סיכום שבועי

shoham95

New member
סיכום שבועי ../images/Emo42.gif

דבר טוב שקרה השבוע:
דבר רע שקרה השבוע:
שיר השבוע:
אלבום השבוע:
ספר השבוע:
סרט השבוע:
סדרת השבוע:
דבר מצחיק שקרה השבוע:
ציטוט השבוע:
תוכניות לסופ"ש:
משהו שאני מצפה לו בשבוע הבא:
השאלה המשתנה- איך עברו עליכם החגים? -שאלון OFF- שם: גיל: איזור מגורים: באיזה צבע הספה שלך בסלון? תאר/י את הנעליים הכי חדשות שלך: כבשה או דג? רוק או בלוז? מה הכי הצחיק אותך היום? מה אומרת ההודעה האחרונה שקיבלת מהפלאון שלך? כמה חלונות פתוחים במחשב שלך עכשיו? האם את/ה משתמש/ת עכשיו במחשב או במחשב נייד? מה צבע הקיר בחדר שלך? איך את/ה מרגיש/ה לגבי ציפורים? מה את/ה חושב/ת על חיים נחמן ביאליק? מה את אומרת על השיר "אפרוח בקן", אפרוח לא יכול להיות בקן, הוא הבן של התרנגולת, גוזל הוא זה שבגן! האם אי פעם הייתה לך בעיה בנשימה? למה? מה לבשת היום? כמה טלוויזיות יש בבית שלך? כמה טלפונים יש בבית שלך? כמה ארונות יש בבית שלך? מה הייתה חיית המחמד הראשונה שלך? מתי הייתה הפעם האחרונה שביקרת אצל רופא השיניים שלך? (מפורום סקרים ושאלונים) מדגישומטיק לנוחיותכם: http://on.liorshemesh.com/mo/2.0/ שבוע קסום לכולם!

מסכמ"שת [: ../images/Emo66.gif

דבר טוב שקרה השבוע: הרבה הרבה שעות שינה
דבר רע שקרה השבוע: ממ שהוא נגמר
שיר השבוע: Seize the Day - Avenged Sevenfold
אלבום השבוע: ממ לאדעת
ספר השבוע: ואי כבר הרבה זמן שלא קראתי ספרים כשחושבים על זה
סרט השבוע: ממ הסרט היחיד שראיתי השבוע היה סבנטין אגאין אומשו שאחותי הכריחה אותי לראות אז אני מניחה שזה
סדרת השבוע: דה או.סי *-*
דבר מצחיק שקרה השבוע: קיבלנו איזה עציץ מגניב מדוד שלי שכאילו אם אתה נוגע בעלים הם נסגרים ומתקפלים כזה חח ואני ואחותי הגדולה (17.5) פשוט עומדות מולו שעה, נוגעות בו וצוחקות כמו ילדות בנות שלוש חחחחח
ציטוט השבוע: מממ לאדעת בטח אחד מפניני החוכמה שאמרנו בזמן שצחקנו כמו ילדות בנות שלוש
תוכניות לסופ"ש: לישוןן ולברר אם היו שיעורי בית במשהו חח
משהו שאני מצפה לו בשבוע הבא: ממ לצאת עם חברים וזה
השאלה המשתנה- איך עברו עליכם החגים? נחמד ביותר
-שאלון OFF-
שם: נוי [: גיל: 15 איזור מגורים: רמת גן באיזה צבע הספה שלך בסלון? סוגשל ירוק כזה חח תאר/י את הנעליים הכי חדשות שלך: אולסטאר לבנות עם גרפיטי וזה כבשה או דג? כבשה! רוק או בלוז? ממ רוק מה הכי הצחיק אותך היום? לצחוק על אחותי XD מה אומרת ההודעה האחרונה שקיבלת מהפלאון שלך? מממ *מבררת* "קבוצת גאמ'ה היקרים! ביום שלישי הבא בשעה שש יש פעולה. כולם מגיעים ושלא תגידו שלא הודעתי מספיק זמן מראש :)" מהמדריכה חח כמה חלונות פתוחים במחשב שלך עכשיו? שלושה P: האם את/ה משתמש/ת עכשיו במחשב או במחשב נייד? רגיל מה צבע הקיר בחדר שלך? לבן חח איך את/ה מרגיש/ה לגבי ציפורים? מאז ומתמיד היתה לי חיבה בלתי מוסברת לציפורים כתומות. *ציניות* מה את/ה חושב/ת על חיים נחמן ביאליק? שהרבה זמן לא חשבתי עליו מה את אומרת על השיר "אפרוח בקן", אפרוח לא יכול להיות בקן, הוא הבן של התרנגולת, גוזל הוא זה שבקן! שזו שערוריה בלתי ניתנת לתיקון! מה זה הטעות התפלה והארורה הזאת?! האם אי פעם הייתה לך בעיה בנשימה? רק כשאני נכנסת לסטרס של לפני התעלפות (מה שקורה כל פעם שאני נחתחת \ רואה דם) למה? |למעלה| מה לבשת היום? מכנס קצר וחולצה אפורה חחחח כמה טלוויזיות יש בבית שלך? מממ *סופרת* שמונה O: כמה טלפונים יש בבית שלך? חמישה חחח כמה ארונות יש בבית שלך? מהזה פה חחחחחח ממ שניה הלכתי לברר XD אוקי יש 16 לא כולל מטבח D: מה הייתה חיית המחמד הראשונה שלך? כלב לפני מלא זמן, תייגר [: מתי הייתה הפעם האחרונה שביקרת אצל רופא השיניים שלך? חצי שנה? O: היה חופר למדי XD הודגש וקומבן באמצעות מדגישומטיק 2.0

or19951

New member
מסכמ"ש

דבר טוב שקרה השבוע: ספרד
דבר רע שקרה השבוע: כלום שיר השבוע: מדברים - נינט טייב אלבום השבוע: - ספר השבוע: צלה של הרוח
סרט השבוע: מכתבים מג'ולייט - כי מה עוד יש לעשות במטוס חוץ מלראות סרט רומנטיקה בנאלי? סדרת השבוע: לא ראיתי כלום
דבר מצחיק שקרה השבוע: כל מיני רגעים בטיול ציטוט השבוע: לא זוכר משהו ספציפי תוכניות לסופ"ש: האמת שאני צריך לנוח אבל אין לי זמן לזה
משהו שאני מצפה לו בשבוע הבא: טקס פתיחת שנה השאלה המשתנה- איך עברו עליכם החגים? מצוין שם: אור גיל: כמעט 15 איזור מגורים: ארץ ישראל כמובן באיזה צבע הספה שלך בסלון? כחול תאר/י את הנעליים הכי חדשות שלך: ספלדינג חומות כבשה או דג? ממ כבשה חח רוק או בלוז? רוק מה הכי הצחיק אותך היום? לא זוכר
מה אומרת ההודעה האחרונה שקיבלת מהפלאון שלך? שצריך לקבוע זמן לישיבת צוות כמה חלונות פתוחים במחשב שלך עכשיו? 5. והופס, צומצם ל3 האם את/ה משתמש/ת עכשיו במחשב או במחשב נייד? מחשב מה צבע הקיר בחדר שלך? חלק כחול חלק שמנת איך את/ה מרגיש/ה לגבי ציפורים? מעופף כזה מה את/ה חושב/ת על חיים נחמן ביאליק? אחלה בחלה משורר. בטח אני אשנא אותו עד הבגרות בספרות מה את אומרת על השיר "אפרוח בקן", אפרוח לא יכול להיות בקן, הוא הבן של התרנגולת, גוזל הוא זה שבגן! מה?
האם אי פעם הייתה לך בעיה בנשימה? לא למה? כי אני בריא מה לבשת היום? חאקי כמה טלוויזיות יש בבית שלך? 5 נראה לי כמה טלפונים יש בבית שלך? אין לי כח להתחיל לספור. ניחוש פרוע: 10 כמה ארונות יש בבית שלך? 4 מה הייתה חיית המחמד הראשונה שלך? כלבת קייסאונד בשם פפסי מתי הייתה הפעם האחרונה שביקרת אצל רופא השיניים שלך? חצי שנה בערך

IפסטרמהI

New member
מסכמת שבוע נפלא D:

דבר טוב שקרה השבוע: חופש סוכות מעולה :) דבר רע שקרה השבוע: אממ לא זכור לי משהו ספציפי שיר השבוע: כנראה "קחי לך זמן" של יציאת חירום. אלבום השבוע:
ספר השבוע:
סרט השבוע:
סדרת השבוע: ER ומגרש ביתי
דבר מצחיק שקרה השבוע: חח אתמול בבית ריק של חברה היה ממש מצחיק XD ציטוט השבוע: לא זוכרתתתתתתתת תוכניות לסופ"ש: היום יהיה יום שיעורי בית ללא ספק. ואחרי השיעורי בית צריך להתחיל לתכנן פעולה משהו שאני מצפה לו בשבוע הבא: שהפעולה תעבור טוב? השאלה המשתנה- איך עברו עליכם החגים? היה חביב :) -שאלון OFF- שם: נטע גיל: 15.5 איזור מגורים: המרכז באיזה צבע הספה שלך בסלון? כתום כזה תאר/י את הנעליים הכי חדשות שלך: מממ לא יודעת מה הכי חדש ואין לי כוח כבשה או דג? דג רוק או בלוז? רוק מה הכי הצחיק אותך היום? לא יודעתתת מה אומרת ההודעה האחרונה שקיבלת מהפלאון שלך? "אז נבוא בוחצי" כמה חלונות פתוחים במחשב שלך עכשיו? 2 האם את/ה משתמש/ת עכשיו במחשב או במחשב נייד? מחשב רגיל מה צבע הקיר בחדר שלך? לבן איך את/ה מרגיש/ה לגבי ציפורים? אני חושבת שהם בסדר מה את/ה חושב/ת על חיים נחמן ביאליק? שהוא חביב ביותר. מה את אומרת על השיר "אפרוח בקן", אפרוח לא יכול להיות בקן, הוא הבן של התרנגולת, גוזל הוא זה שבגן! וואלה, אף פעם לא חשבתי על זה ככה. האם אי פעם הייתה לך בעיה בנשימה? נופ למה? >< מה לבשת היום? מכנסיים אדומים וגופיה אפורה כמה טלוויזיות יש בבית שלך? 4 כמה טלפונים יש בבית שלך? כולל ניידים- 5, בלי ניידים- 2 כמה ארונות יש בבית שלך? ואו המווווווון מה הייתה חיית המחמד הראשונה שלך? ארנבת כנראה XD מתי הייתה הפעם האחרונה שביקרת אצל רופא השיניים שלך? לפני איזה שבועיים..

למעלה