סיכום שבועי

סיכום שבועי

- שיר השבוע (של בעז): - שיר השבוע (כללי): - אלבום השבוע: - ספר השבוע: - מאכל השבוע: - משפט השבוע(משפט משיר כלשהו שמאפיין את השבוע שלכם): - אמוטיקון השבוע: - משהו שעשה לכם את השבוע: - משהו שהרס את השבוע: - משהו שאתם מחכים לו השבוע: - תמונה מגניבה שבא לכם להראות (לא חייבים): - המלצה על אמן (שהוא לא בעז): - המלצה על משהו (שהוא לא אמן): - המסנג'ר שלכם:

יעל משם משתמש אחר

- שיר השבוע (של בעז): מרגיש כמו שבת - שיר השבוע (כללי): הרבה - אלבום השבוע: dark side של פינק פלויד - ספר השבוע: - מאכל השבוע: מג'דרה עם חסה. תנסו לערבב, זה טעים - משפט השבוע(משפט משיר כלשהו שמאפיין את השבוע שלכם): "המציאות מטשטשת את מה שבפנים באמת" - אמוטיקון השבוע:
- משהו שעשה לכם את השבוע: אנשים נחמדים, וקיבלתי מאמא שלי במתנה את הדיסק dark side של פינק פלויד - משהו שהרס את השבוע: אני חולה
- משהו שאתם מחכים לו השבוע: שייגמר - תמונה מגניבה שבא לכם להראות (לא חייבים): - המלצה על אמן (שהוא לא בעז): פינק פלויד - המלצה על משהו (שהוא לא אמן): להתחדש בדיסקים - המסנג'ר שלכם: [email protected]

bזוהר

New member
../images/Emo213.gifחנוכה../images/Emo99.gif../images/Emo213.gif

-שיר השבוע (של בעז): מכוון למטרה - שיר השבוע (כללי): העמותה לחקר התמותה - אלבום השבוע: משינה בהופעה - ספר השבוע: משאלה אחת ימינה... סיבוב שני :) - מאכל השבוע: זלביה - משפט השבוע(משפט משיר כלשהו שמאפיין את השבוע שלכם): שאלה קשה.. - אמוטיקון השבוע:
- משהו שעשה לכם את השבוע: אחותי חזרה מהודו... השבוע סבב סביב זה - משהו שהרס את השבוע: המון לחצים בראשון ושני, אבל בשלישי כבר הכל היה אחרת... וגעגועים - משהו שאתם מחכים לו השבוע: יש לי משהו מגניב ביום ראשון... אם אני לא טועה בחמישי חוזרים לביצפר, לפחות נתנו לנו התראה לפני חנוכה, ככה אני לא אכנס לדיכאון :) .. חוצמזה אני מחכה לניסים, זה הרי חנוכה, בטוח שיהיו הפתעות :) - תמונה מגניבה שבא לכם להראות (לא חייבים): - המלצה על אמן (שהוא לא בעז): משינה!!!!! - המלצה על משהו (שהוא לא אמן): אמבטיה חמה - המסנג'ר שלכם: [email protected]

../images/Emo13.gif

- שיר השבוע (של בעז): מכוון למטרה - שיר השבוע (כללי): מותק את אצלי בראש/ בעיות אישיות (שלומי שבן) - אלבום השבוע: עיר ו- picaresque - ספר השבוע: אין תגובה.. מוחי התנוון רשמית
- מאכל השבוע: סופגניות מרוקאיות (ספינג'? משהו כזה, אמא שלי והמבטא שלה
) - משפט השבוע(משפט משיר כלשהו שמאפיין את השבוע שלכם): "לא יודעת מה מוצאים בי, זה באמת נפלא מבינתי"
- אמוטיקון השבוע: יש אמוטיקון של רכבת הרים?
- משהו שעשה לכם את השבוע: סיימתי לצבוע את הדירה (כאילו, לתת הוראות
), קניתי כל מני דברים (ביניהם מתקן דיסקים מהמם!!!) ושדברים באופן כללי מתחילים להסתדר קצת
- משהו שהרס את השבוע: ביקור אצל הוטרינר עם בילי!
- משהו שאתם מחכים לו השבוע: יום ראשון הוא יום חשוב..
, מחר אני מרכיבה את כל הדברים שקניתי ושמה אותם במקומם ובחמישי באים להתקין לי טלפון בדירה ואינטרטנט ואז אנחנו רשמית עוברים.. אה ואני צריכה לנסוע עם יעלי לת"א אבל לא בטוח שזה יהיה השבוע.. - תמונה מגניבה שבא לכם להראות (לא חייבים): צילמנתי את בילי ישן עם החולצת קופיף שלו כשהוא מחבק את טוטו אבל זה יצא נורא מטושטש אז נעזוב.. - המלצה על אמן (שהוא לא בעז): שלומי שבן, נעם רותם, דני רובס.. (וכו') - המלצה על משהו (שהוא לא אמן): חסנו את הכלבים שלכם כל הזמן נגד תולעת הפארק ובכלל, נגד כל זוועה שלא תהיה.. ואל תתנו להם להסתובב לבד!! ולנטולי הכלבים שביניכם- אמצו כלב!
זה אחד הדברים הכי חכמים שאפשר לעשות, תאמינו לי, ברגעים של חוסר שפיות הם הדבר הכי אנושי באזור (בעצם, גם ברגעים השפויים הם הדבר הכי אנושי באזור
) - המסנג'ר שלכם: [email protected]

ZoHaRoT

New member
אני :)

- שיר השבוע (של בעז): מכוון למטרה - שיר השבוע (כללי): כל מיני שירים של תמיר חיטמן... - אלבום השבוע: - - ספר השבוע: ילד האריות - מאכל השבוע: סופגניות
- משפט השבוע(משפט משיר כלשהו שמאפיין את השבוע שלכם): - - אמוטיקון השבוע:
- משהו שעשה לכם את השבוע: חנוכה! וחופש! - משהו שהרס את השבוע: - - משהו שאתם מחכים לו השבוע: - - תמונה מגניבה שבא לכם להראות (לא חייבים): - - המלצה על אמן (שהוא לא בעז): תמיר חיטמן - המלצה על משהו (שהוא לא אמן): - - המסנג'ר שלכם: [email protected]

paper pieces

New member
../images/Emo188.gif../images/Emo137.gif../images/Emo215.gif../images/Emo182.gif

- שיר השבוע (של בעז): נה נה נה - שיר השבוע (כללי): שילה פרבר - לך - אלבום השבוע: Fiona Apple - When The Pawn - ספר השבוע: ספר לא מוכר באנגלית.... - מאכל השבוע: סופגניות!
אכלתי רק אחת
- משפט השבוע: "כדי לסיים משהו צריך להתחיל אותו" וגם - "אין היגיון בצבא" - אמוטיקון השבוע:
- משהו שעשה לכם את השבוע: כלמיני דברים קטנים.... לא משהו ספציפי - משהו שהרס את השבוע: מכינה של הפסיכומטרי! - משהו שאתם מחכים לו השבוע: לפגוש כלמיני אנשים.... - תמונה מגניבה שבא לכם להראות (לא חייבים): - המלצה על אמן (שהוא לא בעז): Maroon 5 - הדיסק השני ממש טוב.... ו"להוציא את הכלב" - המלצה על משהו (שהוא לא אמן): מפזר חום
- המסנג'ר שלכם: [email protected]

למעלה