סיכום שבועי

roey406

New member
סיכום שבועי

שיר/י השבוע: אלבום השבוע: קניית השבוע: בילוי השבוע: בגד/נעליים אהובים השבוע: מאכל השבוע: 4 מקומות שהייתם בהם השבוע: משהו טוב שקרה השבוע: משהו רע שקרה השבוע: משהו שבא לכם לשתף: משהו שאתם מחכים לו בשבוע הבא: מה אתם מאחלים לפורום לכבוד השנה החדשה?(ייפתח ביום שלישי שרשור גדול,אז תשמרו חלק מהברכות לשם) איך עבר השבוע מ1-10:

roey406

New member
עונה

שיר/י השבוע:britney spears-womanizer סוף סוףףףףףףף אלבום השבוע:britney spears-britney JB-IAT קניית השבוע:ג'ינס בילוי השבוע:לונה פארק בגד/נעליים אהובים השבוע:האולסטאר שלי נראה לי מאכל השבוע:נקניקייה בלחמניה חח 4 מקומות שהייתם בהם השבוע:בית,בית ספר,לונה פארק,סבתא משהו טוב שקרה השבוע:השיר החדש של בריטני יצא סוף סוף(מומלץ מאוד) והיא מצלמת לו קליפ שממה שנראה הולך להיות מדהים משהו רע שקרה השבוע:הוא היה אמור לצאת כבר ביום שני אבל הוא נדחה להיום..חוץ מזה בית ספר ושיעורים והכל משהו שבא לכם לשתף:אני אוהב גשם! משהו שאתם מחכים לו בשבוע הבא:חופש מה אתם מאחלים לפורום לכבוד השנה החדשה?(ייפתח ביום שלישי שרשור גדול,אז תשמרו חלק מהברכות לשם)שנה טובה ופעילה לכולם איך עבר השבוע מ1-10: 8

מיוש94

New member
עונה נה נה נה נה

שיר/י השבוע:fergie-big girls dont cry אלבום השבוע:אין קניית השבוע:אאמ....וואי לא קניתי השבוע כלום בילוי השבוע:זה לא בדיוק השבוע זה יהיה השבוע-אני הולכת למסיבה בגד/נעליים אהובים השבוע:אאמ.....הג'ינס שלי מאכל השבוע:פסטה 4 מקומות שהייתם בהם השבוע:בית ספר,בבית,בהיפ הופ,בקניון משהו טוב שקרה השבוע:נתפסו לי השרירים פחות משבוע שעבר משהו רע שקרה השבוע:נתפסו לי השרירים משהו שבא לכם לשתף:אמא שלי צוחקת עלי משהו שאתם מחכים לו בשבוע הבא:חופש ומסיבה מה אתם מאחלים לפורום לכבוד השנה החדשה?(ייפתח ביום שלישי שרשור גדול,אז תשמרו חלק מהברכות לשם)שנגדל ונצמח ושדניאל יכתוב יותר איך עבר השבוע מ1-10: 8

עונננהה באיחוור

שיר/י השבוע: אמממ ליביי ודניאללי הכלל אלבום השבוע:מה שאץ עושה לי תתמייד חח קניית השבוע: ננעליים בילוי השבוע: אממ חחג ? חחח בגד/נעליים אהובים השבוע: השמללה שאני לובשת עכשיו P: מאכל השבוע: אאאאמממממממ.. לא יודעתת.. שניצלל תירס נראללי 4 מקומות שהייתם בהם השבוע: בית בצפר באזכרה של סבתא שלי ז"ל
וללא זוכרת עוד משהו טוב שקרה השבוע:היום יומולדתת ללבנדוד שללי משהו רע שקרה השבוע: אזכרה ללסבתא =[ משהו שבא לכם לשתף: אני לא מדברת עם אבא שלי כבר שבועיים חחחח משהו שאתם מחכים לו בשבוע הבא: אמממ לא יודעת.. חחחח סתם יומולדתת לאיישתי וודניאלי
מה אתם מאחלים לפורום לכבוד השנה החדשה?(ייפתח ביום שלישי שרשור גדול,אז תשמרו חלק מהברכות לשם) שנה טוב וחג שמח =] איך עבר השבוע מ1-10: 7 בערך חח

למעלה