סיכום שבועי

ady18

Well-known member
סיכום שבועי../images/Emo9.gif

שיר השבוע של אפרת: שיר לא של אפרת משהו שעשה את השבוע משהו שהיה לי פחות טוב השבוע מאכל השבוע: סרט\תוכנית- צלצול הפלאפון שיש לי איזה- תוכנית לסופ"ש הקרוב- בילוי השבוע-

אריה31

Member
מנהל
מסכם

שיר השבוע של אפרת: - שיר לא של אפרת: ותן ברכה - צוות הווי הנדסה קרבית משהו שעשה את השבוע: מקום שני בטורניר כדורסל לתקשורת בככר ספרא בירושלים
משהו שהיה לי פחות טוב השבוע: קצת בעיות בריאות מאכל השבוע: סלט בנאפיס סרט\תוכנית - הדור הבא צלצול הפלאפון שיש לי איזה - הצלצול שהחברה קבעה תוכנית לסופ"ש הקרוב - ים ומנוחה בילוי השבוע - דייט לא מוצלח בשני, הרצאה אסטרולוגית מעניינת בשלישי

ady18

Well-known member
מסכמת

שיר של אפרת אה אה ספינותה נורית גלרון משהו שעשה השלמתי עם ידיד שרבנו\קניית דיסקים משהו פחות טוב:מחשבות קצת מאכל השבוע: גלידה עם בננות טריות קצפת כדור גלידה ריבת חלב רוטב נוטלה וריבת חלב... תוכנית:כוכב נולד צלצול:אה אה אה\אתה לי ארץ אלה המובילים תוכנית:ים עם ידיד \ולבקר בן דוד שלי... בילוי:יום הולדת לידיד \היום טיול עם החבר

ליאן 162

New member
סיכום:)

שיר השבוע של אפרת: מצעד הגאווה שיר לא של אפרת RABIOSA - SHKIRA משהו שעשה את השבוע סיימתי לנצח עם הבגרויות!!!!!!!!!!!!!!! משהו שהיה לי פחות טוב השבוע בגרות מועד ב' מתמטיקה קשה במיוחד, אני בספק אם שיפרתי..חחח מאכל השבוע: גלידה סרט\תוכנית- שומרת אחותי צלצול הפלאפון שיש לי איזה- LOCA PEOPLE תוכנית לסופ"ש הקרוב- כבר הספקתי להיות היום בים, בחוף תל ברוך למי שמכיר, מחר אני צריכה לפנות את החדר כי משפצים אותו, יש לי משמרת ואני כנראה ישנה אצל חברה=] בילוי השבוע- יםםם

אריה31

Member
מנהל
גם אני הייתי היום בים, אבל היו צריבות

לא הרגשת? אני הייתי בהרצליה

ady18

Well-known member
ואני היום הייתי מוקדם אומנם

המיים קפואים אש חח ואני קצת מקוררת אז לא השתוללי להכנס לא בא לי שוב להתקרר ומדוזות בחוף אצלי אולי מוקדם ישנות

Francine1

New member
מסכמת [באיחור קל] ../images/Emo9.gif

שיר השבוע של אפרת: מועדון ריקודים שיר לא של אפרת: רונה קינן\הפרש המהורהר משהו שעשה את השבוע: סופ"ש מ-ע-ו-ל-ה בתל אביב. היה במקום ^^ משהו שהיה לי פחות טוב השבוע: מועד ב' במתמטיקה מאכל השבוע: מממ..פיצה! סרט\תוכנית - "יומני הערפד" צלצול הפלאפון שיש לי איזה - A-ha\Summer Moved On תוכנית לסופ"ש הקרוב - ביליתי בתל אביב^^ הייתי בהופעה של רונה קינן וגידי גוב בזאפה תל אביב. אני מתה על הזאפה. בילוי השבוע - כל מה שציינתי בשאלון P: שבוע מצויין לכולם!

אריה31

Member
מנהל
הזאפה זה מועדון הבית שלי../images/Emo8.gif

שמח שנהנית בסופ"ש בת"א

anna184

New member
מסכמת באיחור קל

שיר השבוע של אפרת: לא שרע לי שיר לא של אפרת: השיר שלי - מופע הארנבות של ד"ר קספר משהו שעשה את השבוע: ציור שהשקעתי בו יצא לי ממש טוב :) משהו שהיה לי פחות טוב השבוע: בכללי שבוע נורא מעייף ומתיש מאכל השבוע: חביתה P: סרט\תוכנית- שאטר איילנד / חברים צלצול הפלאפון שיש לי איזה- השיר שלי - מופע הארנבות של ד"ר קספר תוכנית לסופ"ש הקרוב- המון קניות והמון אריזה לקראת הטיסה ב 26 :) בילוי השבוע- חצי גמר של כוכב נולד , היה מדהים!! (חבל שנוי לא עלה באמת מגיע לו)

למעלה