סיכום שבועי

סיכום שבועי

שיר השבוע: תמונת השבוע: איך עבר השבוע מ-1-10: משהו רע שקרה: משהו טוב שקרה: מה אתם רוצים לאחל לפורום לקראת שבת: שבת שלום!

מיוש94

New member
עונה

שיר השבוע:i will be-אבריל לבין תמונת השבוע:חתיך שלי!! איך עבר השבוע מ-1-10:8 משהו רע שקרה:הפיגוע אתמול משהו טוב שקרה:קיבלתי 86 על עבודה ו-90 במבחן מה אתם רוצים לאחל לפורום לקראת שבת: שתהיה שבת מקסימה ושקטה!

roey406

New member
עונה

שיר השבוע:britney spears-radar דניאל זילברשטיין-טעות תמונת השבוע:אין איך עבר השבוע מ-1-10: 7 משהו רע שקרה:הרבה משהו טוב שקרה:נהייתי אדום מה אתם רוצים לאחל לפורום לקראת שבת:שבת שלום ותהיו פעילים, זה שזה שבת לא אומר שגם הפורום "שובת"! =]

עונה :) ..

שיר השבוע: מאור פיניה - עד אליי :) תמונת השבוע: איך עבר השבוע מ-1-10: אאאאממ.. 7 משהו רע שקרה: מבבבבבבבחנים /= ופיגווע בירושליים משהו טוב שקרה: אאאאאאאאמ.. . . יומהולדת לאבוו'ש :] מה אתם רוצים לאחל לפורום לקראת שבת: שבבבת שלום :] תבבלו ..

מה פתאוםרועי אתה חצוף! ../images/Emo6.gif

אף פעם לא מספיק תמונות להציף תמונות ... עוד דניאל יקבע אתכן לדייט בסןף

o r a n o o s h

New member
עונה

שיר השבוע: תיאטרון רוסי- אביתר בנאי תמונת השבוע: אין איך עבר השבוע מ-1-10: 8 משהו רע שקרה: שעבדתי מללאאאא!!!
משהו טוב שקרה: שדוד שלי וסבתא שלי באו ונסענו לטייל והיה מזה כיף!! מה אתם רוצים לאחל לפורום לקראת שבת: השבת כבר שי נגמרה אז שבוע טוב!

למעלה