סיכום שבועי.

סיכום שבועי.

[נו אפשר לעשות מזה מסורת.] דבר טוב שקרה השבוע: דבר רע שקרה השבוע: שיר השבוע: יום בשבוע: התחדשות השבוע: תוכנית השבוע: בן אדם שעשה לכם את השבוע: דבר שאתם מתכננים לשבוע הבא: בן אדם שאתם רוצים לפגוש בשבוע הבא: תמונת השבוע: הודגש באמצעות מדגישומטיק

מסוררררררררררררררת ...מסורררררררררת!!!!!

[פלאשבק לפולין,הטקס בטיקוצין
] דבר טוב שקרה השבוע:יום ראשון,פשוט היה לי יום כיף. דבר רע שקרה השבוע:היום,פשוט חרא יום,בנוסף להכל נתפסה לי הלסת ואני לא יכולה לאכול,נו טוב..אחלה דיאטה. שיר השבוע:שבתות וחגים-יהודית רביץ יום בשבוע:ראשון התחדשות השבוע:אני מתקלפת! תוכנית השבוע: משחק החיים,פשוט כל היום בבוקר ראיתי משחק החיים
בן אדם שעשה לכם את השבוע: צונזר על ידי המערכת
דבר שאתם מתכננים לשבוע הבא: מכירות עוגות חחחח בן אדם שאתם רוצים לפגוש בשבוע הבא: עדיקי,לפני שהיא טסה הכלבה..ואדוה שחוזרת לארץ(היא היתה שנה בארצות הברית) תמונת השבוע:היא משבוע שעבר,פשוט סתם בא לי להשים תמונה שליD:

יש להכניס נושא להודעה

דבר טוב שקרה השבוע: המ. זה קצת שלי.
דבר רע שקרה השבוע: רע? לא נראה לי שהיה.
שיר השבוע: כשזה עמוק/ קורין אלאל.
יום בשבוע: חמישי.
התחדשות השבוע: שרשרת כזאת מהאלו שקונים בכיתה ו', של הדולפינים שמחזיקים כדור צבעוני.
תוכנית השבוע: האנטומיה של גריי.
בן אדם שעשה לכם את השבוע: ים.
דבר שאתם מתכננים לשבוע הבא: וואו. בואו לא נדבר על שבוע הבא, לא מדברים על שבוע הבא.
בן אדם שאתם רוצים לפגוש בשבוע הבא: רוני. ואלונה D:
תמונת השבוע: לא איכפת לי שיצאתי מעוותת, נקרעתי מצחוק מאחורי המראה המזדיינת הזאת.
הודגש באמצעות מדגישומטיק

abusername

New member
תורי

דבר טוב שקרה השבוע:הבאנו טלוויזיה לקן(25 אינטש!!) ויש פלייסטיישן&בגרות בפיסיקה דבר רע שקרה השבוע:הי"בניקים עזבו למדצופי שיר השבוע:הדג נחש-תרגע יום בשבוע:שלישי(יום הפעולות :( ) התחדשות השבוע:אולטימטום לשיער שלי(אני נותן לשיער שלי אולטימטום עד ספטמבר אחרת אני מסתפר) תוכנית השבוע:אין בן אדם שעשה לכם את השבוע:אתה חושב? דבר שאתם מתכננים לשבוע הבא:מחר(היום, עבר 12) יש לי מבחן בממפיס!!! בן אדם שאתם רוצים לפגוש בשבוע הבא:לא אכפת לי במיוחד תמונת השבוע:נראה לכם שיש לי כוח לעשות תמונה ועוד להעלות אותה

חזוז

New member
סיכום שבוע

דבר טוב שקרה השבוע: הייתה שיחה בקן עם רכזת שכבת שומריה, היה מאוד טוב דבר רע שקרה השבוע: לא הגיעו הרבה שיר השבוע: תמוז- אהבה שקטה, ואני חייב להמליץ לכם על הלהקה הזו, רוק פרוגרסיב לא נורמאלי יום בשבוע: תמיד רביעי התחדשות השבוע: פוטרתי מהעבודה, זה נחשב? תוכנית השבוע: לעבוד לעבוד לעבוד ולבקר בי' מעוניינים כדי להגיד שלום ולראות את אח שלי בן אדם שעשה לכם את השבוע: שלום חנוך דבר שאתם מתכננים לשבוע הבא: לנסוע לת"א בן אדם שאתם רוצים לפגוש בשבוע הבא: תמונת השבוע:

נמנמ..

דבר טוב שקרה השבוע: עלייה לרגל ות"א![: דבר רע שקרה השבוע: הערסים באבן ספיר
רינה גם לכם הם הציקו?
זה היה כ"כ מצחיקקקקקקקקקק
שיר השבוע: "ידיים למעלה"/כנסיית השכל. יום בשבוע: חמישיייייי:] התחדשות השבוע: המנ.. המון תחתונים יפים וטופ לבן וטוניקה הכיייייייייי יפה בעולם! תוכנית השבוע: עבודה>< בן אדם שעשה לכם את השבוע: אורצ'וווווווווווווו! באוטובוס מהכותל לת"מ ירושלים שלחתי לו הודעה של "אני אוהבת אותך המוןהמון ואני מתגעגעת ואני לא אוותר על לראות אותך." והוא החזיר לי הכפרה "גם אני אוהב אותך מותק.. אני במרכזית, איפה את?" ישר הרמתי אליו טלפון "אור אתה פשוט לא זז לשום מקום לפני שאתה רואה אותי" יו זה היה כ"כ כיף! דבר שאתם מתכננים לשבוע הבא: עבודה? וסופ"ש בנהריה+שלומי[: בן אדם שאתם רוצים לפגוש בשבוע הבא: ניריתP: ואם הייתי יכולה הייתי נוסעת להופעה אבל הסיכויים שואפים לאפס.. תמונת השבוע: אהע כנראה מחקתי.. חן אם עדיין יש לך ת'תמונה של הטוניקה את מוזמנת להעלות[: יאלללללה ביי.[:

baraluf

New member
הסיכום שלי

דבר טוב שקרה השבוע: חזרתי לשחק כדורסל דבר רע שקרה השבוע: כל השרירים האפשריים נמתחו לי שיר השבוע: קולולוש - Conception יום בשבוע: חמישי התחדשות השבוע: חזרתי לספורט, לשחק כדורסל...... אחרי 3 חודשים בלי בגלל הקרסול תוכנית השבוע: מוזר, אבל לא ממש ראיתי טלויזיה חוץ משידורים חוזרים של חברים,סיינפלד,סאות'פרק :) בן אדם שעשה לכם את השבוע: האורתופד שאמר שלא ראו משהו רציני בCT דבר שאתם מתכננים לשבוע הבא: לחזור לכושר, של ריצה רצופה של יותר ממגרש אחד. זה אומר להתחיל לרוץ קילומטרים... בן אדם שאתם רוצים לפגוש בשבוע הבא: אין לי תכנונים כאלו תמונת השבוע: לא הצטלמתי השבוע

../images/Emo13.gif../images/Emo3.gifגם אני רוצה...

דבר טוב שקרה השבוע: הספקתי המון דברים שרציתי לעשות! דבר רע שקרה השבוע: אין !
שיר השבוע: מכה אפורה יום בשבוע: חמישי! התחדשות השבוע: חזרתי להיות בקשר אם חברה מאד טובה שלי.. תוכנית השבוע: לנצל כל יום אחרון בבית ! בן אדם שעשה לכם את השבוע: ליידי... (הכלבה היפה שלי.. ) דבר שאתם מתכננים לשבוע הבא: מדצופי!!!!
בן אדם שאתם רוצים לפגוש בשבוע הבא: כל מי שאני ירצה יהיה איתי ...

אמן סלע

New member
אז מה היה לי השבוע...

דבר טוב שקרה השבוע: ערב פרידה מי"ב וקומונר!! אדיר..!! דבר רע שקרה השבוע: לא הייתי בו :S + הייתי חולה מתה והקאתי מלאאאאא :~ שיר השבוע: מספיק בנאדם- מוניקה סקס. יום בשבוע: שבת :) התחדשות השבוע: גיטרה :) תוכנית השבוע: לא'דעת. בן אדם שעשה לכם את השבוע: או-וה, היו הרבה האמת, ממ מרסל כפרעליה..כ"כ התגעגעתי אלייה :) דבר שאתם מתכננים לשבוע הבא: ממ..שיהיה טוב בקייטנה. בן אדם שאתם רוצים לפגוש בשבוע הבא: מענית הנקבות :) תמונת השבוע: ממ נראה אם נצליח להקטין...

אמן סלע

New member
האהאהאא זה לא אניייייי!!!11

כאילו כן, אבל לא באמת אכלתי, כאילו אכלתי אבל לא היה לי טעים. :) ובואנה י'חתיכת שמצניקים ששמים לב להכלללללללל. נו הייתי רעבה, ובסנטר אין מה לאכול, כאילו יש..אבל לא טעים. ומקדונלדס זה אחלה אוכל. עכשיו אני בסדר או עדיין לא?

jast

New member
דבר ראשון,

ליד הסנטר יש בודהה בורגר! דבר שני, מקדונלדס זה מגעיל. ולא טעים ובטח שלא אחלה אוכל... אני אישית מעדיפה למות מרעב ולא לאכול גופות.(ובטח שלא לממן את הקאפיטליזם בדרך)

אמן סלע

New member
על טעם ועל ריח אין מה להתווכח.

חוצמזה, כמו שהוא אמר [בר?!] אכן בכל מקום את ממנת קאפיטאליזם. תיהי בטוחה שזה לא צריך להוות בעיה כשאני בוחרת מקום לאכול בו...ברצינות. ואני מודעת לעניין שאני אוכלת גופות, ואפילו לא פעם ראשונה..:O !!

jast

New member
זה לא עניין של טעם וריח, זה עניין של צדק

דוגמא ששמעתי לפני כמה ימים- אם אני אלך לאכול פאלפל במכולת של שמעון זה עדיף ממקדונלדס, אני אעדיף לתת כסף לשמעון שאשכרה יחיה מהכסף הזה, מאשר לתת את הכסף הזה לאיזה גורג באמריקה שהוא גם ככה טחון ועם הכסף הזה יהרוג עוד כמה פרות או שהכסף הזה ילך בידיוק לשכר מינימום שמקבלים אותם עובדים במקדונלדס. אני גם אעדיף לאכול בארומה מאשר במקדונלדס, כי אמנם זה גם גדול וקאפיטליסטי.. אבל זה בחיים לא משתווה לגודל של מקדונלדס, בארומה לפחות לא מעסיקים ילדים בני 16(האמת שגם ילדים בני 14, הציעו לי לעבוד שם בגיל 14) מהבוקר עד הערב בשכר מינימום, וזה בכלל אם הם מחליטים לשלם... מקדונלדס בכלל עושים כלכך הרבה יותר מרצח או ניצול או למכור המבורגר פיצי ב35 שקל(למרות שאני מניחה שהמחירים עלו מאז שהייתי בת 11)... ונכון אני קונה לפעמים בחברות שהם כן, קאפיטליסטיות.. אני קונה לפעמים בגדים בפולאנבר ואני שותה קולה.. אבל יש מקומות שאני בחיים לא אגיע לרמה שאני קונה שם שזה מקדונלדס וקאסטרו(ולא משנה כמה שהבגדים שם יפים, כמו שהאוכל במקדונלדס טעים.. אני מודה שלפי מה שאני זוכרת יש להם ציפס טעים
... יש דברים יותר חשובים מהנוחות שלי, אל תנסי להצדיק את זה שתכלס את עושה מה שנח לך, כי זה דברים שאני שומעת כל הזמן)..

abusername

New member
לעומת זאת

אם אף אחד לא יממן את מקדונלדס אז לעשרות ואולי אפילו למאות אלפי בני נוער מרחבי העולם לא תהיה עבודה ויש כאלה שמממנים את הבית(כי האבא והאמא מובטלים) עם העבודה הזאת

למעלה