סיכום שבועי

סיכום שבועי

משהו טוב שקרה לך השבוע:
משהו רע שקרה לך השבוע:
משהו מצחיק שקרה לך השבוע:
אמן / להקת / שיר השבוע:
סרט / ספר השבוע:
מאכל השבוע:
התחדשות השבוע:
תמונת השבוע:
ציטוט / מילת השבוע:
משהו שאתה מצפה לו בשבוע הבא: שבת שלום לכווולם

הי אביב סיכום ראשון שלי!!@!!

משהו טוב:קיבלתי פיפא 2009 לפליסטישן. משהו רע:שוב מגרשים יהודים מבתיהם בארץ ישראל!!!!! משהו מצחיק:ראיתי מישהו שדומה ללאון מהאח הגדול ושאלתי אותו "אתה לאון לא??" והוא נורא נעלב.............. אמן שיר:עמיר בניון אז תבוא.. סרט/ספר: סרט:בוגד [כן תתפלאו אבל זה שם של סרט.....} מאכל השבוע:עוגת גבינה.. התחדשות השבוע:נרשמתי לחוג נגינה {כינור...} תמונת השבוע:חייל גורר נערה יהודיה מהבית שלה...... {זה מזכיר לי תקופה שאני רוצה לשכוח......} ציטוט השבוע:נקמת ילד קטן עוד לא ברא השטן {הנקמה של מוישי הולצברג שנהרגו בהודו.........} משהו שאני מצפה לו:נסיעה לצפון לקברי צדיקים שחברים אירגנו... שבת שלום לכוווווווווווווווווולם!!!!!!!!!!!!!!!!!!! באה שבת, באה מנוחה.... איך שאני מת על השבת!!

A GIFT OF LOVE

New member
באיחור :)

משהו טוב שקרה לך השבוע: -עברתי את הפרוייקט באנגלית בציון מפתיע למרות שאנגלית זה לא הצד החזק שלי. -סדרתי את הארון שלי [הגיע הזמן נראה לי...] -סדרתי את הזמן שלי בצורה מצוינת והספקתי לעשות הרבה דברים. -אבא שלי הגיע לאסיפת הורים [כן, כן, אני בגיל הזה..] והיה ממש נחמד. -טיפול מצוין. -הרצאה מצוינת. -שיחה עם חברה טובה שממש עזרה לי. משהו רע שקרה לך השבוע: -עשיתי לעצמי דמיון מודרך והגעתי למקומות שלא הייתי מודעת שהיו קיימים בי. לא בטוחה שהיה טוב להכאיב לעצמי. -אכלתי בצורה לא מבוקרת. משהו מצחיק שקרה לך השבוע: -בשעות הבוקר אין לי ממש מצב רוח, כמובן שלא לחברה שמנסה להצחיק אותי. ישבתי לארוחת בוקר ושתיתי את אחת מכוסות החלב היומיות שלי [אחת החולשות שלי] והחברה שלצידי מנסה להצחיק אותי למרות מבטי הנעזמים. ניסיתי להתחפר מעט מעצמי והגברת לצידי לא התייאשה... הרגשתי נשיקה קטנה על הזרת שלי ולא ממש קלטתי בהתחלה. כשהבנתי מה היא עשתה התחלתי לצחוק כמו משוגעת... מעשה טוב שעשית: תמכתי באישה זרה שפגשתי באוטובוס. אמן / להקת / שיר השבוע: מאור כהן. סרט / ספר השבוע: ספר מנהל. מאכל השבוע: פשטידת ירקות של אבא. התחדשות השבוע: פוטר/קפוצ'ון מודפס עם קריקטורה שהכנו לשכבה. יצא ממש מאגניב :) תמונת השבוע: ציטוט / מילת השבוע: ''בדיוק לפני שאני עף מהפסים, הרגשתי שאנחנו מתקרבים...'' [מתוך השיר של גלעד שגב] משהו שאת מצפה לו בשבוע הבא: -לעבור את הבחינות. -טיפול נוסף. שבוע טוב.
סוף שבוע מקסים.

שבוע שעבר

משהו טוב שקרה לך השבוע: -בן דודה שלי התחתן. משהו רע שקרה לך השבוע: -לחץ מטורף של לימודים. משהו מצחיק שקרה לך השבוע: -התחלקתי על הישבן באמצע האולם. אמן / להקת / שיר השבוע: הזמנה לחתונה סרט / ספר השבוע:
מאכל השבוע: סטייק פרגית. התחדשות השבוע: חולצה תמונת השבוע:
ציטוט / מילת השבוע:
משהו שאתה מצפה לו בשבוע הבא: לענות על הסיכום בזמן.
שבוע טוב לכווולם

באיחור רציני...

משהו טוב:סבא שלי קנה לי שני כלבים ואני מת עליהם... משהו רע:עניתי תשובה על שאלה בכיתה וחבר צחק על הגמגום שלי..... משהו מצחיק:אחי הקטן {בן-5} הביא לחבר של אבא שלי בעיטה לביצים כי הוא צעק עליו..... מעשה טוב:ראיתי כלב משוטט ברחוב והאכלתי אותו. אמן/ להקה:50 cent-just a lil bit סרט/ ספר: התוכנית "שבוע סוף" מאכל השבוע:בשר כבש שאכלת ביפו. אמממממממממממ....... התחדשות השבוע:קניתי נעלים... {זה גם משהו....} תמונת השבוע:??? ציטוט השבוע:? משהו שאני מצפה לו:אני אמור לקבל p.s.p חדש.

למעלה