סיכום שבועי %$!

FRD

New member
אולי אני מתבלבל עם משהו אחר?

למרות שלא נראה לי.. גם אנחנו עשינו על התבגרות, ויכלנו לבחור בין עבודה כתובה לבין משהו יותר יצירתי (צילומים\ציורים\דגמים\מצגות...) ולא, אין ציון

moshit1

New member
אז כנראה שאתה מתבלבל.

כשאתה עושה 5 יחידות יש לך יחידה אחת פנימית שכל מורה מחליט מה הוא בוחר לעשות עם הכיתה שלו, באישור משרד החינוך כמובן. אני מכירה מגמת ספרות שעשתה ששבצפר ליידי... פשוט המורה לקחה את הציון של השנה שלהם והנכיסה את זה כציון בגרות וזה היה על נושא אחר לגמרי. המורה שלנו בחרה לעשות אל עתהבגרות ולעשות עבודה. במגמת תנ''ך אצלנו עושים בגרות פנימית רגילה.... זה לא משרד החינוך קובע, כלל לא.

תמרוש5

New member
../images/Emo45.gif

זה יחידה פנימית שהמורה מחליטה איזה נושא לבחור..

אחרי המבחן שהיה לי בספרות לפני שבוע,

אני פשוט סולדת מכל קשר למקצוע הזה|: פאקינג 14 שירים ואנסין #@! וכל זה בשעה ורבע#@!

((((:)

דבר טוב שקרה השבוע:
עלהאש אצל חצושון אתמול עם כל המהממים
דבר רע שקרה השבוע:
יובל קדדדדח לי
היום הכי טוב השבוע:
שבת ושני
והכי פחות טוב:
שישי
שיר השבוע של הכנסייה:
פרפרים
שיר השבוע לא של הכנסייה:
היא אוהבת-קספרים
דיסק השבוע:
-
סרט השבוע:
אני אף פעם לא זוכרת:/
ספר השבוע:
פאדיחת השבוע:
ראינו את המורה למתמטיקה שנתפס לו הגב באיזה סופר קונה ירקות והיה כזה מטורףףףףףף
משהו שגילית השבוע:
חסר לי משהו
התחדשות השבוע:
סווצ'רט וקרדיגן, כאילו שלא התחיל הקיץ|:
משהו שהתחרטת שלא עשית השבוע:
סתם כזה..
ציטוט/מילת השבוע:
-"היי סנוב" -"רוצה נשיקה?"
תמונת השבוע:
תוכניות לשבוע הקרוב:
מבחן בהיסטוריה ומתכונת בע"פ בערבית
איך עבר השבוע באייקון?
:)
מאכל השבוע:
קוטג'
האדם שעשה לכם את השבוע:
ועדת קישוט. האחרון שדיברתי איתו אז האחרון שאני זוכרת.
משהו שאתם מחכים לו השבוע:
ח"כ:/
משהו שאתם מקווים שיקרה השבוע:
כנסייה ברביעי
האדם שאתם משתוקקים לראות השבוע:
מישהו שאני אוהבת

../images/Emo140.gif

דבר טוב שקרה השבוע:עבדתי מלא=כסףכסףכסף
והייתי בקאמל קומדי קלאב
דבר רע שקרה השבוע: עבדתי מלא והתעייפתי חחח
היום הכי טוב השבוע:שישי
והכי פחות טוב:לאזכור
שיר השבוע של הכנסייה: רציתי לראותתתת:)
שיר השבוע לא של הכנסייה: -
דיסק השבוע: -
סרט השבוע: -
ספר השבוע: -
פאדיחת השבוע: בעבודה עשינו צחוקים וצחקנו עם לקוחות והיה כיף לאללה. ואז הגיע לקוח תמני נהג אוטובוס אמרתי לו בשיא הצחוק שמגיע לו מזון ושתייה חינם כי ככה כתוב במחשב והוא אמר לי "תפסיקי לדבר איתי אשכנזית דברי עברית" בצחוק כמובן אבל חחח אמרתי לו שהוא חצוף ושאני חצי מרוקאית חצי תמניה(לא באמת!)
משהו שגילית השבוע:-
התחדשות השבוע:TOP כפול 3..
משהו שהתחרטת שלא עשית השבוע: -
ציטוט/מילת השבוע: "עשיתם פישפיש?"
תמונת השבוע:
תוכניות לשבוע הקרוב:להקים פסטיבל אביב את התערוכה שלנו וכו'. לעבוד.
איך עבר השבוע באייקון?
מאכל השבוע:ברד תות חחח
האדם שעשה לכם את השבוע:חבר שלי כמובן.כפרעליו.
משהו שאתם מחכים לו השבוע:פסטיבל אביב.
משהו שאתם מקווים שיקרה השבוע:-
האדם שאתם משתוקקים לראות השבוע:-

אממ

פסטיבל אביב זה פסטיבל שנתי באביב בבצפר שכל המגמות מציגות. בתאטרון יש את ההפקות הגדולות של י"ב-הצגות יש מופע של מגמת מוזיקה יש מונולגים דיאלוגים של תאטרון י"א ויש תערוכה של מגמת גרפיקה<המגמה שלי> וסרטים של קולנוע.. ואני עובדת בסופר אלונית:)

moshit1

New member
אההה

חשבתי שאת כאילו נוסעת לפסטיבל צאלים וכולי קנאה

באיחור יופידו!

דבר טוב שקרה השבוע: motomusic !!!#$@%#$
היה כלכך מעולה! והטיול השנתי בראשון-שני דבר רע שקרה השבוע: הלחץ לפני מוטומיוזיק היום הכי טוב השבוע: היום
והכי פחות טוב: נראה לי ששבת שיר השבוע של הכנסייה: קאנהההה וואחדה! שיר השבוע לא של הכנסייה: פנסים דיסק השבוע: החדש של עבודה עברית סרט השבוע: לא ראיתי טלויזיה כלכך הרבה זמן D: ספר השבוע: כביסה של סוזן אדם פאדיחת השבוע: חח הנפילה על הבמה
משהו שגילית השבוע: דיקציה הדר, דיקצצצצצציה! התחדשות השבוע: חולצה מפולאנד :) משהו שהתחרטת שלא עשית השבוע: כלום.. ציטוט/מילת השבוע: "קוטפים-קוטפות" תמונת השבוע: אין לי כוח לצרף, עשיתי תגובה מהירה P: תוכניות לשבוע הקרוב: ואי, תנו לי לנשום עכשיו, ויש מבחן בהיסטוריה ביום שישי :'( איך עבר השבוע באייקון?
מאכל השבוע: רוסטביף! האדם שעשה לכם את השבוע: כל ההפקה משהו שאתם מחכים לו השבוע: ערב מגמה משהו שאתם מקווים שיקרה השבוע: שליאור יתקשר האדם שאתם משתוקקים לראות השבוע: את אריק!! איפה אתה ?!

למעלה