סיכום שבועי.

EVE Lights

New member
סיכום שבועי.

משהו טוב שקרה לך השבוע: משהו רע שקרה לך השבוע: שיר שלא הפסקת לשמוע: התחדשות השבוע: תוכנית השבוע: סרט השבוע: ספר השבוע: מאכל השבוע: יציאת השבוע: משהו שאתה מצפה לו בשבוע הבא: אדם שאתה רוצה לפגוש בשבוע הבא: ציטוט\יציאת\מילת השבוע: תמונת השבוע: התוכניות שלי לשבוע הבא: ולסיכום איך עבר עלייך השבוע:

DIE kvar

New member
אני שונאת את השרשור הזה!

אוף, בחיים אין לי מה לכתוב בו או איזה תמונה לשים או ציטוט השבוע או ספר השבוע או שיר השבוע או כלום

Lost Lullaby

New member
מה ללבוש מה

משהו טוב שקרה לך השבוע: טוב. הייתה כיף עם הי"בניקים ביום שלישי בערב, ויש אחת עם ממש הרבה מוטיבציה וזה משמח כזה? ;[ משהו רע שקרה לך השבוע: חניך שלי שלח ערעור על פטור וקיבל עכשיו דחיה:| ואין לי יותר חדר לבד [באה מו"ח חדשה] אבל היא חמודה אז מילא שיר שלא הפסקת לשמוע: התחדשות השבוע: חיילת חדשה בדירה? D: תוכנית השבוע: סרט השבוע: אולי נראה היום משהו ספר השבוע: עולם הסוף. אבל אני עוד באמצע מאכל השבוע: הממ הקוראסון שוקולד של היום בשש וחצי בבוקר בת"מ ב"ש? :< יציאת השבוע: פעולה במתנס נחשבת? *-) משהו שאתה מצפה לו בשבוע הבא: שיחה עם מפקד המרחב, ללכת עם מלש"ביתשלי ללשכ"ג, חמשוש!! אמן אדם שאתה רוצה לפגוש בשבוע הבא: אנערף ציטוט\יציאת\מילת השבוע:
קשה לי עם זה נו תמונת השבוע: חמודים
התוכניות שלי לשבוע הבא: מה שאני מצפה לו שבוע הבא ולסיכום איך עבר עלייך השבוע: מוזר הודגש באמצעות מדגישומטיק

תגידי ענת(אל תשאלי איך נזכרתי)

את זוכרת את המשפט שהיה לך? על הטרמפ ההוא? כמה חטפת על זה?

greeneye

New member
שונאת אנשים כמוך.

כאילו, לא שונאת באמת אנשים, ולא אותך. שונאת את סוג ההתנהגות הזה. שכאילו, מישהו אומר שהוא אוהב משהו, ואז מישהו חייב לבוא בהתרסה ולהגיד "איכס". סבבה, תחשוב איכס. למה אתה בא ואומר? וסליחה אם זה איזה קטע בינכן או אנערף, אבל נמאס לי שאנשים שיודעים שאני באמת אוהבת חתולים מכל הלב באים ואומרים לי "איכס חתולים!" ויותר מזה, אוהבים לבוא אליי ולספר לי סיפורי התעללות שהם "נורא מצחיקים!" על חתולים.

כולן במחזור היום?

קודם כל, זה קטע ביני לבינה. אני לא באה לאנשים שאני לא מכירה ומדברת ככה. שנית, אני אוהבת בעלי חיים. שלישית, אני צמחונית מטעמים אידיאולוגים ואני האחרונה שתתעלל בחיות, בדיוק להפך, ורביעית! אם הייתי לא גרועה כ"כ בטיפול של עצמי, הייתי מגדלת 200 בעלי חיים. אבל אני גרועה, אז לא.

greeneye

New member
נאמ.

א. כן, אני אכן במחזור, תנקס פור אסקינג.. ב. אמרתי מראש שאם זה קטע בינך לבינה אז אני מצטערת. ג. לא אמרתי שאני אישית שונאת אותך או..אנשים בכלל, כי אני הכי לא וזו סתם הייתה מין..כותרת צינית כזאת? לוידעת. זה התפרש לא נכון בכתב.. ד. אני מוציאה תסכולי קורס..הייתה שם חתולה די פיכס, באמת, אבל יצור חי ו..חתול. עדיין. ואני פריקית של חתולים. ואנשים, למרות שביקשתי והפצרתי שאם היא נכנס להם לחדר יקראו לי ואני אוציא אותה ושלא ירביצו לה, הרביצו לה, ויותר מזה, היו באים אליי ומספרים לי איזה מצחיק היה לכבות עליה סיגריה, כי הם יודעים שזה לא נעים לי לשמוע. ובכלל, כל החיים שלי אני צריכה להלחם בתגובות וסטיגמות נגד חתולים. וכאילו, כן, אני לא חתול, אני לא אמורה להפגע, אבל אני כלכך משוגעת על חתולים שכן, וואלה, זה כואב. ו..אנשים בכלל לא שמים לב, ותמיד יש את ההתרסה הזאת, כשאני אומרת שאני אוהבת חתולים, תמיד יהיה לפחות אחד שיגיב ב- "שונא חתולים" או "איכס" או "הם מגעילים" ב..ארס כזה? ו..כן. זה מעליב, אז קצת הוצאתי את זה, זה לא משהו אישי נגדך..

greeneye

New member
אויש, סתמי.

זה לא אשמתי שיש לכן נטייה לקרוא הכל בטון תוקפני, כי זה באמת לא היה. ואם יש אנשים שאני באמת שונאת, זה את המתנשאים האלה, כמוך.

PinkCigarette

New member
וואו,

דווקא בגלל שקשה לדעת אם דברים נכתבו בעצבים,לכתוב "איך אני שונאת אנשים כמוך" כשכל מה שהיא רשמה זה "
חתולים",למישהי שהיא מכירה לא יוצא הכי..רגוע. לא התכוונתי להשמע מתנשאת אבל יפה שאת שופטת אנשים לפי..ממ..מילה אחת? אני אולי 'מתנשאת', את מוציאה עצבים שלך על אנשים ושופטת בלי סיבה.

greeneye

New member
טוב טוב..

דף חדש. סבבה, יצאתי לא מובנת והייתי במין..לוידעת, מצברוח ציני ונאחסי קצת. אז סליחה אם יצאתי כועסת וזה.. והבהרתי די טוב לדעתי, שאני לא באמת שונאת אותה..וזה גם לא היה אליה..כאילו, לא יצאתי עליה או משהו, זה היה משהו כללי, סתם שיחררתי קיטור על משהו שעצבן אותי וההודעה שלה הזכירה לי.. באמת שאין לי בעיה עם אף אחת פה בפורום ולא באתי לשפוך גועל..יצא קצת בטעות.. וכאילו..אני לא שופטת אותך, אבל בונא, באמת שזה עושה לי קווצ' מגעיל בלב כשאנשים שלא היו מעורבים ב..שיחה? [יאדה יאדה, זה פורום ולכולם יש זכות להתערב, אני יודעת..] באים ושופטים אותי, לפי מה שהם קראו בהודעה אחת, ובמין..זילזול כזה? כותבים מילה אחת ש..וואלה, היא די פוגעת. אז אני צריכה לשים לב למילים שלי, זה נכון, אבל היי, גם את צריכה לשים לב למילים שלך, ואת לא יכולה להגיד לי שבמילה אחת, "וואליום?" אין שמץ של..התנשאות וזלזול.

למעלה