סיכום שבועי

מיוש94

New member
סיכום שבועי

מה קורה? שיר השבוע: סרט/תוכנית השבוע: תמונת השבוע: משהו טוב: משהו רע: איך היה בבית ספר? מה מתכננים לשבת? איך עבר סה"כ השבוע(1-10): שבת שלום

עונה :)

מה קורה? הכל טוב מאמי, מה איתך ? שיר השבוע: בדיוק כמו פעם - ישראל=] סרט/תוכנית השבוע: חשופים (נגמר) , הפיג'מות [ : תמונת השבוע: ממ.. משהו טוב: טוב ? אמ.. חח היה צחוקים אשש בשיעורים משהו רע: שעוד לא חופשש חח איך היה בבית ספר?קשה מה מתכננים לשבת? שבת חתן :) איך עבר סה"כ השבוע(1-10): 7 שבת שלום =]

roey406

New member
עונה

מה קורה?בסדר שיר השבוע:britney-underground סרט/תוכנית השבוע:האח הגדול תמונת השבוע:אין משהו טוב:לא יודע.. משהו רע:בית ספר,שיעורים וזה איך היה בבית ספר?רגיל מה מתכננים לשבת?שיעורים איך עבר סה"כ השבוע(1-10):9

מיוש94

New member
עונה

מה קורה?הכל טוב שיר השבוע:מליון כוכבים-עמית פרקש שיר מדהים ומרגש! סרט/תוכנית השבוע:האח הנגדול,הפיג'מות תמונת השבוע:אין משהו טוב:הגיע הסוף שבוע משהו רע:יש לי בחנים שבוע הבא
איך היה בבית ספר?סביר מה מתכננים לשבת?לנסוע למשפחה בחיפה איך עבר סה"כ השבוע(1-10):8 שבת שלום ומבורך לכולם

עוננה

מה קורה? טובי שיר השבוע: כשאת כאן של דניאלי
והרדופים של ליבי סרט/תוכנית השבוע: אממ מללא חח תמונת השבוע: אין משהו טוב: יומולדת לגמדנה אחותתי משהו רע: לא הלכתתי לראות את ליבי בגלל האבא המגעיל שליי שאני לא מדברת איתו כבר כמעט שבווע איך היה בבית ספר? לא היה חחחחח מה מתכננים לשבת? הייתי עם חברה שללי = ) איך עבר סה"כ השבוע(1-10): 3 בקושי רק בגלל היומולדת של אחותתי

למעלה