סיכום שבועי

FallOutBoy4

New member
סיכום שבועי

שם: גיל: משהו שקרה טוב השבוע: משהו שקרה רע השבוע: מאכל השבוע: תוכנית השבוע: שיר השבוע: משחק השבוע: תמונת השבוע:

קבלו תמונת פוזה. ../images/Emo101.gif

שם: טל התלתל. גיל: מחר 14 ו-5 חודשים :] משהו שקרה טוב השבוע: המורה שלי לקלאסי צילמה אותי ועוד 4 חברות שלי רוקדות את הקומבינציה בלירי :) הודיעו לנו שהכאוגרפית של "מחולה" תבוא ללמד אותנו ריקוד ליום העצמאות ותעבוד עם הלהקה שלנו בזמן הקרוב D: אני ועומרי התקרבנו יותר מאי פעם. יום הורים. משהו שקרה רע השבוע: יום הורים. מאכל השבוע: גמדים בטעם בננה |ריררררררררר| תוכנית השבוע: חברים
שיר השבוע: כל השירים של בריטני D: Rihanna - Rehab. Sean Paul - Watch Dem Roll. Tokio Hotel - Don't Jump. משחק השבוע: לא יודעת
תמונת השבוע: אני רוצה שווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווב! אני ודידוש באוטובוס הקסמים [או יותר נכון האוטובוס הצהוב שנראה כמו אוטובוס הקסמים] D: ונקובר, קנדה - קיץ 2008. תעשו טובה ותפתחו את התמונה בגדול, בקטן היא בטח תראה נורא >.> אה ו, אני הימנית עם הכובע והשיער המתולתל שאסוף בגולגול מעפן D:

אני *__*

שם:עדדן DDD: גיל:13 משהו שקרה טוב השבוע:האלבום!@#$%סופסוף!!!!!DDDDD: משהו שקרה רע השבוע:לגייב מקוברה סטארשיפ קרה משו והוא לא יכול לשיר :| לא יודעת איך לתאר את זה הוא לא חולה אבל יש לו משו..O: מסכן:| מאכל השבוע:ספגטטי XP תוכנית השבוע:פילדלפיה זורחת,איך פגשתי את אמא,שני גברים וחצי וסקראבסD: שיר השבוע:השירים החדשים
משחק השבוע:מזתאומרת?O: תמונת השבוע:

למעלה