סיכום שבועי!!!

מיוש94

New member
סיכום שבועי!!!

שיר השבוע: תוכנית/סרט השבוע: סרט השבוע: משהו שעשה את השבוע: משהו שהרס את השבוע: תוכניות לשבוע הבא: שבת שלום

roey406

New member
בא לי פיתה

שיר השבוע:jordin sparks feat. chris brown-no air madonna-american life דניאל זילברשטיין-נמס,כשאת כאן תוכנית/סרט השבוע:בקושי ראיתי השבוע..כוכב נולד ורוקדים עם כוכבים סרט השבוע:אין משהו שעשה את השבוע:ים,מסיבה ועוד כמה משהו שהרס את השבוע:הידיעה שהחופש נגמר =[ תוכניות לשבוע הבא:בית ספר..

roey406

New member
חחחחחח

כן פיתה האמת עכשיו בא לי אממ.. לא יודע משהו טעים מהחנות של הממתקים בקניון יש שם מלא סוכריות גומי ושוקולדים וזה

עוננה P:

שיר השבוע: אממממ.. ליבי עיניים שלי תוכנית/סרט השבוע: דרייק וג'וש חחח סרט השבוע: זה לא היה מקודם? יופי אישתי נסמוך עלייך להכין סיכום שבועי DDD: חחח סתםם משהו שעשה את השבוע: לונה פארק ויומולדת לאבא משהו שהרס את השבוע: עבודה בהיסטוריה בעעע ואם זה מיש'ו אז אישתתי על זה שלא באתת ! תוכניות לשבוע הבא: לא רוצה ביצפרררררררררררררר שבת שלום :]

באיחור /=

שיר השבוע: ים - המושבה תוכנית/סרט השבוע: היפה והחנון , חשופים וכו' סרט השבוע: אין משהו שעשה את השבוע: אשכרה כלום משהו שהרס את השבוע: שנהייייייייתי חולהה אוףףףףף! תוכניות לשבוע הבא: להברייייא , שאחי יצא מבית חולים כבר לכיתה א' ! :(

למעלה