סיכום שבועי

סיכום שבועי

שיר השבוע שלכם של אמיר-
שיר השבוע שלכם לא של אמיר-
בילוי השבוע שלכם-
סרט/תוכנית/סדרת השבוע שלכם-
תוכנית רדיו ששמעתם השבוע\תחנת רדיו -
תמונה שראיתם לאחרונה ברשת ואהבתם [אתם מוזמנים להוסיף אם יש]
משהו אחד שעשה לכם את השבוע, ואתם רוצים להמליץ עליו-
משהו שהרס לכם את השבוע-
משהו שאתם מחכים שיקרה בשבוע הבא-
מאכל השבוע:
משפט השבוע שלכם:

עונה../images/Emo13.gif

שיר השבוע שלכם של אמיר-"שפעת"
שיר השבוע שלכם לא של אמיר-"המתוקות האחרונות"(אריק ברמן)
בילוי השבוע שלכם-קניות בקריון
סרט/תוכנית/סדרת השבוע שלכם-"מסכים"ואחד נגד מאה"
תוכנית רדיו ששמעתם השבוע\תחנת רדיו -רדיו ללא הפסקה
תמונה שראיתם לאחרונה ברשת ואהבתם [אתם מוזמנים להוסיף אם יש]
משהו אחד שעשה לכם את השבוע, ואתם רוצים להמליץ עליו-אין משהו מיוחד השבוע
משהו שהרס לכם את השבוע-לא היה
משהו שאתם מחכים שיקרה בשבוע הבא-מחר "הלהקה"
מאכל השבוע:
מיני עמק
משפט השבוע שלכם:"דע להבחין בין מעשה שטותי למעשה אמיץ"

aMiRi GiRl

New member
עונה

שיר השבוע שלכם של אמיר- כשהאור יעלה עלינו שיר השבוע שלכם לא של אמיר- UMBRELLA של ריאנה בילוי השבוע שלכם- המקום שבו אני מתנדבת ומתנתקת מכל הלימודים והעבודה סרט/תוכנית/סדרת השבוע שלכם- ערב טוב עם גיא פינס תוכנית רדיו ששמעתם השבוע\תחנת רדיו - לא יוצא לי לשמוע רדיו..
תמונה שראיתם לאחרונה ברשת ואהבתם [אתם מוזמנים להוסיף אם יש] גם לא כ"כ באינטרנט..
משהו אחד שעשה לכם את השבוע, ואתם רוצים להמליץ עליו- השגתי את הטלפון של חבר טוב שלי מהעבר משהו שהרס לכם את השבוע- עבודה ולימודים משהו שאתם מחכים שיקרה בשבוע הבא- לא שבוע הבא, אלא עוד שבועיים - יומולדת 18 מאכל השבוע: על האש משפט השבוע שלכם: מה באמת??!

TetiBETTY

New member
../images/Emo88.gif עונה

שיר השבוע שלכם של אמיר- מותר לך [שיר השבוע, החודש, השנה..] שיר השבוע שלכם לא של אמיר- קשה לי להאמין בעצמי אבל הכי נוסטלגי שיש: BSB - Perfect Fan בילוי השבוע שלכם- בין המבחנים והעבודה קצת קשה לי למצוא מקום לבילויים.. סרט/תוכנית/סדרת השבוע שלכם- אני פריקית תוכניות מצויירות - "פיטר פן", בל בוקר ב 07:00 כשאני מתעוררת.. תוכנית רדיו ששמעתם השבוע\תחנת רדיו - "סינגלס" עם הדר מרקס- בגלגל"צצצצ! תמונה שראיתם לאחרונה ברשת ואהבתם [אתם מוזמנים להוסיף אם יש] -
הילדה של בראנג'לינה, פשוט יצירת פאר
משהו אחד שעשה לכם את השבוע, ואתם רוצים להמליץ עליו- משהו שהרס לכם את השבוע- אנשים שקרנים
משהו שאתם מחכים שיקרה בשבוע הבא- עוד 10 ימים, הבכורה של אמיר. מאכל השבוע:
משפט השבוע שלכם: "אין שמים רחוקים מדי, אין חלום שהוא גדול עליי".

TetiBETTY

New member
שכחתי משהו!

משהו אחד שעשה לכם את השבוע, ואתם רוצים להמליץ עליו-אין לי משהו ספציפי, יש לי הרבה רגעים קטנים כאלה שעושים לי טוב...מה שאני כן ממליצה זה לראות טוב גם כשהכל נראה רע, עם כל הקלישאה, זה נכון..

סבבה

שיר השבוע שלכם של אמיר- אני אלך על נס. כי יש סיפור איתו וזהו. נס! שיר השבוע שלכם לא של אמיר-לא יודעת. לא ממש שמעתי שירים. אני אלך על אריק של שלומי שבן. בילוי השבוע שלכם-ישנתי אצל חברה ולמחרת הלכנו לעזריאלי. השבוע זה כל השבוע בערך. אין לי זמן לנשום. סרט/תוכנית/סדרת השבוע שלכם- שרק 3,דקסטר. תוכנית רדיו ששמעתם השבוע\תחנת רדיו -לא שמעתי תמונה שראיתם לאחרונה ברשת ואהבתם אמ אמ אמ...אני אוסיף תמונה שאני צילמתי. טוב? משהו אחד שעשה לכם את השבוע, ואתם רוצים להמליץ עליו- בילוי בפפריקה-יכין סנטר. (הא,והעוגה הבת של אמא שלה שהכנתי.) משהו שהרס לכם את השבוע- אבא שכעס עלי על זה שהכלבה שלי אכלה לו ת'עוגה שהוא קנה. משהו שאתם מחכים שיקרה בשבוע הבא-כל השבוע מאכל השבוע: העוגה D: משפט השבוע שלכם: "לכי עלזה"

למעלה