סיכום שבועי!

סיכום שבועי!../images/Emo9.gif../images/Emo110.gif

מה שיר השבוע הישראלי שלכם?
מה שיר השבוע הלועזי שלכם?
סרט\סדרת\תכנית\הצגת [התפרעתיXD] השבוע שלכם?
בילוי השבוע שלכם?
תמונת השבוע שלכם?
משהו שהרס לכם את השבוע?
משהו שאתם מחכים שיקרה שבוע הבא?
מסר לאומה?XD
שיהיה סופ"ש מהנה

soybelinda

New member
עונהההההההההההה =]

מה שיר השבוע הישראלי שלכם? "שיר אחרי מלחמה" - השיר שלנו 4
מה שיר השבוע הלועזי שלכם? ממממממ לא'דעת חחח
סרט\סדרת\תכנית\הצגת [התפרעתיXD] השבוע שלכם? פול האוססססס (צער גידול בנות) והשיר שלנו
בילוי השבוע שלכם? לא'דעת חחחח
תמונת השבוע שלכם? הדבר המכוער לאללה שעשיתי בצייר (מצורף) חח לפחות ניסיתי
משהו שהרס לכם את השבוע? ממממממממממ לא היה חח
משהו שאתם מחכים שיקרה שבוע הבא? שיעור היסטוריההההה
מסר לאומה? I HAVE NO IDEA

MוראאאN

New member
../images/Emo41.gif עונההה

מה שיר השבוע הישראלי שלכם? משינה- יפה קצת משונה
מה שיר השבוע הלועזי שלכם? avril lavigne - He wasn't בפול ווליום=]
סרט\סדרת\תכנית\הצגת [התפרעתיXD] השבוע שלכם? יצא לי לראות רק חדשות ופרק אחד של הש"ש השבוע..אף אחד מהם לא עשה לי את השבוע...
בילוי השבוע שלכם? נסיעה ספונטנית וחינמית לת"א ל3 שעות בערך XD
תמונת השבוע שלכם? זה לא מהשבוע, אבל הם כאלה חמודים
--->
משהו שהרס לכם את השבוע? ביצפר..?
משהו שאתם מחכים שיקרה שבוע הבא? שביתה..?
מסר לאומה?XD אממ..פיצה של דומינוס דווקא כן טעימה
!

מור נוה

New member
שלישלישלישלי

מה שיר השבוע הישראלי שלכם? יש שניים: "הכי יפה בעולם" שאושרי שר השבוע בש"ש.הוא שר את זה פשוט מדהים.. ו"מבול" שיר חדש של קרן פלס הגדולה.. מה שיר השבוע הלועזי שלכם? אין לי ממש סרט\סדרת\תכנית\הצגת [התפרעתיXD] השבוע שלכם? "השיר שלנו" אין ספק שאני נהנת מכל פרק. במיוחד שתמרה ויונתן ביחד עכשיו. והצגה -"באלגן" פשוט ראיתי את כל הקטעים שוב ופשוט נהנתי. בילוי השבוע שלכם? חברות וגם השקט שלי עם עצמי בבית.(אני נהנת ממנו) תמונת השבוע שלכם? זאת תמונת השבוע שלי. אם זה מעניין אותכם הסיבה לכך אז (יש כאלה שיבינו ויש כאלה שלא אז אני מצטערת) זאת העובדה שהחיוך/צחוק שלה גרם לי להבין שדי עם כל העצבות והכעס העצמי ויאללה עם חיוכים שממיסים את הלב או שבכלל חיוך סתמי שיכול לגרום לך להרגיש בשמים. יעלי החיוך מהמם. "שאת צוחקת אני חי" משהו שהרס לכם את השבוע? חברות... כל יום לצערי לומדים משהו חדש.. אבל אני כבר משתדלת לא לתת לזה להפריע לי. כבר נמאס לי להיות במשברים. משהו שאתם מחכים שיקרה שבוע הבא? זה לא רק השבוע אלא גם שבוע הבא.. ב 25/1- הופעה של קרן פלס המוכשרת עם אחותי.. פעם שניה.. וב 30/1- אני ב"להקה", כן גם קרן פלס.. ד"א היא כל כך חמודה היא הגיבה לי להודעה.. אה ומקווה שאולי מהשמיים תהיה לי פגישה עם יעל. מסר לאומה?XD חיו את החיים בכיף, אבל תתעקבו על דברים מיותרים. תאמינו לי תנסו להנות גם כשלא הכי כיף. אל תתקעו מאחור, קחו דברים בסבבה. והכי חשוב אל תצפות יותר מדי למה תמיד תתאכזבו. סופ"ש מוצלח לכם.. וגם שבוע של הגשמת חלומות...

../images/Emo187.gifאניי:)

מה שיר השבוע הישראלי שלכם? מה שיר השבוע הלועזי שלכם? סרט\סדרת\תכנית\הצגת [התפרעתיXD] השבוע שלכם?השיר שלנו:) בילוי השבוע שלכם?אתמול..יומהולדת לחברה בבאולינג:) תמונת השבוע שלכם?יש המון השבוע
משהו שהרס לכם את השבוע?המבחן בכימיה שהיה לי יום שני
משהו שאתם מחכים שיקרה שבוע הבא?יומהולדת לחברה:) מסר לאומה?XD לאבא שלי יש היום יומהולדת

../images/Emo187.gifתיקון של השירים..*

לא שמתי לב לזה
: מה שיר השבוע הישראלי שלכם?נינט טייב - היא יודעת מה שיר השבוע הלועזי שלכם? melanie c - suddenly monday

עונה נה נה:)

מה שיר השבוע הישראלי שלכם?לילה לבן.מה שיר השבוע הלועזי שלכם?לא שומעת לועזית=\בקושיסרט\סדרת\תכנית\הצגת [התפרעתיXD] השבוע שלכם?השיר שלנוווווובילוי השבוע שלכם?קניון=]תמונת השבוע שלכם?
משהו שהרס לכם את השבוע?מבחניםםםםםםםםםםם=[משהו שאתם מחכים שיקרה שבוע הבא?נעל שהזמנתי חח=]מסר לאומה?XDשתקוו!=\חחח סתם

Koala Girl

New member
עונה../images/Emo23.gif

מה שיר השבוע הישראלי שלכם? מבול - קרן פלס מה שיר השבוע הלועזי שלכם? one-U2 סרט\סדרת\תכנית\הצגת [התפרעתיXD] השבוע שלכם? נולד לרקוד? לא יוצא לי לראות הרבה.. בילוי השבוע שלכם? צבא
איזה כיף תמונת השבוע שלכם?
(הארנב החמודי שלי
) משהו שהרס לכם את השבוע? הצבא
משהו שאתם מחכים שיקרה שבוע הבא? אממ..יש כמה דברים,לא לפה
מסר לאומה?XD יהיה טוב

../images/Emo110.gif

מה שיר השבוע הישראלי שלכם? 'את יפה'. טחנתי אותו :| מה שיר השבוע הלועזי שלכם? יש מלא. אני עושה סרטוניעל וחרשתי על מלא.. Total Eclipse of the Heart הכי נחרש. סרט\סדרת\תכנית\הצגת [התפרעתיXD] השבוע שלכם? השיר שלנו. בילוי השבוע שלכם? כל השבוע דחיתי קריאה של ספר מסריח באנגלית [כמו מורןXD] ובסופ"ש קראתי 140 עמודים:| דאמממ. תמונת השבוע שלכם? המבט הזה הורג אותי
משהו שהרס לכם את השבוע? המ, העובדה שלא ראיתי את יעל מספיקה?
משהו שאתם מחכים שיקרה שבוע הבא? שביתה \ שערוץ 10 יענו לי כבר :[[ מסר לאומה?XD יעלרולז

למעלה