סיכום שבועי

סיכום שבועי../images/Emo9.gif

שיר השבוע: שיר השבוע של הבויז: תמונת השבוע: סרטון/קליפ השבוע: סרט השבוע: משפט/ציטוט השבוע: איך עבר עליך השבוע: תוכניות לשבוע הבא:

שלי

שיר השבוע: חושב עליה שיר השבוע של הבויז: incomplit תמונת השבוע:
סרטון/קליפ השבוע: הקליפ של שירן על ניק.. סרט השבוע: פתאום 30 משפט/ציטוט השבוע: אממממ אין ממש איך עבר עליך השבוע: בסדר כל השבוע היו לנו אירועים השיא היה אתמול 3 ביום אחד תוכניות לשבוע הבא: לישון כי סיימתי ללמוד :) ואולי לצאת עם חברות לרחובות יום ראשון

גמני ../images/Emo13.gif

שיר השבוע: יונתן שפירא - איה כורם
שיר השבוע של הבויז: Elton John ft. Backstreet Boys - Never Say Goodbye
תמונת השבוע:
סרטון/קליפ השבוע: היה לי את השם של הקליפ וששכחתי
סרט השבוע:
משפט/ציטוט השבוע: יהיה טוב .
איך עבר עליך השבוע: הייתי רדומה ...
אהה ועשו לי בדיקת דם (דקרו אותי 3 פעמים = כזה דה ז'הוו לימי הטירונות). וגם קניתי 2 טבעות ממש אבל ממש יפות מגראס.
תוכניות לשבוע הבא: למצוא עבודה ולצאת עם החבר שלי

*נזכרתי ...

שמות של הקליפים שעשו לי ת'שבוע: הקליפ של שירן שעשתה על ניק , הקליפ של panic! at the disco ששמו הוא i wirte sins not trageties. סופ"ש נעים

crazy smiley

New member
שלי!!!

שיר השבוע: KEANE-CRISTAL BALL שיר של הבויז: CLIMBING THE WALLS סרטון השבוע: לא ממש יצא לי לראות את הסרטון שעשו על ניק (תחנקו אותי..אבל שכחתי איך קוראים לה..
) אז אין לי סרטון השבוע... קליפ השבוע: אין... תמונת השבוע-->>> משפט השבוע: "תראי את לינדה (הכלבה) היא הפכה לעץ בול"-חברה שלי והשטויות שלה... איך עבר השבוע: רגיל.. תוכניות לשבוע הבא: בית-ספר!!! שתיהיה לכולם שנת לימודים מוצלחת!!

frackit

New member
אנייייי

שיר השבוע: come clean-hilary duff שיר השבוע של הבויז:10000 promises תמונת השבוע:
סרטון/קליפ השבוע:פרומו לעונה 3 של לגונה ביץ' סרט השבוע:corpse bride ו-hitch משפט/ציטוט השבוע: ------------------------- איך עבר עליך השבוע: בסדר חוץ מזה שהאינטרנט שלי נדפק!!!!! תוכניות לשבוע הבא:לא יודעת...לעשות משו עכשיו שביצפר התחיל ואני כבר לא צריכה ללכתתתת!!!!! וחוץ מזה לשמוע את הדיסק החדש של כריסטינה שעוד לא התחלתי לשמוע!!! מקווה שזה יפה...=]

lidor love lee

New member
../images/Emo41.gifעונה...../images/Emo41.gif

שיר השבוע: solo para ti של רבלדה
שיר השבוע של הבוייז: drowning
תמונת השבוע
שווה שלייי
סרטון/קליפ השבוע: אין
סרט השבוע: "לדפוק חתונה" עם אוון ווילסון חח היום הזמנתי את הסרט וראיתי
משפט/ציטוט השבוע: "אין לי כוח.."
איך עבר עלייך השבוע: נחמד...
ץוכניות לשבוע הבא: וואלה לא יודעת חח

Open Your Heart

New member
עונה../images/Emo9.gif../images/Emo14.gif../images/Emo204.gif../images/Emo85.gif

שיר השבוע: Jessica Simpson-I Have Loved You שיר השבוע של הבויז: Drowing
תמונת השבוע:
סרטון/קליפ השבוע:הקליפ ששירן הכינה לניק
ממש אהבתי
סרט השבוע:אממ לא ממש סרט אבל נידבקתי לסדרה "הפיג'מות"
משפט/ציטוט השבוע: "מההההההההה?!" [ מר לטין מהפיג'מות
] איך עבר עליך השבוע: נהנתי כמה שיותר
זה היום האחרון עכשיו
תוכניות לשבוע הבא:ללמוד

כי משעמם לי [:

שיר השבוע: Alice Cooper - Poison
!!!111 השיר!!!!!111111
רפאל מירילא (כוכב נולד 4) - ברית עולם, מכל האהבות, מה שעובר עליי
שיר השבוע של הבויז:
תמונת השבוע:
אני
, איליה
וגפליטע!!1111
סרטון/קליפ השבוע: סרטו שאני עשיתי. סרט השבוע: אין ]: משפט/ציטוט השבוע: "תפסיקי לחנדל!!!111"
איך עבר עליך השבוע: מעולה [: תוכניות לשבוע הבא: בצפר?

oreloosh

New member
../images/Emo106.gifסיכום שבועי../images/Emo106.gif

שיר השבוע:"אם יש גן עדן" של אייל גולן
שיר השבוע של הבויז: אין
תמונת השבוע: אין
סרטון/קליפ השבוע: הקליפ הזה ששירי הכינהה מהמם!!
סרט השבוע: לדפוק חתונה
משפט/ציטוט השבוע: אל תאמינו לבנים הם פשוט עם של זבל!!
איך עבר עליך השבוע: שבוע ממש מפגרר
תוכניות לשבוע הבא: לגרום קנאה למי שמנסה לגרום לי קנאה נענעבננההה

אני../images/Emo9.gif

שיר השבוע: Lifehouse- Sick Cycle Carousel שיר השבוע של הבויז אני בקושי שומעת אותם
תמונת השבוע:סדגש| בעלי באמי[= סרטון/קליפ השבוע:
סרט השבוע:
משפט/ציטוט השבוע: "את בהריון?"
!! איך עבר עליך השבוע? נחמד
תוכניות לשבוע הבא: בצפר

Shiri from the block

Active member
יואוו איזו תמונה חמודה!../images/Emo99.gif שיר השבוע: Addicted של קלי, הפסקול של מלך האריות, ואממ עוד כמה דברים שאני לא זוכרת כרגע.. שיר השבוע של הבויז:- תמונת השבוע: אין לי כוח לשים.. סרטון/קליפ השבוע: מה שאני הכנתי../images/Emo11.gif../images/Emo88.gif סרט השבוע: היפה והחיה../images/Emo99.gif משפט/ציטוט השבוע: "איזה בנות מכוערות!" חברה שלי אומרת על שתי בנות שישבו שולחן מולנו באיזה פאב, והסתבר בסוף שאלה היו בנים../images/Emo6.gif איך עבר עליך השבוע: חרא ביותר. תוכניות לשבוע הבא:

Shiri from the block

Active member
חח נזכרתי בשירים שירי השבוע: Panic - I Write Sins Not Tragedies System of a down - Lonely Day ריהאנה- Unfitful RHCP-דני קליפורניה. פרג'י-השיר שלה ששכחתי איך קוראים לו חח

למעלה