סיכום שבועי

0RainGirl0

New member
סיכום שבועי

סיכום שבועי: משהו טוב שקרה לך השבוע: משהו רע שקרה לך השבוע: שיר שלא הפסקת לשמוע: התחדשות השבוע: תוכנית השבוע: סרט השבוע: ספר השבוע: מאכל השבוע: יציאת השבוע: משהו שאתה מצפה לו בשבוע הבא: אדם שאתה רוצה לפגוש בשבוע הבא: ציטוט\\יציאת\\מילת השבוע: תמונת השבוע: התוכניות שלי לשבוע הבא: ולסיכום איך עבר עלייך השבוע:

0RainGirl0

New member
אה כן ולקוח בפורום אופנה + עונה

משהו טוב שקרה לך השבוע: כולם חזרו מקורס מדצים יההוווו! משהו רע שקרה לך השבוע: ממ אמא מעצבנת שיר שלא הפסקת לשמוע: -- התחדשות השבוע: -- תוכנית השבוע: וואי לא זוכרת סרט השבוע: -- ספר השבוע: -- מאכל השבוע: המ. קרפ
יציאת השבוע: אתמול בלילה לכפס משהו שאתה מצפה לו בשבוע הבא: היומולדת של חברה שלי! ים, מקס ברנר יהההוו! אדם שאתה רוצה לפגוש בשבוע הבא: ממ חברות ציטוט\\יציאת\\מילת השבוע: אני[בקשר למשהו שאני לא זוכרת משהו]: יש לך בכלל חברים? איזה אחד שניסה להתחיל עם חברה שלי: כן.. יש לי חברים.. יש לי מלא חברים! יש לי כל כך הרבה חברים שאני אפילו לא זוכר את כל השמות של כולם! [ברצינות] אני: כן..הא? תמונת השבוע: אני וחברות בגיחה , בתמונה יצירתית במיוחד [וואנבי שמש] אני הג'ינג'ית ויצא לי פרצוף עגול בטירוף וזה רק בגלל הזווית צילום! ולי [חברה אחרת] צילמה אז היא לא שם. באסה :\ התוכניות שלי לשבוע הבא: ממ יומולדת של חברה וממ לא יודעת מה עוד ולסיכום איך עבר עלייך השבוע: פלוס מינוס.

עונה :)

משהו טוב שקרה לך השבוע: את האמת, כל השבוע היה מצוין. כל כך נהנתי. משהו רע שקרה לך השבוע: את האמת, שומדבר, שבוע מעולה
שיר שלא הפסקת לשמוע: Justin Timberlake- whet goes around (איזה קליפ גאוני!) התחדשות השבוע: חולצה, עגילים תוכנית השבוע: האנטומיה של גריי
, מגרש ביתי
סרט השבוע: סופרקרוס (עם סופיה בוש
, סרט מעולה!!) והר ברוקבק |כתב| ספר השבוע: - מאכל השבוע: סנדוויץ' מארומה וצ'יפס ממקדונלדס
יציאת השבוע: יצאתי עם חברים לסרט, נסיעה עם חברות לקריון משהו שאתה מצפה לו בשבוע הבא: להפגש עם חברות שלא ראיתי 6 שנים.... אדם שאתה רוצה לפגוש בשבוע הבא: 2 חברות שלא ראיתי 6 שנים
ציטוט\\יציאת\\מילת השבוע: "חחחח פסטולה..." (הכוונה למסטולה) תמונת השבוע: אין לי כוח :/ התוכניות שלי לשבוע הבא: לבקר בקורס קיץ של חברות במחול, יומולדת של אח שלי ולסיכום איך עבר עלייך השבוע: מצוין מצוין מצוין! הודגש באמצעות מדגישומטיק

0RainGirl0

New member
סופרקרוס סרט מעולה?

לא ראיתי אותו, ורציתי לראות בגלל סופיה אבל חשבתי שהוא בטח יהיה ממש משעמם. הוא על אופנועים או משהו כזה לא? חחח

חח כן, אבל האופנועים שם ממש שווים!

למרות שרואים את סופיה פעם ב... אבל היא ממש חמודה. ויפה.
ותכלס גם אני חשבתי לא להכנס לסרט בגלל שאני לא טיפוס כזה שאוהב אקשן וזה, אני יותר אוהבת דרמות וקומדיות רומנטיות. קיטש כזה. אבל ממש נהנתי, למרות שצריך ללכת עם חברה שלפעמים תדברו על כמה שהבחורים שם חתיכים.

YARDENIS11

New member
זה סרט נחמד

ואני לא מבינה איך הוא הגיע רק עכשיו לארץ, ראיתי אותו עם כתוביות בעברית אפילו לפני כבר יותר משנה חח

אני ממש התלהבתי..

אולי בגלל שהצלחתי לחבב אותו למרות שאני שונאת סוג כזה של סרטים... ואולי סתם כי נהנתי לצחוק עם חברה שלי באמצע הסרט.

DotCom05

New member
עונהה

סיכום שבועי: משהו טוב שקרה לך השבוע: נסעתי לים ולת"א..היה כיף! משהו רע שקרה לך השבוע: אין רע שיר שלא הפסקת לשמוע: Michelle Featherstone- We Are Man And Wife התחדשות השבוע: מצאתי עבודה! תוכנית השבוע: "מסכים" ביס סרט השבוע: ספיידרמן 1,2,3.. ספר השבוע: הארי פוטר 6 מאכל השבוע: שזיף! יציאת השבוע: לת"א..ראיתי איזה אחד מכוכב נולד משהו שאתה מצפה לו בשבוע הבא: פרק של מ"ב ויומולדת לסופיה :] אדם שאתה רוצה לפגוש בשבוע הבא: אין מישו מיוחד ציטוט\\יציאת\\מילת השבוע: אממ לא יודעת.. תמונת השבוע: אין לי כוח חחח התוכניות שלי לשבוע הבא: ללמוד לבגרות במתמטיקה =\ ולסיכום איך עבר עלייך השבוע: ממוצע פלוס!

®NuLy®

New member
../images/Emo205.gifוואוו ארוך...

סיכום שבועי: משהו טוב שקרה לך השבוע: שיעורי נהיגה ושרק משהו רע שקרה לך השבוע: הוא לא בא
שיר שלא הפסקת לשמוע: Alice Cooper - Poison התחדשות השבוע: Aerosmith - Nine Lives
אוווו דיסק מדהים! תוכנית השבוע: מגרש ביתי וסטודיו 60 (בלי מאט והקוצ'י מוצ'י של דני וג'ורדן הסדרה פשוט מעולה יותר) סרט השבוע: שרק3 ספר השבוע: אין מאכל השבוע: המבורגר בג'וי אקספרס יציאת השבוע: המבורגר עם אבא בג'וי
משהו שאתה מצפה לו בשבוע הבא: טסט!! וטיסה להולנד
אדם שאתה רוצה לפגוש בשבוע הבא: הוא כמובן, ורשיון
ציטוט\\יציאת\\מילת השבוע: "וואוו כל הכבוד לו" אוחח ילד מטומטם תמונת השבוע: ניתן כבוד לסטיבן ולהקתו
התוכניות שלי לשבוע הבא: עבודה, טסט והולנד!!!! ולסיכום איך עבר עלייך השבוע: על אורגינל! הודגש באמצעות מדגישומטיק

haley17

New member
שלי .. ../images/Emo176.gif

סיכום שבועי: משהו טוב שקרה לך השבוע: אממ לא זוכרת משו טוב כרגע משהו רע שקרה לך השבוע:בגרות במתמטיקה שיר שלא הפסקת לשמוע:this boy-james mairson התחדשות השבוע: אין תוכנית השבוע: הישרדות !! סרט השבוע:בא לי לראות שרק 3 ספר השבוע: מאכל השבוע:קוסקוס יציאת השבוע:-כל השבוע עבדתי משהו שאתה מצפה לו בשבוע הבא: עבודהה אדם שאתה רוצה לפגוש בשבוע הבא: מורן ! ציטוט\\יציאת\\מילת השבוע: - יבשה ,חבשנית תמונת השבוע: לא על המחשב התוכניות שלי לשבוע הבא:ללכת לקניות וללמוד ולסיכום איך עבר עלייך השבוע:כיף רצח

lior21 האחד

New member
סיכום שבועי מפי ליאור ב

סיכום שבועי: משהו טוב שקרה לך השבוע: סיימתי את הקורס בעבודה...:) משהו רע שקרה לך השבוע: עשיתי טעות ראשונה בעבודה.. :( שיר שלא הפסקת לשמוע: אלינור בביצוע של אייל גולן ואתניקס התחדשות השבוע: WTF? תוכנית השבוע: מגרש ביתי OF COURSE סרט השבוע: "בוקר טוב וייטנאם" ספר השבוע: -- מאכל השבוע: ספגטי וכדורי בשר... יאמי..... יציאת השבוע: -- משהו שאתה מצפה לו בשבוע הבא: היומולדת שלי (22) ביום ג' למי שמעוניין לשלוח ברכות/מתנות אדם שאתה רוצה לפגוש בשבוע הבא: חברה טובה שלי.. יפצ'ו ציטוט\\יציאת\\מילת השבוע: -- תמונת השבוע: כל הקורס אוכלים פיצה במסיבת סיום...:) התוכניות שלי לשבוע הבא: מסיבת יומולדת ביום חמישי.. ולסיכום איך עבר עלייך השבוע: לא משהו, נקווה ליותר טוב בשבוע הבא...

ליאני2

New member
משעעמם לי בטירוף אז..

השבוע שלי.. משהו טוב שקרה לך השבוע: נהנתי וישנתי הרבה משהו רע שקרה לך השבוע: היתבטל משהו שממש רציתי שיקרהה..: | שיר שלא הפסקת לשמוע: Here Without You- 3 Doors Down התחדשות השבוע: חולצה נחמדה כזאת..= C תוכנית השבוע: מגרש ביתי & מחשבות פלליות סרט השבוע: וואו איזה סרטט ממש ממש רע על העולם עוד 500 שנה ושכאילו כולם ניהיהו חתיכת אהבלים = $ ממש לא ממיליצה-- אנ'לא זוכרת ת'שם שלו אבל יש אותו ניראה לי שדיוידיבוקבס ויש לו שם מסובך שמתחיל עם א.. = X ספר השבוע: שרוטה מאכל השבוע: שניצל של אמא =] יציאת השבוע: קניון.. (כאילו כמה יציאות כבר היו לי משהוו....) משהו שאתה מצפה לו בשבוע הבא: אממ... לויודעתת אדם שאתה רוצה לפגוש בשבוע הבא: מישהו שלא ראיתי הרבה זמן וסופסופ הוא חוזרר = )) ציטוט\\יציאת\\מילת השבוע: אין.. תמונת השבוע: התוכניות שלי לשבוע הבא: לישון ו... ללכת לים.. אה כן ולשוק ולסיכום איך עבר עלייך השבוע: כייף למדיי

אבירם 16

New member
יאלה נענה

משהו טוב שקרה לך השבוע: מצאתי עבודה סוף סוף משהו רע שקרה לך השבוע:__ שיר שלא הפסקת לשמוע:השיר החדש של ריאנה התחדשות השבוע: כפכפים של ריפליי תוכנית השבוע: מיגרש ביתי והישרדות סרט השבוע:300 ממליץ לכולם סרט חזק ביותררררררררר ספר השבוע:__ מאכל השבוע:טוסטים יציאת השבוע:___ משהו שאתה מצפה לו בשבוע הבא: רבוטה עבודה אדם שאתה רוצה לפגוש בשבוע הבא: סופיה בוש ציטוט\\יציאת\\מילת השבוע: __ תמונת השבוע: התוכניות שלי לשבוע הבא:עבודההההההה ולסיכום איך עבר עלייך השבוע:טוב

למעלה