סיכום שבועי

Lost Lullaby

New member
סיכום שבועי

ריק מהודעות
משהו טוב שקרה השבוע: משהו פחות טוב שקרה השבוע: שיר השבוע של דארן\סבג': שיר השבוע(לועזי): שיר השבוע(ישראלי): שיר מאוס שבועי: קליפ השבוע: סרט השבוע: ספר השבוע: ציטוט\יציאת השבוע: תמונת השבוע: איחולים לשבוע הקרוב:

Lost Lullaby

New member
'ני

משהו טוב שקרה השבוע: הזמנתי את האלבום! כןכן, בדיליי, מה לעשות. כשיגיע ואשמע אותו כמה פעמים אכתוב ביקורת אני מקווה משהו פחות טוב שקרה השבוע: היו כמה רגעים לא טובים, אין צורך לפרט שיר השבוע של דארן\סבג': let's go [כיף לרוץ איתו
] שיר השבוע(לועזי): שיר השבוע(ישראלי): זה אףפעם אין לי שיר מאוס שבועי: קליפ השבוע: סרט השבוע: נערה עם עגיל פנינה, אחרי שקראתי את הספר [אחלה ספר אגב!], וראיתי את שמש נצחית בראש צלול אבל אני חושבת שאני צריכה לראות אותו עוד פעם בשביל להתרגל אליו... ספר השבוע: היה אחד משעמם;[ אז בקושי קראתי אותו, לא נחשב ציטוט\יציאת השבוע: תמיד יש לי הרבה ואני שוכחת. אמרתי על אייפוד של חברה שהוא פג כי הוא ממש ממש קטן תמונת השבוע: עשיתי איפה קניות
חולצה שאהבתי- איחולים לשבוע הקרוב: שיהיה טוב! אני מעבירה שני שיעורים:) הודגש באמצעות מדגישומטיק

anush91

New member
עונה

משהו טוב שקרה השבוע: אחלה אימונים היו
משהו פחות טוב שקרה השבוע: מלא מבחנים... שיר השבוע של דארן\סבג': crush and burn שיר השבוע(לועזי): delta goodrem- bare hands שיר השבוע(ישראלי): -- שיר מאוס שבועי: --- קליפ השבוע: -- סרט השבוע: סדרה זה נחשב?
עשיתי מרתון של שנות ה70 חח ספר השבוע: "סיפורה של ליסי" ציטוט\יציאת השבוע: "אני לא יודע מה אני רוצה יותר, מכות או קוקוס"
תמונת השבוע: אין... איחולים לשבוע הקרוב:לעבור את הבוחן בביולוגיה בשלום!

Broken record

New member
me

משהו טוב שקרה השבוע: לא היו מבחנים :) משהו פחות טוב שקרה השבוע: כל מיני דברים קטנים :-S שיר השבוע של דארן\סבג': ON THE VERGE שיר השבוע(לועזי): MONEY FOR NOTHING של דייר סטירס שיר השבוע(ישראלי): סופרסטאר של אביב גפן שיר מאוס שבועי: אממ השיר הזה DON'T STOP THE MUSIC של מישהי.. מעצבן :-\ קליפ השבוע: קליפ? אה?? סרט השבוע: ביוולף, ראיתי בIMAX , אחלה סרט ספר השבוע: לא קראתי ציטוט\יציאת השבוע: "ראית את זאת עם הסיר על הראש?!!?" תמונת השבוע: איחולים לשבוע הקרוב: שדארן יראה סימני חיים ...ושייצא הקליפ לאינטרנט!

Savage Darkness

New member
יאללה, לשם שינוי אני אענה!!!!!

משהו טוב שקרה השבוע: נסגרו לי 3 השמות בעבודה משהו פחות טוב: עבדתי עד מאוחר כמה ימים בשבוע האחרון, והעבודה הייתה פשוט גיהנום!! שיר השבוע של דארן: Step Into The Light שיר השבוע לועזי: Dream Theater - The Ministry Of Lost Souls נהייתי מכורה לפרוג מטאל, מה אתם יודעים.... ישראלי: מאוס: Please don't stop the music.. קליפ: הופעה חיה של the ministry of lost souls.. סרט: אוצר לאומי החדש.. מומלץ! ספר: המוות והפינגווין.. הזוי משהו יציאה: אמנם זה מאתמול אבל: gerry gerry baby, always uses lotion - ארץ נהדרת.. תמונה: אחחחח וינשטפן! איחולים: שיהיה שבוע קליל ונחמד

למעלה