סיכום שבועי. Just do it

OpenYourEyes

New member
סיכום שבועי. Just do it

שיר/י השבוע שלכם (של קרן): שיר/י השבוע שלכם (לא של קרן): תמונה שאהבתם וממש מתחשק לכם להוסיף: משהו/מישהו אחד שעשה לכם את השבוע: עוד משהו אחד שעשה לכם את השבוע- סרט/ספר/דיסק/גבינת עיזים ברוטב ווסאבי/וואטאבר ואתם רוצים להמליץ עליו-: מאכל השבוע שלכם: בילוי השבוע שלכם: פאדיחת השבוע שלכם: סקופ השבוע שלכם: ציטוט השבוע שלכם: דבר אחד שהייתם מוכנים לוותר עליו בשמחה השבוע: משהו שאתם מחכים שיקרה שבוע הבא: משהו שיש לכם להוסיף ואתם חושבים שזה מרטיט ת'שועלים: אתם מוזמנים להעניק ליקיריכם
, כי חתול כחול זה התמנון הסגול החדש (אגב, תנסו להגיד בקול רם הרבה פעמים חתול כחול
. או שזאת רק אני שיוצאת סתומה?)

veredmp

New member
מה תעשי כשייגמרו האייקונים של בע"ח בצבעים

מוזרים?

veredmp

New member
אוי ויי זמיר! צריך לדבר עם תפוז

שייצרו עוד קצת בע"ח בצבעים ביזאריים. או אולי, צריך לדבר איתם שיורידו קצת?

סתיוי15

New member
יאללה נסכם..

שיר/י השבוע שלכם (של קרן): כל מה שהספקתי לשמוע בהופעה
שיר/י השבוע שלכם (לא של קרן): הזמן עושה את שלו - אברהם טל תמונה שאהבתם וממש מתחשק לכם להוסיף: משהו/מישהו אחד שעשה לכם את השבוע: מפגש. הופעה. קרן
עוד משהו אחד שעשה לכם את השבוע- סרט/ספר/דיסק/גבינת עיזים ברוטב ווסאבי/וואטאבר ואתם רוצים להמליץ עליו- אממ השבוע הראשון ללימודים הי'ה ממש נחמד.. מאכל השבוע שלכם: פלאפל עם קטשופ! בילוי השבוע שלכם: המפגש וה'הופעה
פאדיחת השבוע שלכם: לצאת כמה שירים לפני סוף ה'הופעה
קסם, כעסו עלי'י בגללך!
סקופ השבוע שלכם: צוותא מקום ממש טוב! ואח של יעלי אוהב את קרן..
ציטוט השבוע שלכם: וואי כל מיני דברים מהמפגש.. ו"מישהו רוצה שוקולד?" -"אני!" דבר אחד שהייתם מוכנים לוותר עליו בשמחה השבוע: - משהו שאתם מחכים שיקרה שבוע הבא: שום דבר מיוחד
משהו שיש לכם להוסיף ואתם חושבים שזה מרטיט ת'שועלים:
אתם מוזמנים להעניק ליקיריכם
, כי חתול כחול זה התמנון הסגול החדש (אגב, תנסו להגיד בקול רם הרבה פעמים חתול כחול . או שזאת רק אני שיוצאת סתומה?)
למירב ולכל מי שאירגן את המפגש..
לכל מי שפגשתי במפגש! לא רוצה לשכוח שמות...
לאמא ואבא ולאחי שהשתדלו כמה שיותר כדי שאלך להופעה...
לורד שלא ראיתי אותה השבוע ואני מתגעגעת אלי'ה...
שתהי'ה שבת שלום

ממחר (6.9) אני עוד חודשיים חיילת../images/Emo2.gif../images/Emo195.gif

שיר/י השבוע שלכם (של קרן): 'מי היה מאמין'
שיר/י השבוע שלכם (לא של קרן): Me dream is to fly
תמונה שאהבתם וממש מתחשק לכם להוסיף: עם קרן, מאתמול. (אני כ"כ לא פוטוגנית!O: ) ניצן (סטייליש) מציצה מאחור
משהו/מישהו אחד שעשה לכם את השבוע: קרן
עוד משהו אחד שעשה לכם את השבוע- סרט/ספר/דיסק/גבינת עיזים ברוטב ווסאבי/וואטאבר ואתם רוצים להמליץ עליו-: המפגש, ההופעה ברדיו, והיום שופינג בת"א עם חברותD:
מאכל השבוע שלכם: אוראו עם חלב!|ריר|
בילוי השבוע שלכם: מקס ברנר, המפגש אתמול, היום נצא למסיבה לכבוד גיוס של 3 חברות
פאדיחת השבוע שלכם: הרדיו המנגן המאגניב של רעות ניגן את 'פיז'ו92' וכשזה נגמר התחיל 'במכונית ליד הים' ואמרתי 'רעות תעשי טובה תעבירי שיר', ושכחתי שקרן עומדת ממש לידיXD חוסר טקט מוחלט
סקופ השבוע שלכם: עוד חודשיים מחר אני חיילה
ציטוט השבוע שלכם: וזה..
, 'את צודקת' (מהמשפט- מלאי את עצמך בשמש, את צודקת, לא תמיד יהיה לך אור', שיריק וסתיוי בדוק מבינות על מה אני מדברתXD..)
דבר אחד שהייתם מוכנים לוותר עליו בשמחה השבוע: אין משהו בנתיים
משהו שאתם מחכים שיקרה שבוע הבא: אין לי עדיין תוכניות לשבוע הזה. אבל אני מקווה להזמין כרטיסים להופעה ב-4.10 (אם אפשר כבר..)
משהו שיש לכם להוסיף ואתם חושבים שזה מרטיט ת'שועלים: כואבת לי הבטן. ממש!@#
תעשו משהו >:
אתם מוזמנים להעניק ליקיריכם , כי חתול כחול זה התמנון הסגול החדש (אגב, תנסו להגיד בקול רם הרבה פעמים חתול כחול . או שזאת רק אני שיוצאת סתומה?)
למירבי שאירגנה את המפגש אתמול! תודה על הכל..
לכל מי שהיה במפגש, היה כלכך כיף איתכם
להדס וורד שלא יכלו לבוא למפגש>: הדס, אני מקווה שלפחות נהנת באירוע!D:
לקרן האחת והיחידה
קרן- את מדהימה! תודה על ערב מושלם.. אין עלייך!

shir828

New member
הרגת אותי עם ה"את צודקת" ../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif

די נו, לא אשמתי שנדבקתי../images/Emo9.gif

ותודי שאני עושה את זה יפהD: כמו מארינה

shir828

New member
XDD היום בשיעור ערבית ואנגלית, זאת שישבה לידי

התחילה להגיד על כל דבר "נכון" אז אמרתי לה "את צודקת" כמו שאת אומרת
וזה היה נורא מצחיק

ה 22

New member
תודה יעלי ../images/Emo23.gif איזה כייפ שנהנת../images/Emo70.gif

וכן היתה חתונה מדהימה ובכלל איזה נוף היה שם מטורף! איזה גובה של הרים.... אין כזה דבר..! שיהיה לך המשך שבוע מבורך קראתי ת'חפירות שלך ונשמע שמ-מ-ש נהנת! ות'אמת, אני חושבת שבכל מקום שיזרקו אותך בו- את תהני ואני אוהבת את זה

shir828

New member
דוינג דיס. או משהוXD

שיר/י השבוע שלכם (של קרן): כלללל האלבום, והשירים, וגם מה שהיא שרה בהופעה וכאלה
שיר/י השבוע שלכם (לא של קרן): "לא יכולתי לעשות עם זה כלום" נדבק לי לראש משומה תמונה שאהבתם וממש מתחשק לכם להוסיף: חעחעחע אני במחשב החדש ש-ל-י-! אז אין פה תמונותXD בטח התמונות שיהיו מהמפגשP: משהו/מישהו אחד שעשה לכם את השבוע: קרן
(תודה שוב למי שאירגן!!) ואמא. עוד משהו אחד שעשה לכם את השבוע- סרט/ספר/דיסק/גבינת עיזים ברוטב ווסאבי/וואטאבר ואתם רוצים להמליץ עליו-: קרן
מאכל השבוע שלכם: גלידה
בילוי השבוע שלכם: המפגש עם קרןD: פאדיחת השבוע שלכם: בטח היו המון במפגשXD ובביצפר בטוח היה כל מיני שטויות מפדחות... לא זוכרת
סקופ השבוע שלכם: אמא שלי הייתה היום בכנס פגישה של הצופים, משהו כזה, ושכן שלי היה איתה בקבוצה, ובזמן שהיא הייתה שם... אני הייתי עם הבת שלו בקן שלנו (אללה בני המושבים
) ציטוט השבוע שלכם: "בני המושבים. שדי חמד" XDDDDD וכל מיני שטויות שהיו במפגש ובביצפר. דוגמא למשהו שהיה בביצפר: חברה שלי ואני מסתכלות מהקומה שלנו לבניין של ז'-ח'.. אז היא אמרה לי "יווו, תראי כמה כדורים יש על הגג של ז'-ח'.." ואז הסתכלתי וראיתי שאין אז אמרתי לה "אבל אין כדורים" ואז היא אמרה "אה, נכון"
דבר אחד שהייתם מוכנים לוותר עליו בשמחה השבוע: המון אנשים מעצבנים, אבל סה"כ היה שבוע מעניין. משהו שאתם מחכים שיקרה שבוע הבא: יומולדת לחברה, ומבחן במתמטיקה
משהו שיש לכם להוסיף ואתם חושבים שזה מרטיט ת'שועלים: אני בת 14 ו21 ימים!! אעה, יענו 14 ושלושה שבועות! טו-או-ב! D: אתם מוזמנים להעניק ליקיריכם
, כי חתול כחול זה התמנון הסגול החדש (אגב, תנסו להגיד בקול רם הרבה פעמים חתול כחול
. או שזאת רק אני שיוצאת סתומה?)
לשירי, כי מסכנה.. היא אמרה חתול כחול בקול רם... בטח מנדים אותה עכשיו בגלל זה, אז שתהיה לה חברה- חתול כחול.
ליעליקקקק וזה, כי כפרעעעעעעלללללללללליה
נו, אני מתה עליך...
לבוב, כי היא בכפר הירוק. ומסתבר שילד מהשכבה שלי לא עבר לשם! הוא עבר לאנשהו מהנדסים בהרצליה (אכן, כן... WTF?)
ל'ס'ת'י'ו' כי היה נחמד מאוד להכיר אותךD:
למירב, שאירגת את המפגש! (שאלות על השיחות טלפון שלך: מי סיננה אותך? ומי הפריע למשחק?)
לקרן
כי לא צריך סיבה.
למי שנורא רוצה חתול כאחול.

blackfield2

New member
מזל טוב, פרדי מרקיורי.

בסיכום שבועי זה רעות נראת כמו פנדה! (הדוב, לא הצבע.
) שיר/י השבוע שלכם (של קרן): ההופעה בצוותא ששמעתי מהרדיו
שיר/י השבוע שלכם (לא של קרן): כל מה שקשור בQUEEN והמחזמר We Will Rock You תמונה שאהבתם וממש מתחשק לכם להוסיף: פנדה או משהו.. סתם, ניסיתי לחקות תסרוקת שלי מישהי מהמחזמר We Will Rock You ויצא מפגר חחח. משהו/מישהו אחד שעשה לכם את השבוע: המפגש
עוד משהו אחד שעשה לכם את השבוע- סרט/ספר/דיסק/גבינת עיזים ברוטב ווסאבי/וואטאבר ואתם רוצים להמליץ עליו-: המממ.. המחזמר We Will Rock You, אבל לצערכם זה רק בלונדון.. ובארה"ב.. ועוד כמה מקומות
מוחעחעחעחע! מאכל השבוע שלכם: האוכל של החדר אוכל אצלנו בבצפר היה טעים וזה היה מפתיע
בילוי השבוע שלכם: המפגש ^__^ פאדיחת השבוע שלכם: אמא שלי. -.-" סקופ השבוע שלכם: השיער שלי גם לפעמים יכול להיות מגניב
לפעמים
ציטוט השבוע שלכם: אתם לא תבינו כי זה מהמחזמר
(אגב, ראיתי אותו כבר בחופש הגדול וכבר מזמן אני מתלהבת ממנו, אבל רק עכשיו יוצא לכם לראות את זה XD דבר אחד שהייתם מוכנים לוותר עליו בשמחה השבוע: הפאדיחה הנוראית שאמא שלי עשתה לי. אינלי כוח לפרט.. חחח משהו שאתם מחכים שיקרה שבוע הבא: הממ.. אני לא מחכה לשום דבר נראה לי
משהו שיש לכם להוסיף ואתם חושבים שזה מרטיט ת'שועלים: אני צריכה להתחיל לעבוד על המילון השלם לקרן שתדע מה אנחנו כותבים בפורום
רק אני עושה את זה, הבנתם?! מתחנגל1. חחחח) אתם מוזמנים להעניק ליקיריכם
, כי חתול כחול זה התמנון הסגול החדש (אגב, תנסו להגיד בקול רם הרבה פעמים חתול כחול . או שזאת רק אני שיוצאת סתומה?) שירי, בעיקרון את תמיד יוצאת סתומה
וחוץ מזה הסוג של החתולה שלי זה "רוסי כחול"
(נשבעת לכם שיש כזה דבר, תבדקו באינטרנט. חחחח) חתול רוסי כחול אוהב אבוקדו. -.-" מזל טוב פרדי מרקיורי.

סיכוםן

1.בא לשכונה 2.כל הציפורים 3.מפגש פורום פלוס הופעה 4.גבינת עזים ברוטב ווסאבי איך ידעתם? 5.ממולאים של תתי שלי ! קרן את מוזמנת בשישי 6.מחכה לסינגל נוסף מקווה

ady18

Well-known member
מסכמת

שיר/י השבוע שלכם (של קרן): מי היה מאמין שיר/י השבוע שלכם (לא של קרן): עוד ארון אחד היהודיםR.E.M. - SHINY HAPPY PEOPLE תמונה שאהבתם וממש מתחשק לכם להוסיף: משהו/מישהו אחד שעשה לכם את השבוע: המפגש+ההופעה עוד משהו אחד שעשה לכם את השבוע- סרט/ספר/דיסק/גבינת עיזים ברוטב ווסאבי/וואטאבר ואתם רוצים להמליץ עליו-: מאכל השבוע שלכםפלאפל : בילוי השבוע שלכם: ההופעה+המפגש פאדיחת השבוע שלכם: סקופ השבוע שלכם: ציטוט השבוע שלכם: דבר אחד שהייתם מוכנים לוותר עליו בשמחה השבוע: משהו שאתם מחכים שיקרה שבוע הבא:הופעה של יעל נחשון משהו שיש לכם להוסיף ואתם חושבים שזה מרטיט ת'שועלים: אתם מוזמנים להעניק ליקיריכם , כי חתול כחול זה התמנון הסגול החדש (אגב, תנסו להגיד בקול רם הרבה פעמים חתול כחול . או שזאת רק אני שיוצאת סתומה?)שירי ומירב

למעלה