סיכום שבועי

oranitoosh

New member
עונה..

מה שיר/י השבוע שלכם[של קרן]? "רצה הביתה" מה שיר/י השבוע שלכם[לא של קרן]? "אתה זורם אצלי בדם"- איה.. תמונה שאהבתם ובאלכם להוסיף: משהו/מישהו אחד שעשה לכם את השבוע: סיימתי עם תנ"ך לכל החיים! עוד משהו אחד שעשה לכם את השבוע- סרט/ספר/דיסק/וואטאבר ואתם רוצים להמליץ עליו- ספר- "התמימים".. ספר מתח ממש טוב. מאכל השבוע שלכם? שניצלים של "מאמא עוף"... חחח.. משפט/ציטוט השבוע שלכם? " לא זוכרת.. פאדיחת השבוע שלכם? דפקתי חליקה בכיתה.. דבר אחד שהייתי מוכנ/ה לוותר עליו בשמחה השבוע: הבגרות בתנ"ך.. משהו שאני מחכה שיקרה שבוע הבא? הולכת לשתי הצגות-בשני- "שלמה המלך ושלמי הסנדלר" בת"א.. וברביעי- "הלהקה"- ואני מאוד מאוד מקווה שקרן תיהיה ולא המחליפה שלה.. כמה חתכים מנייר קיבלת השבוע ואיפה היה הכי כואב ?2 באמצע האצבע..!!! השלם את המשפט הבא- "אם אין לחם": אל תאכלו! זה משמין
א. תאכלו עוגות ב. תאכלו מצות ג. רוצה בנות

eden83

New member
עונה.......

מה שיר/י השבוע שלכם[של קרן]?אמממ...שוכחת אותך מה שיר/י השבוע שלכם[לא של קרן]?המתוקות האחרונות-אריק ברמן תמונה שאהבתם ובאלכם להוסיף:
משהו/מישהו אחד שעשה לכם את השבוע:טיול והפסדתי מתמטיקה!!! עוד משהו אחד שעשה לכם את השבוע- סרט/ספר/דיסק/וואטאבר ואתם רוצים להמליץ עליו-ארתור מאכל השבוע שלכם? קובה משפט/ציטוט השבוע שלכם?אין פאדיחת השבוע שלכם?
דבר אחד שהייתי מוכנ/ה לוותר עליו בשמחה השבוע: מתמטיקה משהו שאני מחכה שיקרה שבוע הבא? עוד טיול מפסידים יומיים כמה חתכים מנייר קיבלת השבוע ואיפה היה הכי כואב? דייי עם השאלה הזאתתת
השלם את המשפט הבא- "אם אין לחם": א. תאכלו עוגות ב. תאכלו מצות ג. רוצה בנות
אתם מוזמנים לתת שתיה
למי שאתם חושבים שמגיע לו לסופ"ש קר וצלול
לכולם

Red Daniel

New member
"בכל יום אתה פוגש חבר"

גדלתי על הסדרה הזאת, היא עזרה לי לכל החיים.

Red Daniel

New member
שלי...../images/Emo99.gif

מה שיר/י השבוע שלכם[של קרן]?רצה הביתה מה שיר/י השבוע שלכם[לא של קרן]?תודות-מירי מסיקה תמונה שאהבתם ובאלכם להוסיף:
משהו/מישהו אחד שעשה לכם את השבוע:עוזר מאמן, הביא לי סוף סוף את האבקה עוד משהו אחד שעשה לכם את השבוע- סרט/ספר/דיסק/וואטאבר ואתם רוצים להמליץ עליו- "לא רק בלונדינית"-סרט חזק מהמם! מאכל השבוע שלכם? אבקת חלבונים
משפט/ציטוט השבוע שלכם? "קנינו היום מקרר, זה השלישי" פאדיחת השבוע שלכם? ב"ה אין דבר אחד שהייתי מוכנ/ה לוותר עליו בשמחה השבוע: בצפר משהו שאני מחכה שיקרה שבוע הבא? אין משהו כמה חתכים מנייר קיבלת השבוע ואיפה היה הכי כואב? לא מנייר. נפלתי מהאופניים, עיקמתי את הברך והיד, נחתכתי בכל הגוף. יותר חמור מנייר אה? השלם את המשפט הבא- "אם אין לחם": א. תאכלו עוגות ב. תאכלו מצות ג. רוצה בנות אתם מוזמנים לתת שתיה למי שאתם חושבים שמגיע לו לסופ"ש קר וצלול.למירב וקרן!!!

עונה

מה שיר/י השבוע שלכם[של קרן]?"מבול" ו"לרוץ לרוץ" מה שיר/י השבוע שלכם[לא של קרן]?"עכשיו אתה חוזרה בחזרה" "אם זאת האהבה שלך"של מירי מסיקה תמונה שאהבתם ובאלכם להוסיף: משהו/מישהו אחד שעשה לכם את השבוע:ההופעה של קרן והציון במתכונת בהיסטוריה (97) עוד משהו אחד שעשה לכם את השבוע- סרט/ספר/דיסק/וואטאבר ואתם רוצים להמליץ עליו-סדרה-מגרש ביתי מאכל השבוע שלכם? משפט/ציטוט השבוע שלכם? פאדיחת השבוע שלכם?אמרתי משהו על המורה למתמ' וגיליתי שהיא מאחורי דבר אחד שהייתי מוכנ/ה לוותר עליו בשמחה השבוע: משהו שאני מחכה שיקרה שבוע הבא?לעבור תבגרות בהיסטוריה כמה חתכים מנייר קיבלת השבוע ואיפה היה הכי כואב? השלם את המשפט הבא- "אם אין לחם": א. תאכלו עוגות

TTתמרTT

New member
מה המצבבבבבבבב

מה שיר/י השבוע שלכם[של קרן]? לא שמעתי.. מה שיר/י השבוע שלכם[לא של קרן]? כנסיית השכל -למיה יש אקדח אהוב יקרררררררררררררררר תמונה שאהבתם ובאלכם להוסיף: משהו/מישהו אחד שעשה לכם את השבוע: ממ..הודיעו לנו שסיימנו ללמוד... עוד משהו אחד שעשה לכם את השבוע- סרט/ספר/דיסק/וואטאבר ואתם רוצים להמליץ עליו-בא לי קאיייייייייי מאכל השבוע שלכם? ארטיק משמש.! יאו אמא שלי מצאה איזה חנות שמוכרים בה ארטיק משמש כמו של עפםן החזיר אותי לכיתהד'... משפט/ציטוט השבוע שלכם? לא יודעת........ פאדיחת השבוע שלכם?אתמול היה לי שלל פאדיחותתתתתתת דבר אחד שהייתי מוכנ/ה לוותר עליו בשמחה השבוע:אלרגיה מזוויעה משהו שאני מחכה שיקרה שבוע הבא?אממממ לעבור תבגרות בהיסטוריה כמה חתכים מנייר קיבלת השבוע ואיפה היה הכי כואב?קיבלתי אחד בשפה של הפה
השלם את המשפט הבא- "אם אין לחם": א. תאכלו עוגות ב. תאכלו מצות ג. רוצה בנות תאכלו עוגות!!! גם אם יש לחם תאכלו עוגות אתם מוזמנים לתת שתיה למי שאתם חושבים שמגיע לו לסופ"ש קר וצלול

LEEkm

New member
עונה../images/Emo13.gif../images/Emo151.gif

מה שיר/י השבוע שלכם[של קרן]?"עוד יום" ו-"מבול" מה שיר/י השבוע שלכם[לא של קרן]?"ירושלים" - עופר בשן. תמונה שאהבתם ובאלכם להוסיף:X משהו/מישהו אחד שעשה לכם את השבוע:מצעד הגאווה!
עוד משהו אחד שעשה לכם את השבוע- סרט/ספר/דיסק/וואטאבר ואתם רוצים להמליץ עליו-הספר "ספר טיסה" של איל קיציס וטל פרידמן. הורגXDDD מאכל השבוע שלכם?סושי
משפט/ציטוט השבוע שלכם?כ"כ הרבהXDD בדיוק כתבתי פוסט ציטוטים של חברה ושלי. פאדיחת השבוע שלכם?X דבר אחד שהייתי מוכנ/ה לוותר עליו בשמחה השבוע:בצפר?
משהו שאני מחכה שיקרה שבוע הבא?הקרבה לחופש!!!!!1 כמה חתכים מנייר קיבלת השבוע ואיפה היה הכי כואב?אחד, אז מן הסתם הוא הכי כואב, בזרת. השלם את המשפט הבא- "אם אין לחם": ג. רוצה בנות אתם מוזמנים לתת שתיה
למי שאתם חושבים שמגיע לו לסופ"ש קר וצלול- מיכל [לאבי דאבי] על השיר
כ"כ תודה!

OpenYourEyes

New member
סיכום לתוך פרצוף שלך

מה שיר/י השבוע שלכם[של קרן]? "מבול" פשוט אין על השיר הזה
מה שיר/י השבוע שלכם[לא של קרן]? System of a Down- Aerials תמונה שאהבתם ובאלכם להוסיף: משהו/מישהו אחד שעשה לכם את השבוע: היו כמה דברים. אני לא אפרט
עוד משהו אחד שעשה לכם את השבוע- סרט/ספר/דיסק/וואטאבר ואתם רוצים להמליץ עליו- ראיתי סרט שנקרא Fragile, אחלה סרט! מאכל השבוע שלכם? המבורגר משהו בסט
משפט/ציטוט השבוע שלכם? אוף היו לי כמה טובים אבל שכחתי
פאדיחת השבוע שלכם? זאת הייתה פאדיחה מכוונת, כאילו תכננתי לעשות את זה... לא יודעת למה חחחחח אבל הייתי עם חברים ועצרנו לשלם בכניסה לנמל ת"א ואני יושבת ליד הנהג ומעמידה פנים שאני משוגעת – דופקת ת'ידיים בראש וזזה קדימה אחורה בהיסטריה. הוא כזה אומר "מה זה???" וידיד שלי "אחותי... היא בטיפולים, אתה מבין..." וכולם מנסים להרגיע אותי והכל. נראה לי ממש הפחדנו אותו
דבר אחד שהייתי מוכנ/ה לוותר עליו בשמחה השבוע: הרבה מאוד לחץ בעבודה. משהו שאני מחכה שיקרה שבוע הבא? קמר ואח"כ הופעה של קרן באוניברסיטה הפתוחה ברעננה
כמה חתכים מנייר קיבלת השבוע ואיפה היה הכי כואב? וואי אני מה זה מצטערת לאכזב אותך אבל גם השבוע לא היו לי חתכים מנייר! השלם את המשפט הבא- "אם אין לחם": א. תאכלו עוגות ב. תאכלו מצות ג. רוצה בנות ד. תאכלו מנות חמות אתם מוזמנים לתת שתיה למי שאתם חושבים שמגיע לו לסופ"ש קר וצלול אני ממש צמאה ואין לי כוח לקום להביא משהו לשתות אז תסלחו לי אם אני אקח את השתיה הוירטואלית הזאת לעצמי! לפחות זה משהו.

נעה 124

New member
אני../images/Emo9.gif

מה שיר/י השבוע שלכם[של קרן]? זאת שבמקומי מה שיר/י השבוע שלכם[לא של קרן]? שיר תקווה של מירי תמונה שאהבתם ובאלכם להוסיף: אין לי כוח עכשיו... אני אוסיף מחר
משהו/מישהו אחד שעשה לכם את השבוע: יומולדת לשתי חברות שלי, יומולדת לאח שלי, שודדי הקאריביים 3, נזכרתי בסדרה קטנטנות ויום שלם היה לי התקף נוסטלגיה
עוד משהו אחד שעשה לכם את השבוע- סרט/ספר/דיסק/וואטאבר ואתם רוצים להמליץ עליו- שודדי הקאריביים 3!
מאכל השבוע שלכם? אוכל סיני משפט/ציטוט השבוע שלכם? "תתחדש! איזה חולצה חתיכית!" (חברה שלי למורה לגאוגרפיה). "באיזה גרפים הקו יהיה ישר?" "בדרף 2, 8, 11... כל אלה שיש בהם קו ישר" פאדיחת השבוע שלכם? התחלתי לשיר איזשהו שיר כשחשבתי שאני לבד בחדר, ואז אני רואה את אמא שלי ואח שלי עומדים לידי והם אמרו שהם היו שם כבר המון זמן
דבר אחד שהייתי מוכנ/ה לוותר עליו בשמחה השבוע: בוחן בהיסטוריה ובוחן ממש קשה בתנ"ך משהו שאני מחכה שיקרה שבוע הבא? ערב שורשים.. לא כל כך מחכה אבל שיהיה, ויש לנו מתישהו טיול ויום מים עם הביה"ס, רק שאין לי מושג אם זה שבוע הבא או עוד שבועיים כמה חתכים מנייר קיבלת השבוע ואיפה היה הכי כואב?
השלם את המשפט הבא- "אם אין לחם": א. תאכלו עוגות
ב. תאכלו מצות ג. רוצה בנות אתם מוזמנים לתת שתיה למי שאתם חושבים שמגיע לו לסופ"ש קר וצלול- הסופ"ש נגמר כבר, אבל אני אתן למי שרוצה...

למעלה