סיכום שבועי

Coralulu182

New member
יאאלה גם אני ../images/Emo13.gif

YOU שם: קורל. גיל: 17 בסוף החודש.
מאיפה: אשדוד. ***** MADONNA שיר השבוע שלכם? Die Another Day אלבום השבוע? American Life למה הכי ציפיתם השבוע? אני מצפה לכסף לרכוש את סלבריישן.
הביצוע החי של השבוע? Like a prayer מהטור בישראל.
משהו להוסיף?... אני נדהמת כל פעם מהיופי והסקסיות של האישה הזאת!
**** MISCS שיר השבוע? When Love Takes Over אמן השבוע? Moby משהו טוב שקרה לכם השבוע? שיחה מגניבה בטלפון. תוכניות לשבוע הבא? חופש...להיפגש עם חבר'ה. תמונה:

Coralulu182

New member
לא ממש לא XD רק הקלטתי חלק פצפון ונזכרתי

כמה שזה טוב.
הלוואי והיה!

tomerika

New member
כן את זה אני יודעת התכוונתי לשאול ..

ממתי איך הן ניפגשו

tomerika

New member
עונה באיחור...

YOU שם:תומר גיל: 14. ב- 20.11 שזה ממש עוד שניה 15 :] מאיפה: רמת צבי, מישהו מכיר ? אם כן אני אשמח. [חור ליד עפולה] ***** MADONNA שיר השבוע שלכם? Devil Wouldn't Recognize You אלבום השבוע? bedtime stories למה הכי ציפתם השבוע? לריאיון אצל לטרמן , לראות מה המלכה תלבש . הביצוע החי של השבוע? אמ.. vogue - sticky and sweet ture אני עדין תקועה בסיבו הופעות ! משהו להוסיף? מדונה עלתה על כל הציפיות עם הלבוש שהיא דפקה לריאיון , היא נראתה מיליון דולר פשוט קורנת ! והריאיון היה קורע מצחוק ! **** MISCS שיר השבוע? אממ.. i got a feeling עושה טוב על הלב :] אמן השבוע? מדונה כמובן ! משהו טוב שקרה לכם השבוע? אממ.. ניתפסתי :] i not a single תוכניות לשבוע הבא? שופינג עם אמא , לישון , לחרוש מדונה . לסיים את העבודה בעיצוב שגם קשורה למדונה . חסכתי מכם תמונה :] חח האמת שניסיתי להעלות תמונה אבל זה לא אישר את התגובה אז ויתרתי . פעם אחרת .

Little Stranger

New member
חחחח יש פה 3 תומרים../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif ריספקט ../images/Emo152.gif../images/Emo152.gif

tomerika

New member
חחח אשכרה :] ניראלי שאנחנו גם ...

באותו איזור גיל כולנו ...

שבוע טוב לכולם ../images/Emo24.gif .....

מושיקו משה
גיל - חסר גיל חי את הנצח . תל אביב שיר השבוע - REVOLVER אהבתי אלבום - אין משהו מיוחד למען האמת . למה הכי ציפיתי - לראיון עם לטרמן - שהיה הביצוע החי של השבוע - מדונה ילדה רעה ב SNL נזכרתי כמה הביצוע היה מקסים משהו להוסיף - ממתין בקוצר רוח לאלבום הבא מסוקרן לדעת מה היה הקו המוסיקלי והאם מדונה תתבגר בסגנונה . שיר השבוע - אלי רפאני - אסתר אנקרי אמן השבוע - אסתר אנקרי משהו טוב שקרה השבוע - הייתי בהופעה החדשה של אתי אנקרי בבית שמואל בירושלים - הוקסמתי מכל רגע , היא ללא ספק האמנית הטובה ביותר שיש בארץ ישראל עם 10 קווים למטה . תכניות לשבוע הבא - אלוהים גדול , לעבוד , להיות בריאים , להתאמן , להתפלל , ושיהיה רק טוב . שבוע טוב

morgold

New member
הייי עכשיו תורי

YOU שם:מור גיל: 22 מאיפה: ראשון ***** MADONNA שיר השבוע שלכם? Revolver אלבום השבוע? קונפשנס. למה הכי ציפתם השבוע? הדבר שאני הכי מצפה לו כל יום הוא להתחיל את המשמרת ה"מיוחלת" בעבודה ולסיים אותה מהר. פשוט כי נמאס כבר מהשיגרה חחח הביצוע החי של השבוע? candy shop, ההתחלה שלו פשוט אדירה. משהו להוסיף?... שהחיים יהיו פשוטים יותר, יש הרגשה שלפעמים הם כבדים לי מידי. **** MISCS שיר השבוע? Lamb - Gabriel אמן השבוע? הקורז משהו טוב שקרה לכם השבוע? לא זכור לי משהו ספציפי...קורים לי המון דברים קטנים טובים שמעלים חיוך על הפנים. תוכניות לשבוע הבא? אולי ים המלח עם חברה, השבוע או שבוע הבא. וכמובן עבודה...הרגל קבוע אצלי חחח תמונה :

דר מ

New member
עכשיו אני, אומנם קצת באיחור....

שם: מיכל גיל: 31 מאיפה: מרכז ***** MADONNA שיר השבוע שלכם? IT'S SO COOL אלבום השבוע? CELEBRATION - כיף להזכר בשירים ישנים שמזמן כבר לא שמעתי... אהבתי את הגרסה של DRESS YOU UP. למה הכי ציפתם השבוע? לריאיון עם דיוויד לטרמן... איזה יפיפיה היא שם... חבל"ז!!!! הביצוע החי של השבוע? מדונה עם ליידי גאגא ב SNL - פשוט הורס מצחוק
משהו להוסיף?... מחכה כבר ל DVD - הולכת לקנות מחר אחרי התורנות... **** MISCS שיר השבוע? I GOTTA FEELING אמן השבוע? BEATLES - קיבלתי את האוסף של כל התקליטים שלהם - אוסף מושקע מכל הבחינות, מוסיקלית, חוברת על ההיסטוריה של כל תקליט, קטעי DVD . כיף להזכר בכל השירים היפים שלהם... משהו טוב שקרה לכם השבוע? עוד לא... מחר נקנה סוף סוף את ה DVD. מחכה בינתיים לעבור את התורנות הזו... (עוד איזה 12 שעות, אבל מי סופר?) תוכניות לשבוע הבא? עבודה כרגיל, תורנות אחת, ונראה אולי איזה יום חופש באמצע... תמונה : אני מהמחשב בעבודה... אז בפעם הבאה

למעלה