סיכום שבועי

סיכום שבועי../images/Emo41.gif

מה שיר השבוע שלכם (של דיימנדז)? מה שיר השבוע שלכם (לא של דיימנדז)? תמונה שראיתם לאחרונה ברשת ואהבתם <אתם מוזמנים להוסיף אם יש> עוד משהו אחד שעשה לכם את השבוע- סרט/ספר/דיסק/וואטאבר ואתם רוצים להמליץ עליו- משהו שהרס לכם את השבוע- משהו שאתם מחכים שיקרה שבוע הבא- מסר לאומה- ואתם מוזמנים לתת
למישהו שאתם חושבים שמגיע לו מהפורום.. וכמובן,לא לשכוח- בהצלחה לבנות באתונה!!

שלי

מה שיר השבוע שלכם (של דיימנדז)?אתה כוכב מה שיר השבוע שלכם (לא של דיימנדז)?לאן שלא תלכי תמונה שראיתם לאחרונה ברשת ואהבתם <אתם מוזמנים להוסיף אם יש> אין ממש עוד משהו אחד שעשה לכם את השבוע- סרט/ספר/דיסק/וואטאבר ואתם רוצים להמליץ עליו-אין משהו שהרס לכם את השבוע-הרבה משהו שאתם מחכים שיקרה שבוע הבא-הקדם דהה מסר לאומה- הצביעו שיר מספר 11
לדור וכמובן לבנות שיהיה להם בהצלחה

1אורטלוש

New member
-שליי-

מה שיר השבוע שלכם (של דיימנדז)?אתה הכוכב :] מה שיר השבוע שלכם (לא של דיימנדז)? ראובן המלאך-לא יכול אחי תמיר גל-דמייני Faith Hill-There You'll Be תמונה שראיתם לאחרונה ברשת ואהבתם <אתם מוזמנים להוסיף אם יש> עוד משהו אחד שעשה לכם את השבוע-שבוע מטורףףףףף אמאאא משהו שהרס לכם את השבוע-הוא =[ משהו שאתם מחכים שיקרה שבוע הבא-פורים..חופש..אולי נראאה אותו :] מסר לאומה-פורים שמחחח! ואתם מוזמנים לתת
למישהו שאתם חושבים שמגיע לו מהפורום..לכולם!

../images/Emo26.gif

מה שיר השבוע שלכם (של דיימנדז)
אתה הכוכב
מה שיר השבוע שלכם (לא של דיימנדז)
יש בי עוד כח
-הפרוייקט של עידן רייכל ומנגינה שקטה
-רוני
תמונה שראיתם לאחרונה ברשת ואהבתם <אתם מוזמנים להוסיף אם יש>
עוד משהו אחד שעשה לכם את השבוע- סרט/ספר/דיסק/וואטאבר ואתם רוצים להמליץ עליו
הסדרות ה-O.C
וילדות רעות
ועוד משהו.. להיות קרציה... ככה משיגים כל מה שרוצים (מעין שתקי
)
משהו שהרס לכם את השבוע
שני דברים... לחברים שלנו יש ילדה (בקושי בת שנתיים
) שאני נורא קשורה אליה ואני בחרתי לה את השם כשהיא נולדה (פשוט הייתי חייבת להוסיף את זה
) ולא ראיתי אותה כבר חודשיים בערך... וד"א נחשו איך קוראים לה.. רוני
והשני זה שאני לא יכולה לבוא עם מעין ביום ראשון לסופרלנד
משהו שאתם מחכים שיקרה שבוע הבא
חופש
וקדם אירוויזיון
מסר לאומה
תצביעו לדיימנד'Z בקדם
ואתם מוזמנים לתת
למישהו שאתם חושבים שמגיע לו מהפורום..
לעדו.. שעושה הכל כדי לפרסם את הבנות... ולמעין-שתם כי בא לי

אני../images/Emo13.gif

מה שיר השבוע שלכם (של דיימנדז)?הלב שלי נשבר..שוב
מה שיר השבוע שלכם (לא של דיימנדז)?עולם דיגטלי-רוני
תמונה שראיתם לאחרונה ברשת ואהבתם>אתם מוזמנים להוסיף אם יש>
עוד משהו אחד שעשה לכם את השבוע- סרט/ספר/דיסק/וואטאבר ואתם רוצים להמליץ עליו-השמיניה
משהו שהרס לכם את השבוע-מבחן דפוק במתמטיקה
משהו שאתם מחכים שיקרה שבוע הבא-הקדם [אם הוא בשבוע הבא
]
מסר לאומה-אני מאחלת לדיימנד'ז בהצלחה בקדם!!
ואתם מוזמנים לתת
למישהו שאתם חושבים שמגיע לו מהפורום...נראה לי שלהילה הלוי, שטרחה ובאה לפורום לעדכן אותנו..מגיע לה לא?? הילה>>
וכמובן,לא לשכוח-בהצלחה לבנות בקדם!!>>ברוררר

שכחתי שאלה../images/Emo122.gif

עוד משהו אחד שעשה לכם את השבוע-היומולדת של רוני|מאוהב", וש-y-net שלחו לי סופסוף את הדיסק שהגיע לי!!

../images/Emo9.gif

מה שיר השבוע שלכם (של דיימנדז)? אתה הכוכב
מה שיר השבוע שלכם (לא של דיימנדז)? ואת- הראל סקעת, בין כל הבלגן- שרית חדד, ילדות רעות. תמונה שראיתם לאחרונה ברשת ואהבתם <אתם מוזמנים להוסיף אם יש> התמונה של מעין עם הלוי
עוד משהו אחד שעשה לכם את השבוע- סרט/ספר/דיסק/וואטאבר ואתם רוצים להמליץ עליו- לא
משהו שהרס לכם את השבוע- כלום. משהו שאתם מחכים שיקרה שבוע הבא- קדם, מצלמה דיגיטלית והיה עוד משהו אבל שכחתי
מסר לאומה- מעין שולת
ואתם מוזמנים לתת
למישהו שאתם חושבים שמגיע לו מהפורום- למעינית

>>

מה שיר השבוע שלכם (של דיימנדז)?אתה הכוכב
מה שיר השבוע שלכם (לא של דיימנדז)?אתה פה חסר לי-גרסת נינטייב
תמונה שראיתם לאחרונה ברשת ואהבתם <אתם מוזמנים להוסיף אם יש> ותודה לקובי שהביאוני עד הלום
עוד משהו אחד שעשה לכם את השבוע- סרט/ספר/דיסק/וואטאבר ואתם רוצים להמליץ עליו-הדיסק של רוני:] משהו שהרס לכם את השבוע-פ...(והמבין יבין
) משהו שאתם מחכים שיקרה שבוע הבא-הקדםם(ארגג!!) מסר לאומה-תצביעו לדיימנדז בקדם אירוויזיון ולא אני מפוצצת אחד אחד!! ואתם מוזמנים לתת
למישהו שאתם חושבים שמגיע לו מהפורום.. להילה הלוי:) ולקורל!

עונה

מה שיר השבוע שלכם (של דיימנדז)? אתה כוכב מה שיר השבוע שלכם (לא של דיימנדז)? "ואת"- הראל סקעת
תמונה שראיתם לאחרונה ברשת ואהבתם <אתם מוזמנים להוסיף אם יש> עוד משהו אחד שעשה לכם את השבוע- סרט/ספר/דיסק/וואטאבר ואתם רוצים להמליץ עליו- אין.. משהו שהרס לכם את השבוע- כל המבחנים והמגנים משהו שאתם מחכים שיקרה שבוע הבא- הקדם, והרגע שאני הצביע לבנות מסר לאומה- הצביעו 11 בקדם האירווזיון הקרוב, וחג שמח :) ואתם מוזמנים לתת למישהו שאתם חושבים שמגיע לו מהפורום..

למעלה