סיכום שבועי

roey406

New member
סיכום שבועי../images/Emo9.gif

שיר/י השבוע:
זמר/ת השבוע:
מאכל השבוע:
משהו שהתחדשתם בו השבוע:
משהו חדש שניסיתם השבוע:
משהו טוב שקרה השבוע:
משהו רע שקרה השבוע:
האם נרשמת לבית ספר דניאל? אם לא,מיד להירשם!
אם נעשה במשך החופש הגדול ניפגש כולנו בצ'אט של תפוז תיכנסו?:
מתי אתם מסיימים ללמוד?: שבוע טוב

roey406

New member
עונה

שיר/י השבוע:estelle-american boy britney spears-the hook up mariah carey-touch my body זמר/ת השבוע:בריטני ספירס מאכל השבוע:בלינצ'ס =] והיה עוד מלא דברים טעימים בארוחה משהו שהתחדשתם בו השבוע:זכיתי בסינגל מתפוז והוא הגיע אלי רק תוך שלושה ימים משהו חדש שניסיתם השבוע:ממ לא יודע משהו טוב שקרה השבוע:היה חופש,שבועות,יום המים,ביטלו לנו היום 3 שעות!! משהו רע שקרה השבוע:חזרנו לבית ספר האם נרשמת לבית ספר דניאל? אם לא,מיד להירשם! אני המורה אז זה קצת בעייתי =] אם נעשה במשך החופש הגדול ניפגש כולנו בצ'אט של תפוז תיכנסו?: כן מתי אתם מסיימים ללמוד?: יום שישי הבא איזה כיףף! עוד 8 ימיםםםם ולא להרוג אותי שלא כתבתי תמונת השבוע שכחתי..פעם הבאה אני אשתדל

עוונה : ]]

שיר/י השבוע: "פריז" ו"בכל יום שאת לא איתו" ו"זה כל הקסם" זמר/ת השבוע: נמרוד שיקלר ונימרוד לב מאכל השבוע: ענבים!! משהו שהתחדשתם בו השבוע: עגילים (?) D= משהו חדש שניסיתם השבוע: ממ כלום D= משהו טוב שקרה השבוע: שבועות =) וסיימתי היום ב12 במקום ב3 :):) משהו רע שקרה השבוע: ממ היו שני דברים אין לי כוח לפרט.. האם נרשמת לבית ספר דניאל? אם לא,מיד להירשם! ברור
אם נעשה במשך החופש הגדול ניפגש כולנו בצ'אט של תפוז תיכנסו?: אם יהיה יל זמן אז בכיף :) מתי אתם מסיימים ללמוד?: ב20 יאוו עוד שבוע!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! שבת שלום לכולם :) ותנו חיוך זה השבוע האחרון
(בעצם סתם ככה תנו חיוך ; ]] )

עווונה :)

שיר/י השבוע: עניין של זמן חחחחחח זמר/ת השבוע: קרן פלס מאכל השבוע: בורקס בשר D: משהו שהתחדשתם בו השבוע: שומדבר נראלי :( משהו חדש שניסיתם השבוע: עבודה חחחח משהו טוב שקרה השבוע: מבחן אחרוןןןן משהו רע שקרה השבוע: שלא עשיתי במבחן כמעט כלום חחחחחחחחח האם נרשמת לבית ספר דניאל? אם לא,מיד להירשם! ככן =] אם נעשה במשך החופש הגדול ניפגש כולנו בצ'אט של תפוז תיכנסו?: כןן :] אאם אני אוכל ברור מתי אתם מסיימים ללמוד?: אפ'חד לא יודע עדיין D: שבוע טוב

1oror1

New member
עווונה

לפני הכול אני חייבת להגייד .. לא הגזמת עם הפרצופים P : שיר/י השבוע:" ליבי איתך " של תומר חן .. זמר/ת השבוע:קובי ביטון ואביחי חזן P : מאכל השבוע:שוקולד חחחח : ) משהו שהתחדשתם בו השבוע:עכברים בבייתת .. אממלללהה משהו חדש שניסיתם השבוע:אין : | משהו טוב שקרה השבוע:השלמתי עם לייאבי = ] משהו רע שקרה השבוע:רבתי עם לייאבבייי האם נרשמת לבית ספר דניאל? אם לא,מיד להירשם!נרשמתי תתרגעע ! אם נעשה במשך החופש הגדול ניפגש כולנו בצ'אט של תפוז תיכנסו?:ברוווור ! מתי אתם מסיימים ללמוד?: 11.7 ללבבכוווות ! :'(

danieli skaat

New member
../images/Emo66.gif וואעה. זה היה המאומץ שלי[; עונה.

שיר/י השבוע: עברי לידר- השדות האדומים שייגעצ- רוצה ללכת כנסיית השכל- שום דבר לא ייפגע בי מירי מסיקה- ככה זה
זמר/ת השבוע: מירי מסיקה/ עברי לידר
מאכל השבוע: אייסקפה. D:
משהו שהתחדשתם בו השבוע: תיק, גופיה, 3 צמידים, פוסטר של סימפל פלאן. *-*
משהו חדש שניסיתם השבוע: לישון כשיש אוטובוס רועש, ולהתעלם מדיונים כשאני רוצה לישון.
משהו טוב שקרה השבוע: היה הרבה כיף, והכרתי מישהו נורא חמוד. 3>
משהו רע שקרה השבוע: אמ.. הייתי בראשל''צ, ולא פגשתי את רותם החפוצה.@$^& סתם. אמ.. לאיודעת>>"
האם נרשמת לבית ספר דניאל? אם לא,מיד להירשם! דההה.
אם נעשה במשך החופש הגדול ניפגש כולנו בצ'אט של תפוז תיכנסו?: בעז''ה, אני עובדת בחופש, בחודש הראשון, מקווה שיהיה לי זמן למחשב. |:
מתי אתם מסיימים ללמוד?: אנחנו מקבלות תעודה ביום חמישי בלילה. <:
שבוע טוב

מיוש94

New member
עונה

שיר/י השבוע:לראות אותך צוחקת-סטאלוס וארן חן זמר/ת השבוע:אבריל חח כרגיל
מאכל השבוע:מקרוני משהו שהתחדשתם בו השבוע:בגדים משהו חדש שניסיתם השבוע:עגיל חחח משהו טוב שקרה השבוע:היה חופש משהו רע שקרה השבוע:חזרנו ללמוד האם נרשמת לבית ספר דניאל? אם לא,מיד להירשם! ברור שנרשמתי!! אם נעשה במשך החופש הגדול ניפגש כולנו בצ'אט של תפוז תיכנסו?: ברוררררררררררררררררררררררררררררר מתי אתם מסיימים ללמוד?: לצערי ב-11 ביולי
שבת שלום

עונה באיחוור

שיר/י השבוע: לא שמעתישירים השבוע O: זמר/ת השבוע: דניאללי
שלליי מאכל השבוע: אבטיח משהו שהתחדשתם בו השבוע: קשתיות חחחחחחחח משהו חדש שניסיתם השבוע: לסדר את ה- VOD חחחחח משהו טוב שקרה השבוע: שבועותתתתתת משהו רע שקרה השבוע: אין לי VOD ואנייי מתאבדתתתתתתת האם נרשמת לבית ספר דניאל? אם לא,מיד להירשם! ברוורר אם נעשה במשך החופש הגדול ניפגש כולנו בצ'אט של תפוז תיכנסו?: חסר לכם שלללאא P: מתי אתם מסיימים ללמוד?: אין לי מושגגג שבועע מוושללם לכולםם

למעלה