סיכום שבועי

X Offender

New member
סיכום שבועי ../images/Emo47.gif

קודם כל נברך על הגשם הראשון שירד השבוע בשעה טובה
ונאחל שהחורף יגיע ולא יהיה סוער במיוחד ! בגזרת המלכה העניינים בוערים ! ראיונות רדיו וטלוויזיה, אוסף חדש DVD בדרך ועוד ים של הפתעות ! אז מה אתכם?! שימו לב למה אתם עונים השאלון מחלוק לשלושה חלקים YOU עליכם , MADONNA על מדונה, MISCS על הכל מהכל
YOU שם: גיל: מאיפה: ***** MADONNA שיר השבוע שלכם? אלבום השבוע? למה הכי ציפתם השבוע? הביצוע החי של השבוע? משהו להוסיף?... **** MISCS שיר השבוע? אמן השבוע? משהו טוב שקרה לכם השבוע? תוכניות לשבוע הבא? תמונה : שבת שלום !

ray of light1

New member
אני..

YOU שם: עופר אושרוביץ גיל: 17 ותשעה חודשים מאיפה: ראשון לציון ***** MADONNA שיר השבוע שלכם? take a bow אלבום השבוע? Bedtime Stories למה הכי ציפתם השבוע? לדיוידי שבאסה שהוא לא יצא היום ולחופש הביצוע החי של השבוע? לייק א פרייר מהסטיקי משהו להוסיף?... חג שמח :) **** MISCS שיר השבוע?take a bow אמן השבוע?מדונה משהו טוב שקרה לכם השבוע? קיבלתי 98 במחן משווה באזרחות תוכניות לשבוע הבא? לחרוש על חופש סוכות חח

X Offender

New member
עונה

YOU שם: אביחי גיל: 22 מאיפה: חדרה ***** MADONNA שיר השבוע שלכם? : Candy Shop אלבום השבוע? Celebration למה הכי ציפתם השבוע? שיצא ה - DVD !!!! הביצוע החי של השבוע?: Beat Goes On מההופעה בת"א משהו להוסיף?... שיצא ה-DVD ! **** MISCS שיר השבוע? : יהודית רביץ - געגוע אמן השבוע? יהודית רביץ משהו טוב שקרה לכם השבוע? הצלחתי לצום ביום כיפור פעם ראשונה ! זהו נמחקו לי החאטים עד שנה הבאה
תוכניות לשבוע הבא? ת"א, בת-ים / יפו לראות את אחיינית שליייי
תמונה : שיהיה... שבת שלום !

קרנוק

New member
../images/Emo68.gif

שם: קרן גיל: 25 מאיפה: מרכז ***** MADONNA שיר השבוע שלכם? רסקיו מי (מודה שגם ריוולוור התעלק לי על התודעה). אלבום השבוע? לא שמעתי אלבום שלה השבוע. למה הכי ציפתם השבוע? לטרמן. הביצוע החי של השבוע? לטרמן
דיפר ודיפר מהגירלי. משהו להוסיף? בדיוק כמו מדונה עצמה- גם אותי לא מעניין אוספים מסכמים
יאללה לאלבום הבא עם חופש אומנותי גדול יותר בלי וורנר על הווריד- אם הקאמבק המוסיקלי יהיה מסונכרן עם הקאמבק של מדונה מהניינטיז שמבצבצת ומגיחה לה בריאיונות האחרונים, בכלל אהיה מבסוטה עד הגג
**** MISCS שיר השבוע? כל האלבום החדש של סימיאן מובייל דיסקו. אמן השבוע?סימיאן מובייל דיסקו. משהו טוב שקרה לכם השבוע? התקדמות פנימית, היה צום מועיל. תוכניות לשבוע הבא?לסיים את העבודה המ*דיינת שאני צריכה להגיש.

Little Stranger

New member
../images/Emo36.gif../images/Emo26.gif../images/Emo36.gif../images/Emo26.gif../images/Emo36.gif../images/Emo26.gif

YOU שם: תומר גיל: 15 מאיפה: איזור המרכז MADONNA שיר השבוע שלכם? it's so cool אלבום השבוע? סלבריישן
בענק
למה הכי ציפתם השבוע? לשיעור יוגה
כל הזמן מתבטל חחחח
הביצוע החי של השבוע? הביצוע המ-ד-ה-י-ם של Nobody Knows Me ברי איווישן טור
,לינק למעוניינים: http://www.youtube.com/watch?v=6g3F1XVDf9o
משהו להוסיף?... שיהיה לכולם חג שמח
מי פה בונה סוכה
MISCS שיר השבוע? Britney Spears-3
אמן השבוע? פיקסי לוט הבריטית משהו טוב שקרה לכם השבוע? עברתי את יום כיפור בשלום
תוכניות לשבוע הבא? לחגוג את החג כמו שצריך,ולהתכונן למבחנים שאחריו

../images/Emo140.gif

YOU שם: קרן גיל:21 מאיפה: תל אביב ***** MADONNA שיר השבוע שלכם? beat goes on אלבום השבוע? celebration למה הכי ציפתם השבוע? התחלתי עבודה חדשה, אז היה נחמד :) הביצוע החי של השבוע? candy shop - sticky and sweet **** MISCS שיר השבוע? Tori Amos - fast horse אמן השבוע? Tori Amos משהו טוב שקרה לכם השבוע? סוף סוף מצאתי לעצמי עבודה חדשה וימי האבטלה תמו! תוכניות לשבוע הבא? כרגיל, עבודה, חברים, מדונה... שבת שלום !

אני בת"א כבר תקופה ../images/Emo24.gif

וטורי מדהימה
. יש כאלה שהתאכזבו מהאחרון שלה אבל לדעתי הוא איכותי בדרכו שלו ואני חורשת עליו.

קרנוק

New member
אני איבדתי אותה מאז אלבום הקאברים. .

שיצא ב 2001. לא התחברתי לאילו שיצאו אחריו, אולי טיפה ללפני אחרון. את האחרון לא אהבתי בלשון המעטה. אבל הייתי בהופעה שלה בפארק רעננה לפני שנתיים והיא היתה פשוט מדהימה
תתחדשי על המעבר!

avivs

New member
את יודעת שיוצא לה אלבום חדש עוד

חודש? והאלבום האחרון באמת בדיחה. את זה שלפניו ADP מאוד אהבתי. ארוך מדי, אבל מגניב ושונה.

עוד אחד? לא הספיקו לה

ה19 טראקים באחרון? ואני באמת לא מבינה מה כולם כל כך שונאים בו. יש בו פנינים יפות: give, welcome to england,flavor,curtain call,fire to your plane, המצמרר abnormally attracted to sin fast horse לא חסר שירים יפים באלבום. נכון שהקלאסיקות שלה מהעבר מדהימות, אבל אני גם אוהבת את האחרון.

קרנוק

New member
וואלה, לא ידעתי

עם איך שהאחרון נשמע ועם קצב ההוצאה של חדש בסמוך לחדש אחר, אני נוטה לחשוב שהיא משחררת שאריות כאלבומים

nerod 72

New member
../images/Emo13.gifאהלן כולם....

YOU שם: אורן גיל: עוד חודש 24 מאיפה: ר"ג ***** MADONNA שיר השבוע שלכם? INTO THE GROOVE- גרסת האוסף החדש ... אלבום השבוע? "סלבריישן" והאלבום של LA ROUX למה הכי ציפיתם השבוע? לראיון בלטרמן כמובן , יצא הורס! הביצוע החי של השבוע? לא משהו ספציפי... משהו להוסיף?... **** MISCS שיר השבוע? החדש של סאם ספארו ובייסמנט גאקס - FEELINGS GONE ... אמן השבוע? לה רו, מדונה, דנה (בעקבות הראיון בערוץ 24) משהו טוב שקרה לכם השבוע? האמת השבוע הזה היה לא משהו..הדבר היחיד שהיה אחלה זה לקבל מחמאה מגבר הורס את הבריאות חחחחח תוכניות לשבוע הבא? קורס חדש בעבודה לקראת כיוון חדש בחברה ...

love profusion

New member
אולי תוכל לעזור לי...

היי אורן, אולי יש לך קישור לראיון המלא של מדונה אצל לטרמן? מצאתי רק קטעים ערוכים באורך של 4-5 דקות.

למעלה