סיכום שבועי

ady18

Well-known member
סיכום שבועי../images/Emo3.gif

מה שיר השבוע שלכם של אריק
מה שיר השבוע שלכם בכללי?
בילוי השבוע שלכם-
סרט/תוכנית/סדרת השבוע שלכם-
תמונה שראיתם לאחרונה ברשת ואהבתם [אתם מוזמנים להוסיף אם יש]
משהו אחד שעשה לכם את השבוע, ואתם רוצים להמליץ עליו-
משהו שהרס לכם את השבוע
משהו שאתם מחכים שיקרה שבוע הבא-
פגשתם את אריק?

Miss Menta

New member
יאי! יום שישי ../images/Emo9.gif../images/Emo109.gif

מה שיר השבוע שלכם של אריק - ג'וני. מה שיר השבוע שלכם בכללי? ג'וני
בילוי השבוע שלכם- לא ביליתי
שופינג נקרא בילוי? סרט/תוכנית/סדרת השבוע שלכם- לילה מוטרף במוזיאון, השיר שלנו. תמונה שראיתם לאחרונה ברשת ואהבתם [אתם מוזמנים להוסיף אם יש] איזה חמודים!
משהו אחד שעשה לכם את השבוע, ואתם רוצים להמליץ עליו- שביתה XD משהו שהרס לכם את השבוע בצפר. משהו שאתם מחכים שיקרה שבוע הבא- ברק יגיע
פגשתם את אריק? לא. לצערי הרב.

עונהההה

מה שיר השבוע שלכם של אריק - כמו שציינתי שבוע שעבר- כל שבוע אני נדברת לשיר אחר- הפעם- זה לא שאני אור את באה ממקום חשוךךךךך :p מה שיר השבוע שלכם בכללי? אריק+ אינפקטד משרום..... בילוי השבוע שלכם- שמירות.. תורנויות... צבא... סרט/תוכנית/סדרת השבוע שלכם- אין כלום.... תמונה שראיתם לאחרונה ברשת ואהבתם [אתם מוזמנים להוסיף אם יש] אוי המון תמונות של אריק שעברו מהפורום שר למחשב שלי:) משהו אחד שעשה לכם את השבוע, ואתם רוצים להמליץ עליו- ריבים עם המפקדות... משהו שהרס לכם את השבוע שמירות.. תורנויו... צבא משהו שאתם מחכים שיקרה שבוע הבא- חתונה עם אריק פגשתם את אריק? אוי לא.

עונה../images/Emo13.gif

מה שיר השבוע שלכם של אריק- הגשמה עצמית
מה שיר השבוע שלכם בכללי? שוקולד-יעל נחשון
בילוי השבוע שלכם- ממ שומדבר מיוחד..
סרט/תוכנית/סדרת השבוע שלכם-לא רואה
תמונה שראיתם לאחרונה ברשת ואהבתם [אתם מוזמנים להוסיף אם יש]
משהו אחד שעשה לכם את השבוע, ואתם רוצים להמליץ עליו-ממ לא זכור לי משהו כזה
משהו שהרס לכם את השבוע-
משהו שאתם מחכים שיקרה שבוע הבא- בנתיים כלום
פגשתם את אריק? לא

זה היה ביום שבת

לא כתבת על זה בסיכום שבועי שעבר, שהיה ביום שישי עכשיו זה הזמן

ady18

Well-known member
עונה

מה שיר השבוע שלכם של אריק ?ערב חג,המתוקות האחרונות מה שיר השבוע שלכם בכללי?מירי מהאלבום הראשון קשה להחליט מה יותר שמעתי נראה "אתה אף פעם"שיר מדהים ,"שיר תקווה" בילוי השבוע שלכם-אריק מירי ירדנה ואריק לבד סרט/תוכנית/סדרת השבוע שלכם-אמילה אחלה סדרה תמונה שראיתם לאחרונה ברשת ואהבתם [אתם מוזמנים להוסיף אם יש] משהו אחד שעשה לכם את השבוע, ואתם רוצים להמליץ עליו-דיסק של מירי הראשון מדהים שמחה שקניתי באיחור אבל אף לא מאוחר כנראה חח משהו שהרס לכם את השבוע?המחשב שלי בקרוב יהיה ז"ל משהו שאתם מחכים שיקרה שבוע הבא-הצגה אבל זה עדין לא אריק אני מתגעגעת מאוד פגשתם את אריק?כן חמוד אבל במירי לא הצלחתי להגיד לו שלום לגמרי רק למאיה והצטלמתי

גמ אני רוצה ^^

מה שיר השבוע שלכם של אריק? לא נורא מה שיר השבוע שלכם בכללי?אבות ובנים - אביתר בנאי בילוי השבוע שלכם? מתכונת בספרות ואח"כ בגרות בספרות :/ גמ כן בילוי... :/ סרט/תוכנית/סדרת השבוע שלכם? עדי אשכנזי XD משהו אחד שעשה לכם את השבוע, ואתם רוצים להמליץ עליו? שינה. זה עשה לי את השבוע מאחר ולא זכיתי להרבה מזה לאחרונה משהו שהרס לכם את השבוע? ספרות :/ משהו שאתם מחכים שיקרה שבוע הבא? יאיר לפיד :] פגשתם את אריק? לא :'[

Fלויד

New member
נולד לי נאד

מה שיר השבוע שלכם של אריק אפשר לחשוב מה שיר השבוע שלכם בכללי? fuck me pumps- amy winehous בילוי השבוע שלכם- חברה שלי
(ראינו את 300 והוא סרט סבבה, רק שהיא התפקעה מצחוק כל פעם שמישו מת והקהל היה בשקט כזה...) סרט/תוכנית/סדרת השבוע שלכם- "300" אדיר תמונה שראיתם לאחרונה ברשת ואהבתם [אתם מוזמנים להוסיף אם יש] קבלו את הקליפ לשיר השבוע שלי: משהו אחד שעשה לכם את השבוע, ואתם רוצים להמליץ עליו- להיות בים המלח!!! משהו שהרס לכם את השבוע עוד יומיים חוזרים ללימודים ואני לא סיימתי חצי מהעבודות שלי... וקיבלתי 11 משהו שאתם מחכים שיקרה שבוע הבא- חוזרים ללימודים!! אני אוהב את החברים שלי ממששש פגשתם את אריק? השבוע, לא.אבל פגשתי במכולת באבו גוש מישהו שממש היה דומה לאודי, ויש מצב שזה הוא, לא היה לי אומץ לשאול. אני אברר בזאפה אם זה היה הוא!

Fלויד

New member
תראו את הקליפ!! ותענו על זה:

נכון שהזמרת הזו ואריק ממש מתאימים!?

1shiran1

New member
מממ לא ראיתי עד הסוף

אבל אני מכירה אותה .. נכון היא הוציאה עוד סינגל שפותח בשורות: "רצו לשלוח אותי לגמילה אבל אמרתי לא לא לא"? משו כזה נכון? חחחח היא מפחידה קצת אבל יש לה קול יפה
מממ ולגבי זה שהם מתאימים ....

1shiran1

New member
אהה.. יש לה קול יפה :)

חחחח אתה יודע שהיא פעם הרביצה למעריצה?

1shiran1

New member
../images/Emo6.gif

היא אמרה שהיא הייתה באיזה בר, והמעריצה ניגשה אלייה והתחילה לשאול שאלות .. אז היא פשוט החטיפה לה מכה

../images/Emo12.gifבאבו גוש?../images/Emo6.gif

לא נראה לי שזה היה אודי
כאילו מה יש לו לחפש כבר באבו גוש
איפה זה בכלל?
אני רואה שאתה מתחיל לדמיין אותו כבר

למעלה