סיכום שבועי.

סיכום שבועי.

כי ממש בא לי לענות על אחד.. -דבר טוב שקרה השבוע: -דבר רע שקרה השבוע: -איש השבוע: -תוכנית השבוע: - תוכניות לשבוע הבא: -ציטוט השבוע: -תמונת השבוע:

D:

-דבר טוב שקרה השבוע: חזרות. -דבר רע שקרה השבוע: הקומונרים עזבו *בכי**בכי* -איש השבוע: נועה וטל. -תוכנית השבוע: זנות. - תוכניות לשבוע הבא: בתקווה פעולה.. -ציטוט השבוע: "אני גמד רוסי" -תמונת השבוע: "בספקות" אתם עוד תשמעו עלינו.

כןכן.

-דבר טוב שקרה השבוע: וואו. המ. החזרה אתמול כלכך D:
-דבר רע שקרה השבוע: אני חולה ומיום שלישי לא הייתי בבית ספר.
-איש השבוע: נראה לי באמת נעה וטל.
-תוכנית השבוע: ממ ה-ערב חפיפה D: היה מצחיקקקק
-תוכניות לשבוע הבא: ללמוד? וואו בעצם לא רק. מלא. להתחיל את השגרה שלי שוב..
-ציטוט השבוע: חחח כדי להיות מקוריים "רק שלא תחשבי שאני לַסבית!!!11"
-תמונת השבוע: הספקות D: כפרעלינו. ושוב ליטל יצאה בוצ'ה.
הודגש באמצעות מדגישומטיק

אמן סלע

New member
~ניריתביקשהשאגיבלה~

אחותך התאומה. אומר/ת: תגידי שהספקות שולטות ושאנחנו חמודות. אמרתי. :) את חייבת לי עכשיו שקל. <0><0> * יואו אני מגלה פה דברים חמודים וחדשיםםם :)

הנה..זה בא.

דבר טוב שקרה השבוע: הערב חפיפה..היה מצחיק ומצאתי נושא אדיר לסוציוטופ.. -דבר רע שקרה השבוע: מורן עזבה. -איש השבוע:מורני
-תוכנית השבוע: לא ראיתי טלוויזיה. - תוכניות לשבוע הבא: נממ..מה שיייהיה יהיה. -ציטוט השבוע: האמת שאין -תמונת השבוע: תמונה של הקומונרים החדשים,בערב חפיפה.

ye ye

New member
לפי זה לנו יש ממש ממש מעט

ועם כל הכבוד לשיכון המזרח ולקריית שרת, המצב קצת בקנטים כאן אצלנו, ועוד קומונר לא היה משתעמם.

דעתי.

קודם כל,אני לא יודעת מה המצב ברמת אביב..ואת לא יודעת מה המצב בשיכון! אבל רק שתדעי בשיכון יש המון המון המון עבודה, והם לא בידיוק 4 כי שניים מהם בפלמחים,בנוסף לקן שלי. ואני ממש לא מגנה או משהו כזה,זה סתם תוספת לידע שלך. ואני חושבת שמי שהחליט את השיבוצים יודע מדוע צריך 2 ברמת אביב ו4 בשיכון ו4 בקש. אולי אחד לא ישתעממם, אבל אולי שתיים יכולים להסתדר ברמ"א ובמקום אחר לא. ובלי קשר,אני אשמח לשמוע מה קורה בקן שלכם:)

ye ye

New member
היו אמורים להיות 3

אבל סנדרה מהרי אפריים עזבה לעצמאיים. =\ סתתתם, יהיה טוב, קומונרים כפרות, יש לי כבר סטיקר חדש להכין- "רק בשמו"ץ! מדריך לכל חניך!" (חניך מכיתה ד' שהגיעו 2 חניכים לפעולת פתיחה, שאל אם הוא יביא עוד חברים אם יהיו עוד מדריכים XD) הבעיות בקן שלי הולכות בשני מישורים.. אחד הוא חוסר בחניכים. עם 10 חניכי גו"ץ בקושי אפשר לעשות פעולות. המצב הזה כמובן נובע ממונופול של הצופים, אבל יש לי תחושה אפילו יותר חזקה שזה נובע מאנטי של בתי הספר בסביבה. לצופים נתנו להיכנס ליסודי שברמ"א ביום הראשון ללימודים, ולנו לא. הפעם הראשונה שאנחנו נכנסים לבתי ספר השנה זה כנראה מחרתיים, וגם אז ההנהלה של הבית ספר רוצה לתת לנו רק הפסקה, ואנחנו רוצים שיעור שלם. היתרון המהותי שלנו, הוא שאנחנו מתחילים פעולות שבוע לפני הצופים, ובעצם כך שהגיוסים הם ביום שכבר הצופים פעילים, איבדנו כל מומנטום שהיה לנו. הבעיה היא שבמישור הזה, בתור חניכים הרבה יותר קשה לעשות דברים. לדבר עם רכזות חינוכיות וסגניות מנהלים לא רק שזה לא תפקיד לחניכים, הם גם לא מכבדים ולא מתייחסים למאמצים שכאלה. וכבר היה דיון על הטיפשות והאטימות של המינהלות האלה כאן בפורום. הבעיה הקשה יותר מבחינתי היא המצב של הגו"ב. זאת אומרת, נניח שמגיעים לפעולות כ30, 40 חניכים (וגם זה בהגזמה מסויימת). אבל אנשים שבאמת עושים דברים בקן, ובאמת מעורבים, ופעילים, ונרשמו לועדות, והגיעו לקונגרס (סמינר קן שמחליטים הכל על שנה הבאה- כמו מהי מחוייבות החניכים לקן, למה הקן לא מתפקד, מה מקום הקן בשכונה, מה קורה עם הגו"ץ, וכו'), אנשים כאלה יש לפי דעתי בערך 10. וככה לא יכול לתפקד קן. אותם אנשים שמדריכים, וכבר לוקחים אחריות, לא אמורים להיות אחראיים על הכל בקן. אבל לשנות את זה צריך לבוא יותר מתוך הקן, ולא ממש מהקומונרים. אז.. מה המצב בשיכון? D=

abusername

New member
בק"ש

המצב של הגו"צ היה טוב שנה שעברה אני לא יודע מה קרה השנה... עכשיו הוא סביר(נראה לי איזה 30 ) המצב של הגו"ב על הפנים חוץ מהקבוצה שלי (7 איש) יש עוד שניים בגו"ב שרציניים(ט'ניק וי'ניק) כאילו שנה הבאה הקן מתפרק בערך כי לא יהיו מדריכים, הדבר היחיד שמעוד זה 12 ח'ניקים פעילים ומעולים..

אל תראה את זה ככה

אני יודעת מה זה להיות בקן שאין בו ממש גוב. זה שיש לכם 12 חתניקים זה מעולה. שנה הבאה יש ט'! ואפשר לגייס טתניקים,אני בטוחה שהקומונרים עוד יעבדו על זה. לגייס טתניקי זה אפשרי,וזה קורה. זה גיל קריטי..אבל באמת כשמשקיעים על השכבה הזו,זה מצליח(כך לדוגמה,אותיD:)... באמת..

../images/Emo45.gifועוד איך אפשרי!../images/Emo13.gif

דוגמא חיה זה מה שקרה אצלנו.. בערך באמצע השנה שעברה הקומונרים התחילו פרויקט מח"צ אצל כיתות ט'. וכמו שהכרתי את החבר'ה בעיר שלי- לא היה שום סיכוי שזה יצליח. אבל באמת, שום סיכוי. אבל כמה שמחת שטעיתי.. הקומורנים גייסו 10 חבר'ה מכיתה ט', ותוך פחות מחצי שנה בקן הם הפכו לקבוצה אדירה, וחצי מהם מדריכים השנה
אז יש תקווה! אל תתיאשו חבר'ה!

abusername

New member
אצלנו פרוייקט מח"צ זה אחד הדברים הכושלים

היו שלוש קבוצות כאלה במהלך השנים שהייתי ואפילו אחד לא גויס... ובקשר להשרדות הקן: סבבה יהיה לנו אחלה קבוצת ט' אבל יהיו לנו רק שני מדריכים!! נקווה שהמשלחת שלנו תעשה את העבודה בק"ש :)

פרויקט מחץ בהחלט לאוו דווקא מתאים לכל הקינים

והקבוצות, אבל בטח יש עוד דרכים ורעיונות, אני סומכת על גרעין קמה(זה עדיין משעשע אותי שהם באזור שפלה וגם במרכז חח) שיעשו תעבודה..או לפחות ינסו. אל תדאג יהיה טוב, באמת. ולהשקיע בגוץ זה לא פחות חשוב! זו עבודה נעלה..=]

למעלה