סיכום שבועי.

giraffeeeee

New member
סיכום שבועי.

השבוע שעבר - שיר השבוע: - האדם שעשה לכם את השבוע: - משפט השבוע(משפט משיר כלשהו שמאפיין את השבוע שלכם): - משפט השבוע(משפט מחץ שהצחיק אתכם/ריגש אתכם) - דבר שהשגתם השבוע(לדוג'-הורדתי 2 קילו!,קנו לי דיסק שממש רציתי...): - מאכל השבוע: - משהו(מאורע כלשהו,או משהו בסגנון) שעשה לכם את השבוע: - משהו שהרס את השבוע: - מסקנה שבועית: - שאלת השבוע: חמסין או שרב? השבוע שבפתח - משהו שאתם מחכים לו השבוע: - משהו שאתם מקווים שיקרה השבוע: - האדם שאתם משתוקקים לראות השבוע: סתם - תמונה מגניבה:

Broken sound

New member
כי אני ממש עייפה.ממש ממש ממש.

השבוע שעבר - שיר השבוע:ממ. - האדם שעשה לכם את השבוע:שיר, הילה וקט. - משפט השבוע(משפט משיר כלשהו שמאפיין את השבוע שלכם):וואי לא זוכרת. - משפט השבוע(משפט מחץ שהצחיק אתכם/ריגש אתכם)"It's like a fucking drug deal - דבר שהשגתם השבוע(לדוג'-הורדתי 2 קילו!,קנו לי דיסק שממש רציתי...):משקפיים וחולצה ומכנס ונעליים ונאמ^^ - מאכל השבוע:פסטה - משהו(מאורע כלשהו,או משהו בסגנון) שעשה לכם את השבוע:ממ פעמיים ת"א.החברות מירושלים היו פה היום.ממ.ומלא דברים חדשים. - משהו שהרס את השבוע:כלום. - מסקנה שבועית:..... - שאלת השבוע: חמסין או שרב?מממ השבוע שבפתח - משהו שאתם מחכים לו השבוע:אין לי מושג - משהו שאתם מקווים שיקרה השבוע:אין לי מושג - האדם שאתם משתוקקים לראות השבוע:בלאט סתם - תמונה מגניבה:

חצילע

New member
היי O: גמני שמה O: מאיפה זה?

הא, מהמצלמה של שיר, לא?

Anni Lupu

New member
רוצה לחזור לגדנ"ע...

השבוע שעבר
- שיר השבוע:
Sean Kingston - Me love
- האדם שעשה לכם את השבוע
: המפקדת בגדנ"ע - ליאור
- משפט השבוע(משפט משיר כלשהו שמאפיין את השבוע שלכם)
: "גם באש וגם במים- צוות 2!" (מורל מהגדנ"ע)
- משפט השבוע(משפט מחץ שהצחיק אתכם/ריגש אתכם)
שהמפקדת אמרה לי שהיא גאה בי על זה שעשיתי הכל בגדנ"ע למרות הגבס ביד שמאל.
- דבר שהשגתם השבוע(לדוג'-הורדתי 2 קילו!,קנו לי דיסק שממש רציתי...):
לא נדברתי ונשארתי בגדנ"ע, ויריתי ב-M-16
- מאכל השבוע
: מנה חמה (כי זה הדבר הכי נורמלי שאכלתי השבוע)
- משהו(מאורע כלשהו,או משהו בסגנון) שעשה לכם את השבוע:
גדנ"ע! צוות 2 מחלקה1 אימפריה!
- משהו שהרס את השבוע
: לעזוב את הגדנ"ע ואת המפקדת. העובדה שנקשרתי יותר מדי למפקדת.
- מסקנה שבועית
: ג'וערה- נשבענו לאהוב!
- שאלת השבוע: חמסין או שרב?
אף אחד מהם! השבוע שבפתח
- משהו שאתם מחכים לו השבוע:
אין משהו מיוחד... שיורידו לי את הגבס כבר! -
משהו שאתם מקווים שיקרה השבוע
: שיורידו לי את הגבס, שהמפקדת תחזיר לי SMS
- האדם שאתם משתוקקים לראות השבוע:
ליאור המפקדת סתם - תמונה מגניבה: אני עוד אהיה מדריכה בגדנ"ע, אתם תראו!

*עושה הפסקה ממתמטיקה*

השבוע שעבר - שיר השבוע: Queen - Don't Stop Me Now - האדם שעשה לכם את השבוע: - משפט השבוע(משפט משיר כלשהו שמאפיין את השבוע שלכם): - משפט השבוע(משפט מחץ שהצחיק אתכם/ריגש אתכם) - דבר שהשגתם השבוע(לדוג'-הורדתי 2 קילו!,קנו לי דיסק שממש רציתי...): ממ.. לא לכאן. - מאכל השבוע: אוכל סיני - משהו(מאורע כלשהו,או משהו בסגנון) שעשה לכם את השבוע: אין - משהו שהרס את השבוע: מתמטיקה - מסקנה שבועית: אני צריכה להתחיל לעמוד בלוחות זמנים - שאלת השבוע: חמסין או שרב? ממ... אף אחד השבוע שבפתח - משהו שאתם מחכים לו השבוע: שהמבחן במתמטיקה יעבור - משהו שאתם מקווים שיקרה השבוע: 100 באזרחות ובמתמטיקה? - האדם שאתם משתוקקים לראות השבוע:

FartherAway

New member
:)

השבוע שעבר - שיר השבוע: Keane - Somewhere Only We Know - האדם שעשה לכם את השבוע: שלהלה. - משפט השבוע: "שמעתם ששחר גבעול הכניס את תורן להריון והם מכרו את התינוק לגוגל ב16 מיליון דולר?!" - דבר שהשגתם השבוע: עברתי את המבחן במתמטיקה? - מאכל השבוע: עוגיות שלי ושל יעל.
- משהו שעשה לכם את השבוע: אתמול בלילה. - משהו שהרס את השבוע: המבחן במתמטיקה. - מסקנה שבועית: לא יודע איך לנסח בכתב. - שאלת השבוע: חמסין או שרב? זה אותו דבר.
השבוע שבפתח - משהו שאתם מחכים לו השבוע: יום שני, כי זה הדבר היחידי שאני יודע שייקרה.
- משהו שאתם מקווים שיקרה השבוע: שהמבחן בערבית והבוחן בגיאומטריה יילכו טוב. - האדם שאתם משתוקקים לראות השבוע: שלהלהלה. סתם - תמונה מגניבה: אני, וולדמורט ותפוח-אדמה שבישלו יותר מדי. הודגש באמצעות מדגישומטיק

../images/Emo13.gif

- שיר השבוע: Draconian - Earthbound - האדם שעשה לכם את השבוע:
- משפט השבוע(משפט משיר כלשהו שמאפיין את השבוע שלכם): "It's such a shame for us to part..." - משפט השבוע(משפט מחץ שהצחיק אתכם/ריגש אתכם): "אולי תפסיק כבר לקלל?" - דבר שהשגתם השבוע(לדוג'-הורדתי 2 קילו!,קנו לי דיסק שממש רציתי...): ביי ביי היסטוריה א'! - מאכל השבוע: צ'יפסססססססססס - משהו(מאורע כלשהו,או משהו בסגנון) שעשה לכם את השבוע: סיימתי עם היסטוריה א'
- משהו שהרס את השבוע: ריבים מטופשים... - מסקנה שבועית: Carpe Diem
- שאלת השבוע: חמסין או שרב? זה אותו דבר בתכלס... השבוע שבפתח - משהו שאתם מחכים לו השבוע: מגן במת' [ראשון] + בגרות במת' [שני] - משהו שאתם מקווים שיקרה השבוע: לקבל ציון טוב בהם?
- האדם שאתם משתוקקים לראות השבוע: אממ, נאחס?
יאללהפועלמלחמה, עוד שעתיים משחק.

שרון710

New member
אני לא מבינה בחמזמזים.

השבוע שעבר - שיר השבוע: זיב, למי היה זמן למוזיקה? - האדם שעשה לכם את השבוע: לא יודעת כבר. - משפט השבוע(משפט משיר כלשהו שמאפיין את השבוע שלכם): - משפט השבוע(משפט מחץ שהצחיק אתכם/ריגש אתכם): - דבר שהשגתם השבוע(לדוג'-הורדתי 2 קילו!,קנו לי דיסק שממש רציתי...): האמת שקנו לי דיסק. - מאכל השבוע: שניצל תירס
- משהו(מאורע כלשהו,או משהו בסגנון) שעשה לכם את השבוע: שעבר המבחן במת'. - משהו שהרס את השבוע: שנכשלתי במבחן במת'. - מסקנה שבועית: - שאלת השבוע: חמסין או שרב? מה אכפת לי? same shit. השבוע שבפתח - משהו שאתם מחכים לו השבוע: כלום. שבוע מסריח. - משהו שאתם מקווים שיקרה השבוע: שאני אצליח בבוחן בהיסטוריה ושיהיה לי כוח ללמוד למבחן בהיסטוריה. - האדם שאתם משתוקקים לראות השבוע: אפחד. באמת. סתם - תמונה מגניבה:

dcohn

New member
לוקחת חצי כדור להרגיע את עצמה,

וזורקת משפט של הימור- אתה או אני או אתה... ואני בתוכי סגור, מילותיי כבר אינן יוצאות, וחוץ מללחוש את שמה- מנגב לה את הדמעות...
השבוע שעבר
שיר השבוע: נו הזה של שון קינגסטון
האדם שעשה לכם את השבוע: חחחחחחחחח אין אלבום השבוע?
אממממ המפקד אלכסיי
וכל החברות:] איזה מזל שהן שם:] האהא וגם העוזרת הזאת של דייגו שהורידה לי את הטבעות D: (כי הקקי הזה לא יוריד לי בעצמו
עצלן.)
משפט השבוע(משפט משיר כלשהו שמאפיין את השבוע שלכם): אואואואואוהווווו וואי דיד יו האב טו גוהווו אוואי פרום הוווםםםםםםם (...מי לאב?!?!
יש לו בעיות.)
משפט השבוע(משפט מחץ שהצחיק אתכם/ריגש אתכם) ואי לא זוכרת
היה משהו. "ממרח דינוזאורים מישהו?"
דבר שהשגתם השבוע(לדוג'-הורדתי 2 קילו!,קנו לי דיסק שממש רציתי...): הורידו לי טבעות, השגתי אולסטאר.
מאכל השבוע: ריבת תות מסוקסת על לחם לארוחת בוקר, ריבת תות על לחם לארוחת צהרים, ריבת תות על לחם לארוחת ערב. איזה חיים.
משהו(מאורע כלשהו,או משהו בסגנון) שעשה לכם את השבוע: שהורידו לי ת'טבעות:] והגדנ"ע:]] אחד השבועות הטובים.
משהו שהרס את השבוע: אממממ אולי הקור של יום רביעי. אבל החובש החמוד הזה הציל אותי
מסקנה שבועית: יש כמה: -אין על החברים שלך
באמת שטוב שהם (ת'אמת שיותר הן אבל סבבה) פה
-מגיבי נאצה בבלוגים זה עם חרא
(וגם משועמם ביותר
) שלא צריך להזיז לי:] -גדנ"עים במדים לא עושה לי את זה כמו חיילים במדים
משהו עובר עלי?
שאלת השבוע: חמסין או שרב? מה ההבדל? השבוע שבפתח
משהו שאתם מחכים לו השבוע: לא יודעת
משהו שאתם מקווים שיקרה השבוע: אהמ
האדם שאתם משתוקקים לראות השבוע: אותווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווו
חיחי
סתם
תמונה מגניבה: מזה מגניבה, חבל על הזמן
הודגש באמצעות מדגישומטיק
אויש נו אני שונאת את השורה הזאת
טוב נו נפרגן
.

Anni Lupu

New member
איכס!

הריבה הזאת הייתה כ"כ מגעילה! ריבה רגילה אני בקושי אוכלת, אז הם ציפו שאת זה אני אוכל?! ומה זה בקשר לבלוגים? יש לך בלוג, דורה?

dcohn

New member
טעימה??../images/Emo11.gif אתה חולה או משהו?../images/Emo193.gif

dcohn

New member
ברור, הריבה הסקסית שלי../images/Emo99.gif

מגרה בטירוף, עוד שניה קפצתי עליה

dcohn

New member
../images/Emo6.gif../images/Emo6.gifכן אני יודעת זה היה בצחוק../images/Emo6.gif

היא באמת היתה ממש דוחה (למרות שאכלתי אותה!) וכן יש לי בלוג, ולאחרונה רכשתי לעצמי גם מגיב נאצה
http://www.israblog.co.il/412016

למעלה