אני../images/Emo9.gif
מה שיר/י השבוע שלכם[של קרן]? זאת שבמקומי מה שיר/י השבוע שלכם[לא של קרן]? שיר תקווה של מירי תמונה שאהבתם ובאלכם להוסיף: אין לי כוח עכשיו... אני אוסיף מחר
משהו/מישהו אחד שעשה לכם את השבוע: יומולדת לשתי חברות שלי, יומולדת לאח שלי, שודדי הקאריביים 3, נזכרתי בסדרה קטנטנות ויום שלם היה לי התקף נוסטלגיה
עוד משהו אחד שעשה לכם את השבוע- סרט/ספר/דיסק/וואטאבר ואתם רוצים להמליץ עליו- שודדי הקאריביים 3!
מאכל השבוע שלכם? אוכל סיני משפט/ציטוט השבוע שלכם? "תתחדש! איזה חולצה חתיכית!" (חברה שלי למורה לגאוגרפיה). "באיזה גרפים הקו יהיה ישר?" "בדרף 2, 8, 11... כל אלה שיש בהם קו ישר" פאדיחת השבוע שלכם? התחלתי לשיר איזשהו שיר כשחשבתי שאני לבד בחדר, ואז אני רואה את אמא שלי ואח שלי עומדים לידי והם אמרו שהם היו שם כבר המון זמן
דבר אחד שהייתי מוכנ/ה לוותר עליו בשמחה השבוע: בוחן בהיסטוריה ובוחן ממש קשה בתנ"ך משהו שאני מחכה שיקרה שבוע הבא? ערב שורשים.. לא כל כך מחכה אבל שיהיה, ויש לנו מתישהו טיול ויום מים עם הביה"ס, רק שאין לי מושג אם זה שבוע הבא או עוד שבועיים כמה חתכים מנייר קיבלת השבוע ואיפה היה הכי כואב?
השלם את המשפט הבא- "אם אין לחם": א. תאכלו עוגות
ב. תאכלו מצות ג. רוצה בנות אתם מוזמנים לתת שתיה למי שאתם חושבים שמגיע לו לסופ"ש קר וצלול- הסופ"ש נגמר כבר, אבל אני אתן למי שרוצה...