סיכום שבועי

סיכום שבועי../images/Emo9.gif

מה שיר השבוע שלכם (של דיימנדז)? מה שיר השבוע שלכם (לא של דיימנדז)? תמונה שראיתם לאחרונה ברשת ואהבתם <אתם מוזמנים להוסיף אם יש> עוד משהו אחד שעשה לכם את השבוע- סרט/ספר/דיסק/וואטאבר ואתם רוצים להמליץ עליו- בילוי השבוע שלכם? סרט\\תוכנית\\סדרת השבוע שלכם? סקופ השבוע שלכם? משהו שהרס לכם את השבוע- משהו שאתם מחכים שיקרה שבוע הבא- מסר לאומה- פגשתם השבוע את דיימנדז?איך היה? ואתם מוזמנים לתת
למישהו שאתם חושבים שמגיע לו מהפורום..

ShIr LoVe RoNi

New member
עונה../images/Emo9.gif

מה שיר השבוע שלכם (של דיימנדז)?הלב שלי נשבר
מה שיר השבוע שלכם (לא של דיימנדז)?"עולם דיגיטלי"-רוני
תמונה שראיתם לאחרונה ברשת ואהבתם <אתם מוזמנים להוסיף אם יש>
עוד משהו אחד שעשה לכם את השבוע- סרט/ספר/דיסק/וואטאבר ואתם רוצים להמליץ עליו-ילדות רעות
בילוי השבוע שלכם?אממ..חתימות של רוני בסינמה סיט
היה כיף!!
סרט\\תוכנית\\סדרת השבוע שלכם?ללא ספק ילדות רעות
סקופ השבוע שלכם?אין
משהו שהרס לכם את השבוע-כ=ל=ו=ם!
משהו שאתם מחכים שיקרה שבוע הבא-כנ"ל
מסר לאומה-מסטיק
פגשתם השבוע את דיימנדז?איך היה?לא
ואתם מוזמנים לתת
למישהו שאתם חושבים שמגיע לו מהפורום..
אני חושבת מגיע לך, מעין...אני קצת הרגזתי אותך עם הקטע של נינט
סולחת?
הודגש באמצעות מדגישומותק

../images/Emo13.gif (מה נסגר איתי? כל הזמן מחייך)

מה שיר השבוע שלכם (של דיימנדז)? הלב שלי נשבר מה שיר השבוע שלכם (לא של דיימנדז)? כל הדיסק של קלי קלרקסון תמונה שראיתם לאחרונה ברשת ואהבתם <אתם מוזמנים להוסיף אם יש> אך יאללה
עוד משהו אחד שעשה לכם את השבוע- סרט/ספר/דיסק/וואטאבר ואתם רוצים להמליץ עליו- קראתי את "מלאכים בשמי יהודה" מלא באמת על המשיחיסטים... בילוי השבוע שלכם? מסיבה בTLV סרט\\תוכנית\\סדרת השבוע שלכם? ארץ נהדרת... הרגוווווווווווווו אותי "שמעון פרס- הסיפור שלא נגמר"........ חחחחחח
סקופ השבוע שלכם? סיפרו לי שהאקסית יוצאת עם מישהו... אחלה סקופ אה? משהו שהרס לכם את השבוע- להוסיף? חחח משהו שאתם מחכים שיקרה שבוע הבא- לחזור לצבא מסר לאומה- אין לי מזל
פגשתם השבוע את דיימנדז?איך היה?
ואתם מוזמנים לתת למישהו שאתם חושבים שמגיע לו מהפורום.. לכולם

עונה......

מה שיר השבוע שלכם (של דיימונדז):להיות איתך......
מה שיר השבוע שלכם (לא של דיימונדז):רגב הוד-בתלם אוהבים תמונה שראיתם לאחרונה ברשת ואהבתם<אתם מוזמנים להוסיף אם יש> עוד משהו אחד שעשה לכם את השבוע-לגלות שהבנות יום ראשון בתפוז בצ'אט..
סרט/ספר/דיסק/וואטאבר ואתם רוצים להמליץ עליו-ילדות רעות....
בילוי השבוע שלכם:לראות את היל ולימי סרט\\תוכנית\\סדרת השבוע שלכם:סרט....8 מתחת ל-0...סרט סוף הדרך.....
סקופ השבוע שלכם:היל המושלמת הזאת שתתה לי מהקשית...
משהו שהרס לכם את השבוע-אממ...החזרה לבית ספר...
משהו שאתם מחכים שיקרה שבוע הבא-הבנות בתפוז צ'אט..... מסר לאומה-אוהבת את כולכם.....
פגשתם השבוע את דיימנדז?איך היה:היה הכי מושלם שיש....היל פשוט גנובה וגם לימי סוף הדרך.... ואתם מוזמנים לתת
למישהו שאתם חושבים שמגיע לו מהפורום:ברור שלשמול ולמעין...לשמול שהביא את הבנות ולמעין שהיא פשוט הכי מושלמת שיש......

:]

מה שיר השבוע שלכם (של דיימנדז)?להיות איתך. מה שיר השבוע שלכם (לא של דיימנדז)?ילדות רעות- רחוק מדי תמונה שראיתם לאחרונה ברשת ואהבתם <אתם מוזמנים להוסיף אם יש> עוד משהו אחד שעשה לכם את השבוע- סרט/ספר/דיסק/וואטאבר ואתם רוצים להמליץ עליו-
בילוי השבוע שלכם?עזריאלי עלק
סרט\\תוכנית\\סדרת השבוע שלכם?פלוריסייטנה. סקופ השבוע שלכם?הילה הלוי היא גבר!!!! חחחחחחחחחח סתם
משהו שהרס לכם את השבוע-
משהו שאתם מחכים שיקרה שבוע הבא-הבלוג TV מחר
מסר לאומה-"החיים הם רק תור לפגישה עם המוות." פגשתם השבוע את דיימנדז?איך היה?כן
איך היה
תשאלו את אילנה/רעות או קרן. ואתם מוזמנים לתת
למישהו שאתם חושבים שמגיע לו מהפורום..לשיר שאוהבת את רוני
ולקרן, למרות שהיא כבר לא ממש פה בפורוםXD

למעלה