סיכום שבועי :)

Fall Out YaNa

New member
סיכום שבועי :)

ליכבוד שהגשם שבא לבקר אותנו נתחיל בסיכום חורף D:
דבר טוב שקרה השבוע:
דבר רע שקרה השבוע:
פאדיחת השבוע:
ציטוט השבוע:
שיר השבוע של פוב:
שיר השבוע לא של פוב:
אדם השבוע:
סרט\תוכנית\ספר השבוע:
התחדשות השבוע:
תמונת השבוע:
מאכל השבוע:
תוכניות לשבוע הבא:

Fueled by ramen

New member
שבוע דפוק

דבר טוב שקרה השבוע: חחחחחחחחחחחחחחחחחחחח הצחקתם אותי דבר רע שקרה השבוע: מלא בחנים ומבחנים ו..ו..אין לי כוח לזה כבר נו פאדיחת השבוע: לאזוכרת אם היה ציטוט השבוע: לאזוכרת שיר השבוע של פוב: אין שיר השבוע לא של פוב: Damn you look good and im drunk - cobra starship מומלץ! חפשו ביוטיוב חח D: אדם השבוע: רועיקוש סרט\תוכנית\ספר השבוע: עדיין סקראבס (L) התחדשות השבוע: אין כל כך תמונת השבוע: חחח 3> הרקע בפלא' שלי מאכל השבוע: O_O' תוכניות לשבוע הבא: טיול שנתי!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!11 ולהשיג כבר שמלה לתחפושת :\ יאווווווו הלוואי שיהיה כיף בטיול השנתי(L)

fobnikit

New member
תהני בטיוללD:../images/Emo13.gif../images/Emo15.gif

ותקשיבי לי,באוטובוס תשירו ותצחקו כמה שיותרXD אנחנו ישבנו כמו טמבלים כל אחד במקום שלו ובקושי דיברנו=.=,אל תעשי את הטעות שלי!!!
תהני מותק

Fall Out YaNa

New member
עונהההה P:

דבר טוב שקרה השבוע:לא קרה שום דבר טוב =.= דבר רע שקרה השבוע:המחשב שלי נהרס,סימס 3 נידחה ועוד מלא מלא מלא דברים ><" פאדיחת השבוע:- ציטוט השבוע:"אני שונאת אותך מחשב נייד!" שיר השבוע של פוב:טנקס פור אה מאמוריס P: שיר השבוע לא של פוב:אין ><" אדם השבוע:הכלב שלי! סרט\\תוכנית\\ספר השבוע:הישרדות D: התחדשות השבוע:אני ואחותי החלפנו פלאפונים P: תמונת השבוע:---> מאכל השבוע:עוגת שוקולד XD תוכניות לשבוע הבא:להיתלונן לאמא שלי שהפלאפון שלי נידפק ולהיתפלל שיתקנו לי את המחשב מהר XD

אולמוסט לאבר זה אחד השירים הכי יפים שנוצרו.

דבר טוב שקרה השבוע: 100 בבוחן במעבדה, יומולדת לאלינוש
, התחלתי ביום חמישי ב-10 וביום שלישי ב-9 ואמא הודיעה לי בפסח אני והיא יוצאות לאילת לטיול אם ובת בעזרת השם D: ואנחנו יוצאות גם עם חברות שלנו ויהיה כיף D::::::::::: דבר רע שקרה השבוע: יותר מדי דברים. תאמינו לי שאתם לא רוצים שאני אתחיל לספר. פאדיחת השבוע: יש מלא
1. אני וניטי התחלנו לצחוק אחת על השנייה שאנחנו כאילו בהריון ודיברנו בטון רציני למרות שצחקנו אחת עם השנייה וזה היה בסטודיו ואז הלכנו לשתות ועדיין דיברנו על זה ואיך שנכנסנו לקפיטריה ניטי אמרה: "אל תדאגי, את לא בהריון." ופתאום אנחנו קולטות את סטפן [המורה לקלאסי שלנו] עומד בכניסה לקפיטריה ומסתכל עלינו. שתינו נעצרנו והסתכלנו אחת על השנייה כמו מפגרות ואני ממש מקווה שהוא לא שמע על מה דיברנו ואני מאוד מאוד מקווה שהוא לא לקח את זה ברצינות ><"
2. היה בא לי לקנות נעלי עקב אז אני ורוחה הלכנו לטו גו והפאדיחות פשוט לא הפסיקו לקרות לנו שם. המוכרת הביאה לי איזה נעל מה זה מכוערת אז.. רוחה: "איכ. מה זה? מה את דרוזית?!" ומאחורינו עמדו דרוזיות XDDDDDDDDDDDDD אפילו המוכרת התחילה להיקרע עלינו מצחוק
ואחר כך מדדתי איזה נעל בובה עם עקב קטן חמוד והייתי עם גרביון כזה שהמוכרת הביאה לי כדי למדוד את הנעל כי הייתי עם גרב רגילה לפני. רוחה: "זה נראה קצת דוסי." אני: "הכל נראה דוסי עם גרביונים, קיצר זה מכוער." ופתאום אנחנו קולטות 2 דתיות עומדות לידנו ומסתכלות עלינו XDDDDDDDD זה היה אחד הימים המצחיקים
ציטוט השבוע: נראה מה אני זוכרת. ~באמצע שיעור קלאסי~ סטפן: "פוקוס פוקוס פוקוס. פוק פוק פוק פוק פוקוססססס!" ויש לו מבטא צרפתי מצחיק וזה היה נשמע כמו פאק וכל אבל כ-ל הקבוצה התחילה להיקרע מצחוק. אפילו הפסתרנית שלנו צחקה
----- אני ולילוש: "בוגדתתתתתתתתתתתתתתתתת!!!!!!!!!11111111" ----- בטו גו המוכרת הביאה לי איזה נעל עקב מדהימה אבל עם עקב גבוה. מאוד גבוה. Oo המוכרת: "זאת הנעל הכי סקסית שיש." אני: "טוב, אז אמא שלי לא תקנה לי אותה." ורוחה התחילה מה זה להיקרע עליי מצחוק
לא זוכרת מה עוד היה
שיר השבוע של פוב: לא היה ><" שיר השבוע לא של פוב: David Cook - Billie Jean
A Fine Frenzy - Almost lover - השיר הזה כל כך אבל כל כך מחייב ריקוד לירי
Michael Jackson Ft. Diana Ross - Ease On Down The Road. Beyonce - Diva. אדם השבוע: אמא, נירית, ניטי, עדי, לילוש, רוחה ואריאלוש :) סרט\תוכנית\ספר השבוע: עקרות בית נואשות
התחדשות השבוע: כל מיני דברים לפורים ומחממים לנעלי בלט בצורת נעלי בלט
תמונת השבוע: כמה מהסטודיו אבל אין לי כוח להעלות -_-" מאכל השבוע: פיצה. תוכניות לשבוע הבא: מבחנים
, סטודיו ולהקה :)

למעלה