרה השבוע: שום דבר שיר השבוע של הכנסייה: תמי יודעת- שיר מדהים ועוד יותר בביצוע הופעה שהיה בערוץ 24 שיר השבוע לא של הכנסייה: רמי פורטיס- אצבעות דביקות היום הכי טוב השבוע: אני מניח שיהיה יום חמישי והכי פחות טוב: אתמול? :O דיסק השבוע: ברי סחרוף אלבום הופעה אקוסטי והיהודים הופעה חיה לייב סרט השבוע: יותר סדרה- אבודים ו24 ספר השבוע: קרוב להפליא ורועש להחריד פאדיחת השבוע: כרגע אין משהו שגילית השבוע: גיליתי למה מצעד הפזמונים נקרא ככה!! התחדשות השבוע: כרטיסים להופעה של איפה הילד :O משהו שהתחרטת שלא עשית השבוע: כרגע עדיין לא מתחרט על כלום ציטוט/מילת השבוע: סבבה תמונת השבוע: אין תוכניות לשבוע הקרוב: איפה הילד הופעה חחח איך עבר השבוע באייקון:
מאכל השבוע: כדורי בשר האדם שעשה לכם את השבוע: משהו שאתם מחכים לו השבוע: אמרתי את זה כבר משהו שאתם מקווים שיקרה השבוע: לא יודע האדם שאתם משתוקקים לראות השבוע: וואו זה היה ממש ארוך

vagz

New member
../images/Emo13.gif

יש הבדל בין טקסטים יש טקסטים של משוררים כמו ביאליק, יהודה עמיחי וכדומה שמיועדים להישאר על הנייר ויש טקסטים שמיועדים להלחנה והם נקראים פזמונים, לכן כל המוזיקה שאנחנו שומעים היא בעצם פזמונים ולא שירים

למעלה