סיכום שבועי

סיכום שבועי../images/Emo98.gif

שיר השבוע שלכם(של אמיר) -
שיר השבוע שלכם(לא של אמיר)-
בילוי השבוע שלכם-
סרט/תוכנית/סדרת השבוע שלכם-
תוכנית רדיו ששמעתם השבוע\תחנת רדיו -
תמונה שראיתם לאחרונה ואהבתם [אתם מוזמנים להוסיף אם יש]
משהו אחד שעשה לכם את השבוע, ואתם רוצים להמליץ עליו-
משהו שהרס לכם את השבוע-
משהו שאתם מחכים שיקרה בשבוע הבא-
מאכל השבוע-
משפט השבוע שלכם-

עונה../images/Emo13.gif

שיר השבוע שלכם(של אמיר) -מהם החיים?
שיר השבוע שלכם(לא של אמיר)-Love Dont Let Me Go של David Guetta
בילוי השבוע שלכם-הופעה של אמיר בפסטיבל כרמיאל
סרט/תוכנית/סדרת השבוע שלכם-כל הסיקורים על הופעת הבכורה,ג'טיקס קלאב,מסכים.
תוכנית רדיו ששמעתם השבוע\תחנת רדיו -שום דבר מיוחד
תמונה שראיתם לאחרונה ואהבתם [אתם מוזמנים להוסיף אם יש]לא מהרשת אבל תמונת השבוע שלי
משהו אחד שעשה לכם את השבוע, ואתם רוצים להמליץ עליו-כמו תמיד על הופעה של אמיר
משהו שהרס לכם את השבוע-לא היה
משהו שאתם מחכים שיקרה בשבוע הבא-הופעה של אמיר בבת ים
מאכל השבוע-אין משהו מיוחד
משפט השבוע שלכם-כנ"ל תשובת השאלה הקודמת

the cool women

New member
עונה...

שיר השבוע שלכם(של אמיר) - שפעת שיר השבוע שלכם(לא של אמיר)- טוב תשלח אלי את המטומטמת של שילה פרבר בילוי השבוע שלכם- הופעה של אמיר בכרמיאל( הוא אשכרה זכר אותי) סרט/תוכנית/סדרת השבוע שלכם- אין זמן לטלוויזיה :( תוכנית רדיו ששמעתם השבוע\תחנת רדיו -ריקי קיטרו (בעבודה) תמונה שראיתם לאחרונה ואהבתם [אתם מוזמנים להוסיף אם יש] - שלי מכיתה ז' משהו אחד שעשה לכם את השבוע, ואתם רוצים להמליץ עליו-תראו הרבה את אמיר!!!!! משהו שהרס לכם את השבוע- האקס... משהו שאתם מחכים שיקרה בשבוע הבא- שלא יגיע לעולם! מאכל השבוע- שניצלים (סויה) משפט השבוע שלכם- ...

sarit19

New member
התשובות שלי =]

שיר השבוע שלכם(של אמיר) - האור שבקצה הבמה שיר השבוע שלכם(לא של אמיר)- את יפה- עידן יניב בילוי השבוע שלכם- השבוע? יש 2.. ניצנים ואילתתתתת.. סרט/תוכנית/סדרת השבוע שלכם- חומות של תקווה תוכנית רדיו ששמעתם השבוע\תחנת רדיו - תמונה שראיתם לאחרונה ואהבתם [אתם מוזמנים להוסיף אם יש] : אממממ התמונה שלי ושל החבר'ה של חולצות שוויץץץץץ... משהו אחד שעשה לכם את השבוע, ואתם רוצים להמליץ עליו- משהו שהרס לכם את השבוע- החבר במילואים :( אבל מסיים מחר סוף סוף!!!! משהו שאתם מחכים שיקרה בשבוע הבא- אמיר בניצניםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםם! מאכל השבוע- תירס במיונז משפט השבוע שלכם- עופי עופי, איזה יופי!

למעלה