סיכום שבועי.

TziMHoNoa

New member
לא נכנסת לקישורים?

http://anonymous.org.il/mcreform.htm - מקדונלדס' משתנה בעקבות לחץ ציבורי http://www.anonymous.org.il/magazine/ARTW_21.4.2007.html "ארה"ב 2007- ישחטו פחות עופות" ומקדונלדס', כמו כל תאגיד גדול מנצלים עובדים. כמו שאני לא קונה קולה ולא קונה בגדים בקסטרו, פוקס, וכו'... אני לא אוכל גם במקדונלדס', גם אם הייתי אוכלת חיות

אמן סלע

New member
נכנסתי,

ושיפרו את התנאים, מה עכשיו הם צריכים לעשות כדי שאנשים יאכלו אצלם? ותכלס מקדונלדס לא נחשב לתאגיד, עובדים בסניפים הם לא נחשבים לעובדי מפעל או משו, וכידוע לי הם מקבלים את הבשר כבר מוכן, ורק מחממים אותו, זה לא שיש אנשים שעובדים במק' שהם אלה שרוצחים את החיות.

TziMHoNoa

New member
אבל יש עובדי מפעל

זה לא שמישהו רוצח את החיות, חותך, מוסיף 90% גועל נפש, ונותן לבחור בן 17 בארה"ב או ישראל, שיטגן.. זה הרבה מעבר לזה. איך הלחם שלהם מיוצר? ואיפה הירקות של הסלט מיוצרים ונקטפים? בידי מי?

אמן סלע

New member
האמת שלא חשבתי על זה.

זה משהו אחר, זה נכון, אני מקווה שלא יצאתי כאיזה בנאדם חרא, פשוט רציתי באמת להבין למה כל השמוצ"ניקים לא אוכלים במק', לפעמים זה ניראה ריק כזה, כאילו אנשים סתם שטופי מוח ולא באמת יודעים למה הם עושים את זה. חשוב לי לעשות דברים תוך הבנה, ולא סתם. ואחרי כל השיחה הזו, אני באמת אשקול בכובד ראש את המשך אכילתי במק'. ברצינות. זו הייתה שיחה חשובה, ויש כאלה שלקחו את זה רחוק [חן] , אני ממש לא באה להתווכח, ולעשות פרנציפ ולאכול דווקא במק' כי כולם לא אוכלים. פשוט רציתי להבין מאיפה נובעת ההסתייגות הגדולה ממק'.

TziMHoNoa

New member
סתם הערה-

לא כל השמו"צניקים לא אכולים במקדונלדס' (נגיד, חלק גדול מהשכבה רץ לשם בפולין), ויש המון אנשים שלא אוכלים שם והם לא שמו"צניקים... לשמו"צ אין מונופול על אידיאולוגיות

אמן סלע

New member
אבל אני לא ידועת אם את שמה לב או לא

הרבה מהשמו"ץ אומרים שהם לא אוכלים במק' וזו מין הדעה הרווחת שמק' זה רע, וזה לא טוב מבחינתי שאנשים עושים את זה כי כולם, כל התנועה שלהם עושה את זה ולא מחשיבה אמיתית, למה אני לא אוכל שם. וכן, היו הרבה שנהרו למק' בפולין וגם ל- KFC שאגב לא כזה יותר טוב אם כבר מדברים. אני הייתי בפיצה האט!

TziMHoNoa

New member
הרבה שמו"צניקים אומרים סתם, זה נכון..

גם אני הייתי בפיצה האט, אבל תכלס'- אין הרבה הבדל בינם לבין מקדונלדס'

אמן סלע

New member
כן, אבל לא מדובר רק בחנויות,

מדובר במירוץ לאוכל...ה- יאללה בואו כבר לKFC...או יאללה בואו כבר לפיצה האט או למק' או לכל מקום אחר. אני יודעת שזה ממש לא היה משמעותי בשבילי ולא חיכיתי לזה כל היום כמו שאנשים חיכו לזה. וממ..לדעתי פיצה האט בכל זאת עדיף על מק'. שיהיה לך זמן תשלחי לי הודעה במסנג'ר, סתם רציתי לדבר קצת על כל מיני דברים גם בקשר למסע לפולין שהיה וכו'. :)

TziMHoNoa

New member
עניין של "תאווה"

וגם של להראות שאני אוכל בשר ואני כזה גבררררררר!!!!!!!!!!! פיצה האט גם בעיני עדיף, כי לא מוכרים שם בשר, אבל תכלס'- מוכרים שם גבינה (תעשיית החלב לא פחות מזעזעת), וגם פיצה עם בשר.. אבל זה סתם נשמע פחות נורא ממקדונלדס'.. אני בכייף אשלח לך הודעה, רק תמיד כשאני נמצאת את לא, ולהפך...

חזוז

New member
אני לא עושה את זה כאות מחאה בכלל

אני עושה את זה רק בשביל עצמי, אני לא אוכל במקדונלדס כמו שאני לא קופץ לתוך בור שחור שמסריח ממשהו לא טוב. פשוט מאוד. והשערה ששמעתי מאח שלי: אם אני, נועה וחן לא נאכל מקד' בעשר שנים הבאות, ניתן להניח שהצורך בעוד פרה יורד בגלל שמס' הפיות שיאכלו אותה יורד. הצלנו פרה. בואי נכפיל את מס' "סרבני" מקד' באלפים, ועשרות אלפי חיות יינצלו בגלל המאבק הקטן הזה שלנו שלא דורש הרבה. זה נשמע טיפשי אני יודע, אבל גם די הגיוני אם חושבים על זה

חזוז

New member
גם חברה סוציאלית וצודקת נשמע רחוק

אבל תמיד באמונה, בכל מה שאנחנו עושים
(פפפפפפפלללללללצצצצנננננננוווווווווותתתתתתתתתתת) אבל תמיד בכוונה אמיתית...

jast

New member
ואגב,

שלא נדבר על זה שהסבל שלהם גדול בהרבה מהסבל של אותם ילדים בג'נין, או עניים באופקים מצידי... כיי זה עוד כלום.. אני ארשה לעצמי להשוות את זה לשואה ולהגיד שהם לא סובלים פחות מילדים משואה אם לא יותר, לפני שהם הולכים כ-"צאן לטבח".. אף אחד לא מבקש ממך לעזור להם, אלא רק לא לתרום עוד לפגיעה בהם.. ! הלוואי שהכל היה כמו בספר (הגאוני) חוות החיות.. הלוואי שיום אחד הם היו יכולים לקום ולמרוד.

TziMHoNoa

New member
לא נכון...

אף אחד לא הולך אליה ולוקח אותה בכח ממקדונלדס'. אני לא חושבת שזה בסדר לאכול שם, ואם אני אפסיק לאכול שם- זה לא יספיק, צריך עוד אנשים. זה נקרא ויכוח וכולם יכולים להגיב, לא רק הצמחונים יפי הנפש

TziMHoNoa

New member
סיכום שבוע..

דבר טוב שקרה השבוע: פגשתי את נירית בראשון וישבנו בחוץ שזה תמיד טוב, ואת כל מה שהיה לפני הדחקתי, וגם אתמול בלילה הייתי אצל חן והיה מוזר ומצחיק ומעניין דבר רע שקרה השבוע: צו ראשון שיר השבוע: שאלה לא הוגנת. שמעתי מלא יהודית רביץ השבוע.. אז אולי "געגוע" שלה או "תמונה" או "באהבתנו" או "הפנים שבפנים" או לא יודעת יום בשבוע: שבת התחדשות השבוע: סטיקרים של אנונימוס תוכנית השבוע: בנות גילמור בן אדם שעשה לכם את השבוע: צה"ל. ממש דבר שאתם מתכננים לשבוע הבא: טיול לגליל בן אדם שאתם רוצים לפגוש בשבוע הבא: דודים בצפת ועוד כל מיני תמונת השבוע:

למעלה