סיכום שבועי

סיכום שבועי ../images/Emo88.gif

שיר השבוע: סרט השבוע: זמר השבוע: שחקן השבוע: סמרת השבוע: שחקנית השבוע: דיסק השבוע: הופעת השבוע: אתר אינטרנט של השבוע: בלוג/עמוד במקושרים מייספייס פייסבוק וכ'ו.. של השבוע: תמונת השבוע (מומלץ שלך!): משהו רע שקרה השבוע: משהו טוב שקרה השבוע:

עונה :)

שיר השבוע: to like it like it סרט השבוע: לא ראיתי סרטים השבוע זמר השבוע: אבא שלי שחקן השבוע: ממ....... אין סמרת השבוע: זמרת ** חיחי אין שחקנית השבוע: אין דיסק השבוע: להקת פינקי הופעת השבוע: לא הייתי בהופעה אתר אינטרנט של השבוע: www.shix.co.il בלוג/עמוד במקושרים מייספייס פייסבוק וכ'ו.. של השבוע: קצת אישי.. תמונת השבוע (מומלץ שלך!): משהו רע שקרה השבוע: נפרדתי מהחבר. משהו טוב שקרה השבוע: פתחתי דף חדש

דנ יאל 14

New member
עונה.. =]

שיר השבוע: עופר בשן- לוקח תזמן אריק ברמן- הגשמה עצמית סרט השבוע: חוכמת הבייגלה זמר השבוע: אריק ברמן שחקן השבוע: אוהד קנולר זמרת השבוע: פינק? שחקנית השבוע: נטע גרטי דיסק השבוע: אמ.. לאדעתX-X הופעת השבוע: לא הייתי בהופעה
אתר אינטרנט של השבוע: גייבוק בלוג/עמוד במקושרים מייספייס פייסבוק וכ'ו.. של השבוע: בלוג&גייבוק תמונת השבוע (מומלץ שלך!): משהו רע שקרה השבוע: עבר לאט.. כ''כ לאט.. משהו טוב שקרה השבוע: לאיודעת.. שיהיה שבוע מדהים

עונננה :)

שיר השבוע: אממ .. ונרקווד
סרט השבוע: אין זמר השבוע: דניאלי
אהבתתתיי שחקן השבוע: אמממ יון תומרקין מהאי חחחחחחחח סמרת השבוע: סמרת? חחחחחח שירי מיימון נגיד חחח שחקנית השבוע:עדי הימלבלוי דיסק השבוע: מה שאת עושה ללי
הופעת השבוע: אין אתר אינטרנט של השבוע: תפוווווז
בלוג/עמוד במקושרים מייספייס פייסבוק וכ'ו.. של השבוע: אממ לא יודעת תמונת השבוע (מומלץ שלך!): חחח בטח שלי
חח אין אני אל בבית משהו רע שקרה השבוע: מללא מללא מללא מבחנים משהו טוב שקרה השבוע: קיבלתי מאה במבחן במדעים 89 באנגלית ועוד כל מיני חחחח

למעלה