=-=סיכום שבועי=-=

orianush

New member
=-=סיכום שבועי=-=

שיר השבוע שלכם: בילוי השבוע: סרט/תוכנית/סדרת השבוע: תמונת השבוע: עוד משהו שעשה לכם את השבוע, ואתם רוצים להמליץ עליו: תכננתם לעשות משהו השבוע ולא יצא לכם? משהו שהרס לכם את השבוע: הדבר שהכי הצחיק אותכם השבוע: משהו שאתם מחכים שיקרה שבוע הבא: פגשת את יוסי השבוע? איך היה?

1mayush

New member
../images/Emo26.gif

שיר השבוע שלכם: "את באה אליי" - הראל מויאל בילוי השבוע:
סרט/תוכנית/סדרת השבוע:
תמונת השבוע: עוד משהו שעשה לכם את השבוע, ואתם רוצים להמליץ עליו: תכננתם לעשות משהו השבוע ולא יצא לכם?
משהו שהרס לכם את השבוע: נתפסו לי השרירים ברגליים וגב תחתון \= \= הדבר שהכי הצחיק אותכם השבוע: הפחים בבתי קפה בנתב"ג .. באולם איפה שהנוסעים חוזרים משהו שאתם מחכים שיקרה שבוע הבא: חופשש יומיים מבי"ס + 2 מסיבות.. קישור לאחת מהן: http://ckin2u.me2you.co.il/?v=maya_r פגשת את יוסי השבוע? איך היה?

orianush

New member
../images/Emo27.gif

שיר השבוע שלכם: "אבא"- שלומי שבת בילוי השבוע: שלומי סרט/תוכנית/סדרת השבוע:-- תמונת השבוע: עוד משהו שעשה לכם את השבוע, ואתם רוצים להמליץ עליו: תכננתם לעשות משהו השבוע ולא יצא לכם? לא.. משהו שהרס לכם את השבוע: בצפר הדבר שהכי הצחיק אותכם השבוע: חח היו כמה דברים.. משהו שאתם מחכים שיקרה שבוע הבא: חופש.. ראש השנה.. פגשת את יוסי השבוע? איך היה? לא

אני... ../images/Emo13.gif

שיר השבוע שלכם: אממ של שלומי שבת חח :p בילוי השבוע: לא יצא כ"כ חח סרט/תוכנית/סדרת השבוע: הדבר הגדול הבא תמונת השבוע: אחרי זה אולי אני ישים עוד משהו שעשה לכם את השבוע, ואתם רוצים להמליץ עליו: אממ לא משו מיוחד.. תכננתם לעשות משהו השבוע ולא יצא לכם? לישון? משהו שהרס לכם את השבוע: לא יודעת.. הדבר שהכי הצחיק אותכם השבוע: ממ חברה משהו שאתם מחכים שיקרה שבוע הבא: חג חח פגשת את יוסי השבוע? איך היה? לא..

למעלה