סיכום שבועי=]]

נירושית

New member
סיכום שבועי=]]

משהו טוב שקרה השבוע:
משהו רע שקרה השבוע:
שיר השבוע:
סרט השבוע:
מאכל השבוע:
תוכנית השבוע:
התחדשות השבוע:
יציאת השבוע [הכוונה לבילוי]:
ציטוט השבוע:
תמונת השבוע:
ולסיכום - איך עבר עלייך השבוע?:
סופ"ש+שבוע נפלא שיהיה לכם:]

נירושית

New member
עונה../images/Emo9.gif

משהו טוב שקרה השבוע: המ.. ביררתי כמה ענינים עם החבר,הייתי איתו, פגשתי ידיד מאוד מאוד טוב שלי שלא ראיתי מתחילת החופש, הכרתי כמה אנשים חדשיםXD משהו רע שקרה השבוע:אחת הילדות הכי מדהימות שהכרתי עוזבת את הקיבוץ. אני שבורה מזה. אין לי מושג איך אני הולכת לשרוד כאן בלעדיה=// שיר השבוע:היינו עושים אהבה-כנסיית השכל סרט השבוע:אביבה אהובתי [אתמול בקובוץ] מאכל השבוע:מאכל השבוע..נמנ.. אינלי מושג:S אולכ נוו
תוכנית השבוע:בקושי ראיתי טלויזיההשבוע כשחושבים על זה:S התחדשות השבוע:נמנמ... לא בדיוק התחדשות אבל.. אני יודעת דברים חדשים על אנשים מסוימים שלא ידעתי מקודם, והגיע הזמן שאני אדע. יציאת השבוע [הכוונה לבילוי]:עם החבר, והייתה מסיבת מועצה היה אחלוש
ציטוט השבוע:"הוא..פחד לפתוח את המאוורר כי...הוא היה ניראה כמו ילד מפגר!! מאוורר!!! מאוורר!!! מאווור!!!!!!!!!!!!!!" "את יודעת למה הוא ______ [השלימו את המשפט כראות עייניכם]?! כי יש לו חברה!!!" תמונת השבוע: אין לי ממש..=// דמיינו אותי יושבת קרועה מצחוק בעוד ארבעה בנים מפגרים מנגנים בתופים גיטרות ובס ושרים את השורה הראשונה מהציטוט. כן, זה מצחיק. ולסיכום - איך עבר עלייך השבוע?:נחמד רוב השבוע, אבל היומיים האחרונים היו פשוט אסון מבחינתי. כ"כ קשה לי שהיא עוזבת. כ"כ.:[

Cheetah Girl

New member
עונה:)

מלא זמן לא כתבתי פה... והתגעגעתי...:]] מלא זמן לא היתי בבית! אבל עכשיו אני סופסוף בבית! חחח אני עונה על השאלון לפי המחנה קיץ, כי כל השבוע הזה היתי רק שם, אז...D: משהו טוב שקרה השבוע: בשורה מדהימה שבישרו לי! משהו רע שקרה השבוע: שבמחנה קיץ בפירוק כולם היו אדישים ויצאנו אחרונים מהיער! וזה הכי עיצבן בארץ! שיר השבוע: השיר של המחנה... של הנהגת החוףD: סרט השבוע: ההצגה שליXD מאכל השבוע: סלטXD תוכנית השבוע: אין התחדשות השבוע: ב-י-ת! יציאת השבוע [הכוונה לבילוי]: חח המסיבה שהיתה בסוףD: ביערD: ציטוט השבוע: תמונת השבוע: אינליכוח... ולסיכום - איך עבר עלייך השבוע?: הכי כיף בעולם! שבת שלום לכוולם!:)

אממ

משהו טוב שקרה השבוע: אממ..נפגשתי עם חברה שלא ראיתי מלא זמן, עבודה, וכלמיני דברים עם ידיד שלי [= משהו רע שקרה השבוע:אמא שלי בעיקר >.<" שיר השבוע: How To Save A life סרט השבוע:
מאכל השבוע:סלטX: תוכנית השבוע: אין O; התחדשות השבוע: כנ"ל יציאת השבוע [הכוונה לבילוי]: קניון עם חברה ^^ ציטוט השבוע:לאיודעת. תמונת השבוע: אין לי כח להוסיף . ולסיכום - איך עבר עלייך השבוע?:לא משהו.

משהו טוב שקרה השבוע:וואי חשבתי על זה 10 דקות ולא מצאתי כלום.. משהו רע שקרה השבוע:חזרתי הביתה ב-1 וחצי בלילה ובכיתי בדרך מהפחד של ללכת לבד שיר השבוע:WHAN YOUR GONE-AVRIL LAVGINGE [אני מקווה שככה רושמים תשם משפחהD:] סרט השבוע:אין מאכל השבוע:יוגורט עם קורנפלקס תוכנית השבוע:האלופה התחדשות השבוע:3 ג'ינסים סקיני אוורול שחור שתי חולצות טיץ לבן ו... פיג'מה וזהו:) יציאת השבוע [הכוונה לבילוי]:לא כיאלו עם חברות קניום וזה כן ציטוט השבוע:"היא יותר ישרה מסולם עקום" תמונת השבוע: ולסיכום - איך עבר עלייך השבוע?:בסדר?

אופק צח

New member
../images/Emo124.gifעונה

משהו טוב שקרה השבוע: ליבנתי עניינים עם החברה, פגשתי איזה ידידה ותיקה משהו רע שקרה השבוע: בקוש ישנתי השבוע שיר השבוע: Umbrella Cinderela סרט השבוע:
מאכל השבוע: פיצה - 3 פעמים הזמנתי עם חברים
תוכנית השבוע: אין משהו מיוחד - אולי הבורר התחדשות השבוע: 1683 שקל ביזבוזים בעזריאלי (סידרתי לי ארון חדש!
) יציאת השבוע [הכוונה לבילוי]: יצאתי עם החברה לעזריאלי (^), מסיבה של חבר. ציטוט השבוע: "אם אתה רוצה לא ללכת לבית ספר תחתוך תפוח אדמה לחתיכות דקות תעטוף את היד בתחבושת ובבוקר תדפוק כמה דפיקות על הקיר והיד שלך שבורה"
תמונת השבוע: לראות את חברה שלי מסתערת על חצי מהבגדים ברנואר זה תמונה מצחיקה. ולסיכום - איך עבר עלייך השבוע?: מצוין!
שבוע טוב לכולם!

Norma Jean

New member

משהו טוב שקרה השבוע:סידרתי עיניינים עם ילד אחד.(אני מקווה) משהו רע שקרה השבוע:היה לי בלאגן עם מישהו מהעבודה.XD וגם מישהו נחמד מהעבודה שלי עזב.
שיר השבוע:MCR-teenagers סרט השבוע:משפחת סימפסון
הלכתי אתמול...זה קורע
XD מאכל השבוע:ארוחת בוקר בנמ"ל ת"א. תוכנית השבוע:סמולוויל
התחדשות השבוע:אין.XD יציאת השבוע [הכוונה לבילוי]:סרט עם חברה. ציטוט השבוע:יאללה יאללה לך שים ג'ל בפוני.XD תמונת השבוע:
ולסיכום - איך עבר עלייך השבוע?:בסיידר.

עונה

משהו טוב שקרה השבוע: נסעתי לאילת. משהו רע שקרה השבוע: כלום. שיר השבוע: וואו, הרבה שירים, Umbrella - Rihanna, Thnks Fr Th Mmrs - Fall Out Boy Monson-tokoi hotel , How to save a life- the fray ומכה אפורה- מוניקה סקס. סרט השבוע: לדפוק חתונה, סרט אחד היפים! ומיס סאנשיין הקטנה. מאכל השבוע: פסטה. תוכנית השבוע: סרטים, קניון ויומולדת לידיד ממש טוב :) התחדשות השבוע: בגדים בעיקר. יציאת השבוע [הכוונה לבילוי]: הקניון והטיילת באילת :) ציטוט השבוע: אין. תמונת השבוע: אין. ולסיכום - איך עבר עלייך השבוע?: מעולה.

B R A Y E R

New member
מנהל
../images/Emo153.gif../images/Emo174.gifואורכלחכךחיקגחי

משהו טוב שקרה השבוע: הורידו לי את הגשר:) משהו רע שקרה השבוע:לא ישנתי 28 שעות ודפקתי לי את תחושת הזמן בתחילת השבוע:p שיר השבוע:האשם היחיד - יאיר ניצני סרט השבוע:לא ראיתי סרט השבוע מאכל השבוע:לא אכלתי משהו מיוחד תוכנית השבוע:סמולוויל התחדשות השבוע:אה? יציאת השבוע [הכוונה לבילוי]:לא היה משהו מיוחד ציטוט השבוע:"פיצה בלי קולה זה כמו אבנר בן גוריון בלי פולה" תמונת השבוע:אליסון מאק ולסיכום - איך עבר עלייך השבוע?: פסדר!

B R A Y E R

New member
מנהל
../images/Emo153.gif../images/Emo174.gif../images/Emo31.gif

קלואי של העונה הראשונה לא מגניבה כמו קלואי שבעונה הרביעית ומעלה

למעלה