סיכום שבועי.

abusername

New member
:

דבר טוב שקרה השבוע: עברתי תיאוריה,התחלתי לעבוד,למדתי שעה אחת השבוע,ערב חפיפה מעולה(מצאנו אחלה פירות וירקות רקובים בפחים של הירקן),קומונרים חדשים,יש תקווה שהפירות הרקובים יצמיחו בסופו של דבר פירות וירקות(כמו שקרה שנה שעברה שגדל לנו מלון וענבים אבל רמסנו אותם אז השנה שמנו אותם במקום אסטרטגי) -דבר רע שקרה השבוע: עדיין לא סידרנו את הקן מאז הקייצת. -איש השבוע: בר קומונרינו שבערב חפיפה החל לטבול ראשו בג'יפה ועוד שטויות -תוכנית השבוע:לא ראיתי כל כך טלוויזיה - תוכניות לשבוע הבא: עוד לעבוד,להזיז דברים בקשר לערב להקות,ג'רוזלם רוקס,אולי ללמוד. -ציטוט השבוע: "מה? קן ק"ש" -תמונת השבוע:די מה אתם חושבים שאני,כל שבוע תמונה?

אאאאאאאאאאאאני!

-דבר טוב שקרה השבוע: ראיתי חברים שלא ראיתי כל החופש, הסמינר ברביעי-חמישי-שישי, הבנתי כמה הקבוצה שלי אלופה, וסתם משהו בחמישי[: -דבר רע שקרה השבוע: המשהו בחמישי, המערכת הנוראית(מי שם 3 שעות סוציו' ברצף?! רוצים שאנשים יתאבדו?!:|), התחיל הלחץ בלימודים.. והמורה הנוראית למת'! היא כ"כ טיפשה. -איש השבוע: לידור וספיר
-תוכנית השבוע: האודישנים של כוכב נולד
- תוכניות לשבוע הבא: פגישה עם המדריכים של המסע ישראלי, שיחה במועדון, וזהו. -ציטוט השבוע: "למה אתה מסתכל לי על אזור החלציים?" חחחחחחח אמרתי שיש לי קבוצה אלופה או לא?
וגם "אסי זה לא משנה, אתה גמד"
[אני ברגעי חוסר טאקט
] -תמונת השבוע: אין

פורה

New member
יאאא!! מסע ישראלי!!

איזה כיף לכם~~~!! לנו גם היה וזה היה הטיול הכי טוב בעולם- כמה דברים: תגידי בגודל של החולצה שתקבלו S או XS כי הן ממש ענקיות.. וזה נשמע דיי מטומטם, אבל כדאי לך לקחת איזה מחברת קטנה קטנה שתוכלי לכתוב בה כל מני דברים, כי בטיול הזה באמת עולים דברים שלא תרצי לשכוח... גם אם זה סתם ציטוטים מצחיקים או כל מני צחוקים שתרצו לכתוב אח"כ בספר מחזור.. זה תמיד טוב... והכי חושב!! תהני!!!!!!1

חח אני יוצאת רק בסוף אוק'..

אנחנו, בניגוד לשכבה מעלינו שגם עשו מסע ישראלי עושים את המסלול ברמת הגולן, ולא במדבר.. וזה באסה, כי המדבר זה הכי

the mush

New member
../images/Emo9.gif

דבר טוב שקרה השבוע: יומולדת!
דבר רע שקרה השבוע: פורסמו הציונים והם ממש על הפנים. איש השבוע: המקסים
תוכנית השבוע: למי היה זמן? תוכניות לשבוע הבא: ראש השנה... ציטוט השבוע: פיע. לא זוכרת. איך אפשר לזכור? תמונת נשבוע: אין כוח למצוא

אמן סלע

New member
אז ככה...

סתם נו זה לא יהיה חפירתי... -דבר טוב שקרה השבוע: היה ערב חפיפה מגניב ביותר +ערב פרידה אדיר... -דבר רע שקרה השבוע: פרידה מעדי =\ -איש השבוע: ממ..קשה להגיד...יש הרבה, בעיקר עדי כי הייתה לנו שיחה טובה. -תוכנית השבוע: לא'דעת... - תוכניות לשבוע הבא: שתיהיה שביתה :) סתם..ממ...חג, חופש...כאלה.. :) -ציטוט השבוע: "מכשפה שכמותך!!! " -תמונת השבוע: די נו תתמודדו עם זה שאני לא יודעת להקטין את התמונות..שמישהו יעשה כבר קורס מזורז להקטנת תמונות... :) אני יצייר לכם משו: o_O פרצוף תמוהה... (-)_(-) (* + *) ( ) (")--(") ארנב פרחי וחמודדדד :) זהו. חפרתי ולקח לי שנה לצייר ת'ארנב אז ביייי

TziMHoNoa

New member
.........

דבר טוב שקרה השבוע: אתמול היה נחמד, ושיעור תסריטאות ראשון ובכלל, מורות חדשות ומגניבות בקולנוע ובאזרחות דבר רע שקרה השבוע: מורן עזבה (למרות שזה לא מרגיש ככה), וקרו עוד כל מיני דברים שלא פותחים כאן, או בכלל איש השבוע: המורה לתסריטאות תוכנית השבוע: בנות גילמור תוכניות לשבוע הבא: וואי יש לי מלא עבודה שאני דוחה עוד ועוד ונראה לי שאני לא אדחה עוד ציטוט השבוע: מורה מעצבנת: אני מובילה אתכם להצלחה!!! תלמידה: את מובילה אותנו לפתרון הסופי!!!! -תמונת השבוע: אין תמונה השבוע

פורה

New member
יש לי שאלה!!!

למה יש איזורים שיש להם אירוע פתיחת שנה ולצפון מערבי אין????

תחלס.

אבל האמת שדיברתי עם הקומונרים והם אמרו שכנראה השנה יהיה אזורי זה לא בטוח.:S אפשר לארגן אחד.!!! D:

למעלה