סיכום שבועי

ספיייר

New member
סיכום שבועי

שיר השבוע שלכם [של אמיר]- שיר השבוע שלכם [לא של אמיר]- בילוי השבוע שלכם- סרט/תוכנית/סדרת השבוע שלכם- תוכנית רדיו ששמעתם השבוע\תחנת רדיו - תמונה שראיתם לאחרונה ברשת ואהבתם [אתם מוזמנים להוסיף אם יש] משהו אחד שעשה לכם את השבוע, ואתם רוצים להמליץ עליו- משהו שהרס לכם את השבוע- משהו שאתם מחכים שיקרה בשבוע הבא- מאכל השבוע: משפט השבוע שלכם: האם פגשתם את אמיר השבוע? אם כן-איך היה?

ספיייר

New member
עונה

שיר השבוע שלכם [של אמיר]-לא שמעתי..O: מצטערת השיר החדש של אייל גולן ..הדביק אותי חחחח שיר השבוע שלכם [לא של אמיר]-אייל גולן-זה אני בילוי השבוע שלכם-אממ אין משהו מיוחד סרט/תוכנית/סדרת השבוע שלכם-האח הגדול?!!? תוכנית רדיו ששמעתם השבוע\תחנת רדיו -לא שמעתי תמונה שראיתם לאחרונה ברשת ואהבתם [אתם מוזמנים להוסיף אם יש] משהו אחד שעשה לכם את השבוע, ואתם רוצים להמליץ עליו-קבלתי 112 במתמטיקה חעחעחע משהו שהרס לכם את השבוע-אין משהו שאתם מחכים שיקרה בשבוע הבא-איןן .. מאכל השבוע: אממ אני לא זוכרת מה אכלתי חחחחחחחחחח משפט השבוע שלכם: היה טוב טוב שהיה. האם פגשתם את אמיר השבוע? אם כן-איך היה? לא..

סיכום השבוע שלי../images/Emo13.gif

שיר השבוע שלכם [של אמיר]- ,אל תוותר" (חורשת עליו על כל פסטיגל 2007, מסוגל לשמוע את השיר הזוכה בלופ) שיר השבוע שלכם [לא של אמיר]- "ילדונת" של פאבלו רוזנברג עם יואב יצחק בילוי השבוע שלכם- אני מחכה... ממש בעוד 3/4 שעה חבר שלי אמור להגיע.... סרט/תוכנית/סדרת השבוע שלכם- אין תוכנית רדיו ששמעתם השבוע\תחנת רדיו - תוכנית הבוקר על טל ברמן ואביעד קיסוס ב- 102 fm תמונה שראיתם לאחרונה ברשת ואהבתם [אתם מוזמנים להוסיף אם יש] משהו אחד שעשה לכם את השבוע, ואתם רוצים להמליץ עליו- דיסק האוסף של פאבלו רוזנברג משנת 2006, קניתי אותו שלשום, מומלוץ ביותר!!! משהו שהרס לכם את השבוע- איזה עובד הזוי במקום עבודתי... אבל ממשיכים הלאה.... משהו שאתם מחכים שיקרה בשבוע הבא- לשחות באימון יחד עם חברה שלי, אבל לא באמת להתאמן, כולם יתאנו ואני ישחה מה שבא לי... מאכל השבוע: בכרובית המדהימה שאמא שלי מבשלת! משפט השבוע שלכם: "אל תוותר על החופש שלך להיות, מה שבא ל'ך לעשות מה שרק אתה רוצה ואם רק תבקש אז תמצא בך אש אז לעולם אל תוותר"! האם פגשתם את אמיר השבוע? אם כן-איך היה? לא מחכה לזה כבר בע"ה

למעלה