סיכום שבועי!

מיוש94

New member
סיכום שבועי!

שיר השבוע: תמונת השבוע: משו טוב: משו רע: איך עבר אתמול ל"ג בעומר: איך עבר סה"כ השבוע(1-10): שבת שלום!

roey406

New member
עונה

שיר השבוע:eek:ne republic-stop and stare estelle feat. kanye west-american boy תמונת השבוע:אין משו טוב:ל"ג בעומר, חופש משו רע:כאבה לי הבטן איך עבר אתמול ל"ג בעומר:היה ממש כיף ומצחיק איך עבר סה"כ השבוע(1-10):9 שבת שלום לכולם!

עונהההה=]

שיר השבוע: הפחד נעלם - כינרת וכפיר אפשטיין (למרות שחרשתי על מיליוני שירים בטיול D: ) תמונת השבוע: => מה דעתכם על הכובע והמשקפיים שקניתי לטיולי ? :] משו טוב: טיווווווולי :) משו רע: שהטיול בא על חשבון המפגש עם חן /= , מפמ"רים /= איך עבר אתמול ל"ג בעומר: לא עשיתתתי , כולם ישנו מהטיול D: איך עבר סה"כ השבוע(1-10): 8 שבת שלום :)

כפיר אפשטיין ../images/Emo99.gif

דווקא הפחד נעלם??? "תצעק" ו-"להיות עצמי" ו-"ליפול" שירים סוף

1oror1

New member
עוווונה : )

שיר השבוע: כמה אהבה של קובי פרץץ P = תמונת השבוע: אממ .. אני יביא שאני יחזור מהטיול .. משו טוב: ל"ג בעוומר : ))) ועברתי דירה משו רע: אמ .. בטוח שיש אבל לא זוכרתת = ]] איך עבר אתמול ל"ג בעומר: היייה מזהה כיףףףףף : ) גילתי שיש בערך 3 ילדים שאוהבים אותי חחחח איך עבר סה"כ השבוע(1-10):100000 שבת שלום!

o r a n o o s h

New member
עונה

שיר השבוע: Want you- מריה קארי תמונת השבוע: >> משו טוב: קיבלנו ציונים של רבעון ג' והם ממש טובים.. הלך לי לא רע..
משו רע: הייתי עייפה כל השבוע ולא הצליחתי לעשות כלום... איך עבר אתמול ל"ג בעומר: סבבה.. איך עבר סה"כ השבוע(1-10): 7 שבוע טוב!

דנ יאל 14

New member
עונה. <:

שיר השבוע: עכשיו מעונן - אביב גפן בחולצת פסים - עברי לידר תמונת השבוע: איןלי. >> משו טוב: עבר המפמ''ר במתמטיקה. O: משו רע: מפמ''ר באנגלית + אנסין ~של 5 יחידות1@$^~ ומפמ''ר באזרחות. =\ איך עבר אתמול ל"ג בעומר: אמ. היה נחמד, לא יותר.O: איך עבר סה"כ השבוע(1-10): 8. D:

למעלה