:) סיכום שבועי :)

:) סיכום שבועי :)

משהו טוב שקרה לך השבוע: משהו רע שקרה לך השבוע: שיר שלא הפסקת לשמוע: התחדשות השבוע: תוכנית השבוע: סרט השבוע: ספר השבוע: מאכל השבוע: יציאת השבוע: משהו שאתה מצפה לו בשבוע הבא: אדם שאתה רוצה לפגוש בשבוע הבא: ציטוט\\\\יציאת\\\\מילת השבוע: תמונת השבוע: התוכניות שלי לשבוע הבא: ולסיכום איך עבר עלייך השבוע:

היום רק יום רביעי פפ../images/Emo6.gif

אה ואלה,חמישי,אני אחכה לשישי

:|

משהו טוב שקרה לך השבוע: לא קרה משהו כזה =X משהו רע שקרה לך השבוע:מתחתי את השריר ברגל
שיר שלא הפסקת לשמוע:Red Hot Chili Peppers - Tell Me Baby התחדשות השבוע: לא=X תוכנית השבוע:
סרט השבוע:הארי פוטר
ספר השבוע: ספר? :X מאכל השבוע: יציאת השבוע: משהו שאתה מצפה לו בשבוע הבא: אדם שאתה רוצה לפגוש בשבוע הבא: ציטוט\\\\יציאת\\\\מילת השבוע:אידיוט תמונת השבוע:>> התוכניות שלי לשבוע הבא: ולסיכום איך עבר עלייך השבוע: לא משהו

s u s h i m i

New member
../images/Emo163.gif עונה :)

משהו טוב שקרה לך השבוע: אממ לא זוכר משהו משהו רע שקרה לך השבוע: כנ"ל שיר שלא הפסקת לשמוע: ת'אמת לא שמעתי שירים כמעט השבועע . . . התחדשות השבוע: אממממממממממ אין תוכנית השבוע: אמממממ לא יודע סרט השבוע: אין ספר השבוע: אין מאכל השבוע: אממממממממממ שניצלונים כאלו של עוף טוב
נאמייייייייי יציאת השבוע: אממממממממ אין משהו שאתה מצפה לו בשבוע הבא: המווווון דבריםם: חופש סוכות, ההורים שלי בטורקיה, סושי !!!! אדם שאתה רוצה לפגוש בשבוע הבא: אממ את כל הפורוםםם ציטוט\\\\יציאת\\\\מילת השבוע: אין תמונת השבוע: אין התוכניות שלי לשבוע הבא: לאכול סושי ! ולסיכום איך עבר עלייך השבוע: מעולה

יובל94

New member
עונה (;

משהו טוב שקרה לך השבוע: אממ לא דעת
משהו רע שקרה לך השבוע: נתפס לי השריר
ומבחן במתמטיקה
שיר שלא הפסקת לשמוע: הכל מזכיר אותך - רן דנקר
התחדשות השבוע: בגדים
תוכנית השבוע: השבוע כמעט ולא ראיתי טלוויזיה
סרט השבוע: דיסטרביההההה
ספר השבוע: לא יודעת מאכל השבוע: פיצה
יציאת השבוע: לא יודעת משהו שאתה מצפה לו בשבוע הבא: לא יודעת אדם שאתה רוצה לפגוש בשבוע הבא: רוני XD ציטוט\\\\יציאת\\\\מילת השבוע: יש המווןן יציאוותת
XD תמונת השבוע: התוכניות שלי לשבוע הבא:לא יודעתת ולסיכום איך עבר עלייך השבוע: היה שבוע שוולטט P:

Miss Roni

New member
רוני?

ויובל יש לי בשביל משפט: "איך אומרים מועלימה בערבית?" XDDDDD

יובל94

New member
XDDDDDDDDDDDD

אני ישאל אותההה שוובב ואני אקליט אותהה !!!!!
XDDDD בשמחת תורה
היא תהיה חייבת לענות לייי D:

CrazyPenguin

New member
אניאניאניח../images/Emo191.gif|פינגווין|

משהו טוב שקרה לך השבוע: ראיתי את קושקוש שלי
משהו רע שקרה לך השבוע: שיעורי מתמטיקה, שהמורה אמרה לי ש-כ-ל מה שלמדתי בכיתה ט' לא נכון :/ שיר שלא הפסקת לשמוע: שוב- יוני בלוך ואפרת גוש התחדשות השבוע: יש לי לוקר סקסי תוכנית השבוע: אופנייםםםםםםם וסקייטבורדדדד [נו באמת מי צם?] סרט השבוע: לא ראיתי XD ספר השבוע: מי קורא? P: מאכל השבוע: סנדווויץ' אבוקדו!! רררררר יציאת השבוע: ראיתי את קושקוש שלי ביום שני משהו שאתה מצפה לו בשבוע הבא: המממ לא יודעת :| כלום אדם שאתה רוצה לפגוש בשבוע הבא: מחר אני רואה את קושקוש אז לא יודעת ציטוט\\\\יציאת\\\\מילת השבוע: "אז רגע.. אלפקה בזכר זה אלפק?" תמונת השבוע: הלוקר הסקסי שלי
התוכניות שלי לשבוע הבא: שאלתם כבר XD ולסיכום איך עבר עלייך השבוע: אחלות בחלות

dbshachar

New member
הלוקר שלך ממש מגניב ../images/Emo12.gif

משהו טוב שקרה לך השבוע: המורה לפסנתר מאוד העריכה אותנו להפתעתי D: משהו רע שקרה לך השבוע: רצתי 400 ולא הרגשתי טוב :( ובקרוב אני אמור לרוץ 2000.... שיר שלא הפסקת לשמוע: נהדרת מדי - יציאת חרום. התחדשות השבוע: יש המון! היום אבא שלי קיבל במתנה מהעבודה לפטופ!! D: וחוץ מזה הכרתי את אלון שמנגן איתי ב-4 ידיים בפסנתר והוא אחלה ויש לו טעם גם קצת דומה לשלי במוסיקה, והמון פשוט :) תוכנית השבוע: המופע של לולו! ידעתם שיש את זה ב-VOD?! סרט השבוע: נאפ. ספר השבוע: נאפ. מאכל השבוע: שניצל ופירה :) יציאת השבוע: יעני לצאת לבילוי או יציאה תקועה כזאת?.. משהו שאתה מצפה לו בשבוע הבא: סוכותתתת טס לכריתים :) ולדעת לנגן ב-4 ידיים כמו שצריך ו.. נו אחלה שבוע D: אדם שאתה רוצה לפגוש בשבוע הבא: מישי
ציטוט\\\\יציאת\\\\מילת השבוע: "רוחמהההה!!!!!!!1111 -רבקה שתקי כבר!" ו"שחר תעשי לי ילדדד11" תמונת השבוע: נאפ. התוכניות שלי לשבוע הבא: כבר היה את זה.. ולסיכום איך עבר עלייך השבוע: שבוע מעולה פשוט, נורא נהנהתי =]

פיגמיסט

New member
עונה...

משהו טוב שקרה לך השבוע: למדתי לנגן בגיטרה חשמלית קטע שהרבה זמן רציתי ללמוד משהו רע שקרה לך השבוע:התפנצ'רו לי האופניים( יום לפני יום כיפור!!!) שיר שלא הפסקת לשמוע: היו הרבה כאלה התחדשות השבוע: הכול כרגיל תוכנית השבוע: הפיג'מות!!!!!! סרט השבוע: נודל ספר השבוע: לא קראתי ספרים בשבוע הזה מאכל השבוע: מנגו יציאת השבוע: לסינמה סיטי משהו שאתה מצפה לו בשבוע הבא: חופש אדם שאתה רוצה לפגוש בשבוע הבא: אין ציטוט\\\\יציאת\\\\מילת השבוע: אין תמונת השבוע:אין התוכניות שלי לשבוע הבא: חופש!! ולסיכום איך עבר עלייך השבוע: סבבה

עם הפצצהה

משהו טוב שקרה לך השבוע: יומולדת תאריך עברי P:
משהו רע שקרה לך השבוע: העלתי את הסרטון
שיר שלא הפסקת לשמוע: נרניה זה כמו רמת גן XD
התחדשות השבוע: לאיודע
תוכנית השבוע: יום כיפור = לצום = הדבר הכייי מעצבן ביקום
סרט השבוע: הייסקול מיוזיקל
ספר השבוע: אין, נו מה? אני לא אוהב לקרוא
מאכל השבוע: חח לא יודע
יציאת השבוע: לא היו כל כך
משהו שאתה מצפה לו בשבוע הבא: שיעבור יום כיפור
אדם שאתה רוצה לפגוש בשבוע הבא: אתכם
ציטוט\\\\יציאת\\\\מילת השבוע: מה אתם עושים פה? בחוץ , מהר!! יואו זה כל כך קרע אותייי
תמונת השבוע:
התוכניות שלי לשבוע הבא: שאלת כברר XD
ולסיכום איך עבר עלייך השבוע: סבלתי ):

עונה...למרות שלא סופשבוע ../images/Emo3.gif

משהו טוב שקרה לך השבוע: פרזנטציה הפיג'מותתתתתת משהו רע שקרה לך השבוע: לא יודע שיר שלא הפסקת לשמוע: הסינגל החדש של האנה black ice
התחדשות השבוע: לא יודע תוכנית השבוע: הפיג'מות יההההההההה סרט השבוע: בחזרה לעתיד ספר השבוע: אין מאכל השבוע: אין יציאת השבוע: אין משהו שאתה מצפה לו בשבוע הבא: חופששששש נראה לי אדם שאתה רוצה לפגוש בשבוע הבא: אתכםםםםםם ציטוט\\\\יציאת\\\\מילת השבוע: יש הרבה תמונת השבוע: אין לי כוח להוסיף התוכניות שלי לשבוע הבא: לא יודע ולסיכום איך עבר עלייך השבוע: נחמדדדדדדדדד

למעלה