סיכום שבועי

Dark chocolate

New member
סיכום שבועי ../images/Emo3.gif

מה שיר/י השבוע שלכם[של קרן]? מה שיר/י השבוע שלכם[לא של קרן]? תמונה שאהבתם ובאלכם להוסיף: משהו/מישהו אחד שעשה לכם את השבוע: עוד משהו אחד שעשה לכם את השבוע- סרט/ספר/דיסק/וואטאבר ואתם רוצים להמליץ עליו- מאכל השבוע שלכם? משפט/ציטוט השבוע שלכם? פאדיחת השבוע שלכם? דבר אחד שהייתי מוכנ/ה לוותר עליו בשמחה השבוע: משהו שאני מחכה שיקרה שבוע הבא? כמה חתכים מנייר קיבלת השבוע ואיפה היה הכי כואב? השלם את המשפט הבא- "אם אין לחם": א. תאכלו עוגות ב. תאכלו מצות ג. רוצה בנות אתם מוזמנים לתת שתיה
למי שאתם חושבים שמגיע לו לסופ"ש קר וצלול

Nimrod121

New member
מסכם.

מה שיר/י השבוע שלכם[של קרן]? "על שפת הכינרת", "מבול". מה שיר/י השבוע שלכם[לא של קרן]? Nirvana- Smells Like Teen Spirit. תמונה שאהבתם ובאלכם להוסיף: אין. משהו/מישהו אחד שעשה לכם את השבוע: להיפגש עם חברים. יום שדה בשל"ח. עוד משהו אחד שעשה לכם את השבוע- סרט/ספר/דיסק/וואטאבר ואתם רוצים להמליץ עליו- שאלה טובה. אין לי משהו כזה, אני חושב. מאכל השבוע שלכם? אהבתי את כל המאכלים שאכלתי השבוע, אין אחד מובחר. משפט/ציטוט השבוע שלכם? אני יודע? אין. פאדיחת השבוע שלכם? לא הייתה אחת כזו. דבר אחד שהייתי מוכנ/ה לוותר עליו בשמחה השבוע: ימי לימודים. אין לי כוח יותר ללמוד. אני רוצה להגיע כבר לחופש הגדול. משהו שאני מחכה שיקרה שבוע הבא? השבוע האחרון ללימודים, הידד ויחי החופש הגדול. כמה חתכים מנייר קיבלת השבוע ואיפה היה הכי כואב? אם הייתי מקבל שקל על כל פעם שבה הייתה מקבל חתך מנייר, כנראה שהייתי עשיר מאוד. השלם את המשפט הבא- "אם אין לחם": א. תאכלו עוגות ב. תאכלו מצות ג. רוצה בנות אתם מוזמנים לתת שתיה
בגלל שאני נדיב, אני אתן לכל חברי פורום קרן פלס המקסימים שתיה. אז שיהיה לכולם סוף שבוע נעים ומקסים

shir828

New member
"מדוחק הכבישים... מבני אדם טיפשים.."

מה שיר/י השבוע שלכם[של קרן]? "מבול" ו"רצה הביתה" ללא ספק
מה שיר/י השבוע שלכם[לא של קרן]? "סודות" דנה עדיני.. תמונה שאהבתם ובאלכם להוסיף: ... משהו/מישהו אחד שעשה לכם את השבוע: ממ.. מכנס גלישה חדש (מהיום^_^) ואחותי הגדולה (מיה).. היא טסה לחצי שנה
עוד משהו אחד שעשה לכם את השבוע- סרט/ספר/דיסק/וואטאבר ואתם רוצים להמליץ עליו- סופר נני. היא אמת יטודעת להשכין שלוםO:
מאכל השבוע שלכם? טוסט. אני יודעת להכין אותו מדהים>< וברד אייס קפה מהאלונית.. משפט/ציטוט השבוע שלכם? -"מה זה הברד הזה שם?" -"ברד.." -"יופי! איזה...?" דיאלוג עם המוכר באלונית>< פאדיחת השבוע שלכם? נמנמ.. עזבו לונג סטורי. דבר אחד שהייתי מוכנ/ה לוותר עליו בשמחה השבוע: הפאדיחה. משהו שאני מחכה שיקרה שבוע הבא?ממ.. דברים מעצבנים. כמה חתכים מנייר קיבלת השבוע ואיפה היה הכי כואב? 1 לא זוכרת איפה.. השלם את המשפט הבא- "אם אין לחם": א. תאכלו עוגות ב. תאכלו מצות ג. רוצה בנות
אתם מוזמנים לתת שתיה
לקרן (על שכתבה את מבול ועוד שירים><) וליעליק (כי אני מתגעגעת אליה
)

"אתה שבאת אלי חלק ועם הזמן חספסת עורך מלהפגע"

מה שיר/י השבוע שלכם[של קרן]? מבול
מה שיר/י השבוע שלכם[לא של קרן]? שיר לשירה
תמונה שאהבתם ובאלכם להוסיף:
משהו/מישהו אחד שעשה לכם את השבוע: קיבלתי מגן 88 בהיסטוריה........ בחיים לא היה לי ציון כזה בהיסטוריה
עוד משהו אחד שעשה לכם את השבוע- סרט/ספר/דיסק/וואטאבר ואתם רוצים להמליץ עליו- אין כזה, זה היה שבוע נורא... 2 בגרויות באותו שבוע
מאכל השבוע שלכם? טוסט
משפט/ציטוט השבוע שלכם? כתוב בנושא של ההודעה...... זה מהדף האחרון בחוברת של הדיסק של קרן
פאדיחת השבוע שלכם? אין
דבר אחד שהייתי מוכנ/ה לוותר עליו בשמחה השבוע: 2 הבגרויות שהיו לי
משהו שאני מחכה שיקרה שבוע הבא? חופשששששש הודיעו לנו שמשבוע הבא אנחנו לא לומדים יותר..... רק באים לבגרויות..
כמה חתכים מנייר קיבלת השבוע ואיפה היה הכי כואב? לא קיבלתי
השלם את המשפט הבא- "אם אין לחם": א. תאכלו עוגות אני שונאת מצות אז נשארתי אם העוגות.....
אתם מוזמנים לתת שתיה למי שאתם חושבים שמגיע לו לסופ"ש קר וצלול - לכולם

shir828

New member
ה"אם אין לחם.." תאכלו עוגות זה ההמשך האמיתי..

זה די עצוב.. מלכה בצרפת אמרה את זה פעם. טיפשת שכמותה.

../images/Emo132.gifהמלכה בצרפת שמה מארי אנטואנט

וזמן קצר לאחר מכן היא הובלה אל מותה בגיליוטינה |כואבבבב|

Liquid Dreams

New member
עוד שבוע חלף עבר לו...

מה שיר/י השבוע שלכם[של קרן]? מבול מה שיר/י השבוע שלכם[לא של קרן]? WHO KNEW של פינק תמונה שאהבתם ובאלכם להוסיף: אין משהו/מישהו אחד שעשה לכם את השבוע: אין עוד משהו אחד שעשה לכם את השבוע- סרט/ספר/דיסק/וואטאבר ואתם רוצים להמליץ עליו- ספרים: במרחק נגיעה, מארלי ואני מאכל השבוע שלכם? עוגת ריבת חלב משפט/ציטוט השבוע שלכם? "mocked by man to depths of shame"[Eva- Nightwish] פאדיחת השבוע שלכם? אין דבר אחד שהייתי מוכנ/ה לוותר עליו בשמחה השבוע: הא, יש הרבה משהו שאני מחכה שיקרה שבוע הבא? לאדעת כמה חתכים מנייר קיבלת השבוע ואיפה היה הכי כואב? לא קיבלתי מנייר, קיבלתי מגינה. וזה היה עמוק. מאוד. השלם את המשפט הבא- "אם אין לחם": א. תאכלו עוגות אתם מוזמנים לתת שתיה למי שאתם חושבים שמגיע לו לסופ"ש קר וצלול לכולם. איכס חום.

שירוש1989

New member
הגיע הזמן שאני אכתוב פה יותר בקביעות

מה שיר/י השבוע שלכם[של קרן]? בקרקס הזה. מבחינתי הוא שלה. מה שיר/י השבוע שלכם[לא של קרן]? קראתי לא שקרן
לא סגורה על זה משהו/מישהו אחד שעשה לכם את השבוע: ההופעה שלה (כי אמרת אחד) עוד משהו אחד שעשה לכם את השבוע- סרט/ספר/דיסק/וואטאבר ואתם רוצים להמליץ עליו- אני רוצה להמליץ לכם ל-א לקנות ספרים בסגנון פירושי חלומות או קריאה בכף יד. זה לרוב לא יעיל או סתם מריחות שלא מחדשות הרבה ממה שיכולתם לגלות באינטרנט לבד. מאכל השבוע שלכם? לא אכלתי הרבה דווקא
כמה מפתיע. נאמר שמישמש משפט/ציטוט השבוע שלכם? משהו מ"מבול" כמובן. השפיע חזק
פאדיחת השבוע שלכם? לא ממש היתה דבר אחד שהייתי מוכנ/ה לוותר עליו בשמחה השבוע: העבודה
משהו שאני מחכה שיקרה שבוע הבא? סיום של כל מיני דברים שקשורים ללימודים. כמה חתכים מנייר קיבלת השבוע ואיפה היה הכי כואב? איה איה איייי! חמסה חמסה שום בצל שום חתך! טפו טפו טפו השלם את המשפט הבא- "אם אין לחם": א. תאכלו עוגות ב. תאכלו מצות ג. רוצה בנות הממ בוא נראה... ג. נפסל כי הוא לא תקין תחבירית, א. זה המשפט המקורי וב. תקף בעיקר לפסח... אם כך אני מסיקה שלכל זמן האמרה שלו
כרגע אין לי לחם אבל גם לא מצות או עוגות (או בנות). אתם מוזמנים לתת שתיה למי שאתם חושבים שמגיע לו לסופ"ש קר וצלול- זה עושה לי פיפי אז אני מוותרת

נעלמתי המון זמן אבל אני פה..:

מה שיר/י השבוע שלכם[של קרן]? "אם אלה החיים" מה שיר/י השבוע שלכם[לא של קרן]? "אור הירח"-תמיר חיטמן תמונה שאהבתם ובאלכם להוסיף: משהו/מישהו אחד שעשה לכם את השבוע: הופעה של תמיר חיטמן, עשה לי טוב לראות חברות שהמון זמן לא ראיתי, ולהנות מהופעה איכותית עוד משהו אחד שעשה לכם את השבוע- לשם שינוי לא היה הרבה עבודה השבוע, רגוע ושקט, הכי טוב ככה סרט/ספר/דיסק/וואטאבר ואתם רוצים להמליץ עליו- הסרט "סיילנט היל" מומלץ! מאכל השבוע שלכם? בלינצ'ס (היה עד לשבוע הזה)עכשיו שבועיים וקצת יותר אחרי חג השבועות זה נמאס
משפט/ציטוט השבוע שלכם? "לכל סוף יש התחלה" פאדיחת השבוע שלכם? לא קרה לי ספציפית, אבל אתמול במשמרת הערב שלי בסופר מרקט איש אחד רצה לתלוש שקית מהמתקן ותלש גם את המתקן, חח, וגם למישהו היה את החוצפה לנתק לי את המקרר מהחשמל...
דבר אחד שהייתי מוכנ/ה לוותר עליו בשמחה השבוע: על העבודה
משהו שאני מחכה שיקרה שבוע הבא? לפגוש חברה, ולעוד שבוע משעמם כמה חתכים מנייר קיבלת השבוע ואיפה היה הכי כואב? חתכים מקרטונים נחשב?...
הכי כואב החתכים מתחת לציפורן מהקרטון...אאוץ'... השלם את המשפט הבא- "אם אין לחם": "תאכלו עוגות"..חח
אתם מוזמנים לתת שתיה למי שאתם חושבים שמגיע לו לסופ"ש קר וצלול: לא משנה, מי שבא ברוך הבא, רק תשאירו לי גם
שיהיה אחלה של סופ"ש

ady18

Well-known member
עונה

מה שיר/י השבוע שלכם[של קרן]?איתי פסק זמן אם אלה החיים מה שיר/י השבוע שלכם[לא של קרן]? חסר לי פשוט ש שיר אהבה פשוט תמונה שאהבתם ובאלכם להוסיף: משהו/מישהו אחד שעשה לכם את השבוע:לקנות בגדים עוד משהו אחד שעשה לכם את השבוע- סרט/ספר/דיסק/וואטאבר ואתם רוצים להמליץ עליו- מאכל השבוע שלכם?פיצה משפט/ציטוט השבוע שלכם?"חפשו אותי בבית הקברות הקרוב" פאדיחת השבוע שלכם? דבר אחד שהייתי מוכנ/ה לוותר עליו בשמחה השבוע:נעזוב משהו שאני מחכה שיקרה שבוע הבא?אריק ההופעה כמה חתכים מנייר קיבלת השבוע ואיפה היה הכי כואב? השלם את המשפט הבא-ג "אם אין לחם": א. תאכלו עוגות ב. תאכלו מצות ג. רוצה בנות

khvh5

New member
היום יומולדת היום יומולדת לי 3>

מה שיר/י השבוע שלכם[של קרן]? מבוללללללל מה שיר/י השבוע שלכם[לא של קרן]? כל הציפורים -הראל סקעת[נחשב?!] תמונה שאהבתם ובאלכם להוסיף: משהו/מישהו אחד שעשה לכם את השבוע: קרן פלסס!! עוד משהו אחד שעשה לכם את השבוע- סרט/ספר/דיסק/וואטאבר ואתם רוצים להמליץ עליו- הופעה של קרן 3> מאכל השבוע שלכם? עוגת יומולדת עוד מעט חיחיחי משפט/ציטוט השבוע שלכם?--- פאדיחת השבוע שלכם? חברות שלי שרו לי היום יומולדת במסדרון בית הספר וכולם הסתכלו עליי וזה היה מפדחחחחח דבר אחד שהייתי מוכנ/ה לוותר עליו בשמחה השבוע: כלוםםםםםם היה שבוע מצויןןן משהו שאני מחכה שיקרה שבוע הבא? אממ.... לא יודעת >< כמה חתכים מנייר קיבלת השבוע ואיפה היה הכי כואב? לא קיבלתי השלם את המשפט הבא- "אם אין לחם": א. תאכלו עוגות
במיוחד עוגות יומולדת! חיחיחי ב. תאכלו מצות ג. רוצה בנות אתם מוזמנים לתת שתיה למי שאתם חושבים שמגיע לו לסופ"ש קר וצלול אממ לכולםםם !!

shir828

New member
מה? יש לך יומולדת ולא הזכרת את זה בכלל

בסיכום!O: המון מזל טוב!!! עד 120 שנה! והמון קרנצ'ה (קרן..)

../images/Emo99.gif

מה שיר/י השבוע שלכם[של קרן]? אל אישך תשוקתך מה שיר/י השבוע שלכם[לא של קרן]? שירה של מירי מסיקה משהו/מישהו אחד שעשה לכם את השבוע: מיכל
עוד משהו אחד שעשה לכם את השבוע- סרט/ספר/דיסק/וואטאבר ואתם רוצים להמליץ עליו- גיליתי שאני חיה בסרט מאכל השבוע שלכם? גלידת סנדיי משפט/ציטוט השבוע שלכם? להפסיק לדבר את זה, להיות את זה (אימצתי חזק) פאדיחת השבוע שלכם? אין
דבר אחד שהייתי מוכנ/ה לוותר עליו בשמחה השבוע: כלום משהו שאני מחכה שיקרה שבוע הבא?אני בקורס מנחים בלנדמרק והבטחתי שעד סוף השבוע הבא, אני אהיה מנחה מוסמכת. שמצד אחד אני ממש מחכה לזה, כי זה לתת לאנשים אחרים את מה שאני קיבלתי מהחינוך הזה ומצד שני זה הכי מפחיד בעולם לדעת שאני אתן לאנשים כל כך הרבה לחיים שלהם
השלם את המשפט הבא- "אם אין לחם": א. תאכלו עוגות ב. תאכלו מצות ג. רוצה בנות אתם מוזמנים לתת שתיה למי שאתם חושבים שמגיע לו לסופ"ש קר וצלול
לכולם

polo03

New member
../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif

למעלה