סיכום שבועי

oOosapiroOo

New member
סיכום שבועי

שיר השבוע [של אמיר]: שיר השבוע [לא של אמיר]: משהו שעשה את השבוע: הרס את השבוע: תוכנית השבוע: סרט השבוע: מאכל השבוע: ציטוט\משפט השבוע: משהו שאת\ה מחכה לו לשבוע הבא:

עונה

שיר השבוע [של אמיר]:אל תוותר שיר השבוע [לא של אמיר]:מי היה מאמין. משהו שעשה את השבוע:שיחה עם אמיר
הרס את השבוע:אין תוכנית השבוע:כוונות טובות סרט השבוע:סודות מאכל השבוע:כנפיייים ציטוט\משפט השבוע:אין משהו שאת\ה מחכה לו לשבוע הבא:ביקור בת"א,לא כיפי במיוחד... סוף שבוע נעים-שבבת שלום

oOosapiroOo

New member
מסכמת!!:)

שיר השבוע [של אמיר]:השיר השני שהוא שר בפסטיגל-כולם רוקדים עכשו חח נידבקתי בוו שיר השבוע [לא של אמיר]:וואי יש מלאאא חצי מהשירים של הראל סקעת והראל מויאל תסתכלי עליינו-דניאל בן חיים ויש עוד מלאאאאא גם באנגלית חח כל מה שעשיתי השבוע זה רק לשמוע שירים משהו שעשה את השבוע:הספירה לאחור של סוף שנה:p הרס את השבוע:אמ איןן תוכנית השבוע:לא יודעת.. סרט השבוע:לא ראיתי\\= מאכל השבוע:הכל חחחחח ציטוט\משפט השבוע:אין משהו שאת\ה מחכה לו לשבוע הבא:החופשששש

מסכמת -

שיר השבוע [של אמיר]: לא שמעתי בכלל השבוע.... אם לבחור אז- "להוציא מתוך הגוף" שיר השבוע [לא של אמיר]: "אושר גדול" - של מייק בראנט משהו שעשה את השבוע: - השוקולדים שאחי הביא מטורקיה/הדיוטי פרי.... מממ מ טעימים חבל"ז הרס את השבוע: קמתי מאוחר כל בוקר ואחרתי לעבודה כל בוקר למרות שהלכתי לישון מוקדם תוכנית השבוע:"סרוגים" "דני הוליווד" סרט השבוע: אין מאכל השבוע: - שוקולד!!!!! ציטוט\משפט השבוע: "אתה תצלול עמוק בתוך העיניים ולא בתוך הים" משהו שאת\ה מחכה לו לשבוע הבא: לפרק של "סרוגים" ביום א' ובט יש עוד הרבה דברים שעדיין לא תכננתי....

רבעיית רן נראה לי מידי פרובוקטיבי..

ראיתי את הפרק הראשון.. סמת לב לשחקנית ששיחקה ב"הלהקה".. איזו סצנה פרובוקטיבית וזולה??מה זה...!? חבל שסרטגים רק פעם בשבוע ורק 15 פרקים...

אהה

טוב זו בעצם הדמות של ניבו(יפתח קליין)מרדן,חוצפן,שלא דופק חשבון לאיש. אני דווקא מאוד מסוקרנת לגבי העלילה בסידרה.

חח ראיתי תרבעיית רן הזאת פרק אחד וזאת סידרה

מגעייילה , סרוגים זאת אחת הסדרות היפות אבל חבל שהיא רק ביום שני ] =

עווונה (=

שיר השבוע [של אמיר]: אל תווותר חח שמו אותו במסיבת סיום של ו' [= שיר השבוע [לא של אמיר]: ממלא - מלאא - מלאא ! אין שניה בלי שירים P: אבל הכי לואי של הראל מויאל משהו שעשה את השבוע: לא למדננננו בקושי ( : הרס את השבוע: ידיד שלי הלחיייץ אותי שהוא מחק משהו שצילמתי את הראל מויאל אבל למזלי הוא לא מחקק בסוף =] ואני הייייתי בסרטיים ... תוכנית השבוע: סרוגים , ראש בקיר +] סרט השבוע: שכחו אותי בבית 3 , אחוות הריקודים מאכל השבוע: בצל ממולא :p ציטוט\משפט השבוע: במסיבת סיום של כיתות ו' : הוא הביא לאחד כסף בהצגה כאלו ואז הילד אומר לו "זהו זהו לא צריך עוד, אתה לא מביא עוד ? לא צריך לך לך , לא לך לך ." :D משהו שאת\ה מחכה לו לשבוע הבא: מלאמאלאמלא

עונה..

שיר השבוע [של אמיר]:מהם החיים שיר השבוע [לא של אמיר]:מבול[אני חייבת להגיד שזה השיר הכי קשה בעולם! כבוד קרן..חח] משהו שעשה את השבוע: אחת המדריכות בבית חם התחתנה אתמול.. הרס את השבוע: הבית חם נגמר
תוכנית השבוע: החיים זה לא הכל ורוקדים עם כוכבים..וגם כוכב נולד..חח סרט השבוע:לא ראיתי... מאכל השבוע:אממ...לא אכלתי הרבה בזמן האחרון.. ציטוט\משפט השבוע:ארז טל: "יש לך לב גדול ורחב" קרן פלס: "אני כולי גדולה ורחבה"..חחחחח נפלתי מצחוק היא פשוט מקסימממההה!!! משהו שאת\ה מחכה לו לשבוע הבא: נמנמ...לא יודעת...אבל אני מחכה לחודש הבא כי יש הופעה של קרנונההה!!

עונה

שיר השבוע [של אמיר]: אל תוותר(הייתי השבוע בקורס משצים וזה נמשך גם לשבוע הבא אז בבוקר שמו לנו ברמקולים את השיר הזה אז זו הייתה התעוררות טובה/השכמה והתחלתי מתוך שינה לשיר את השיר חח..) דרך אגב שחף ביום ראשון היייתי ברמלה כי הדריכו אותנו לקורס אז לא הייתי בטוחה איפה את גרה בלוד או ברמלה... שיר השבוע [לא של אמיר]: מלא שירי מורל אני צרודה..צרחתי כמו לא נורמלית נראה לי שאני אחבר מורל על השיר אל תוותר משהו שעשה את השבוע: קורס משצים הרס את השבוע: שוםצדבר שבוע כל כל מווווווווושלם (פרה) תוכנית השבוע: לא ראיתי סרט השבוע: לא ראיתי מאכל השבוע: לחמניה על גבינה וזייתים ציטוט\משפט השבוע: עמידה חופשית, הקשב 2,3 ה-ק-ש-ב!! משהו שאת\ה מחכה לו לשבוע הבא: המשך הקורס!!! שיהיה לכם אחלה של סופ"ש :]] סורי על המיני חפירה..

חח אני גרה בלוד..למזלי הגדול לא ברמלה..

כמה שרע לי פה נירלאי פי 10 יהיה לי רע ברמלה.. אם הייתי גרה שם כבר מזמן לא הייתי בין החיים

וואללה? מגניב..חח אבל אני שונאת את כל האיזור

הזה.. זה לא אישי..אבל כל השמועות על לוד, רמלה והסביבה..לצערי...הכל נכון!! רק בבצפר שלי כולם..לא כולם חח הרוב ערסים נרקומנים ו[סליחה] זונות..חחח אני לא רוצה לחשוב בשאר לוד מה אני אמצא.. ורמלה...ציון ברון סיפר שהוא גדל שם והוא ראה כלמיני דברים...

למעלה