סיכום שבועי

danish18

New member
סיכום שבועי ../images/Emo26.gif

משהו טוב שקרה לך השבוע: משהו רע שקרה לך השבוע: משהו שהתחרטת שלא עשית השבוע: התחדשות השבוע: שיר השבוע: תוכנית [TV] השבוע: סרט השבוע: ספר השבוע: משהו שאתה מצפה לו בשבוע הבא: ציטוט\יציאת\מילת השבוע: תמונת השבוע: התוכניות שלי לשבוע הבא: ולסיכום, איך עבר עלייך השבוע:

Karin917

New member
../images/Emo41.gif

משהו טוב שקרה לך השבוע: עברתי תאוריה משהו רע שקרה לך השבוע: לא מצאתי עבודה נורמלית משהו שהתחרטת שלא עשית השבוע: לא הלכתי ל2 חנויות לשאול אם הם צריכים עובדים התחדשות השבוע: ארנק חמווווווווד שיר השבוע: - תוכנית [TV] השבוע: יורדים בגדול [אני מתבלבלת בין השם של הגירסה הישראלית והאמריקאית. אז הכוונה היא לאמריקאית] סרט השבוע: - ספר השבוע: - משהו שאתה מצפה לו בשבוע הבא: להתחיל לעבוד, ללכת לחפש עבודה אחרת, שיעורי נהיגה ציטוט\יציאת\מילת השבוע: בורשט תמונת השבוע: עוד רגע התוכניות שלי לשבוע הבא: שיעורי נהיגה, חדר כושר, לחפש עבודה טובה, לקנות הארי פוטר, לצאת עם החברות, לעבוד, להציק למורה לגבי הטסט ולסיכום, איך עבר עלייך השבוע: סביר

Itay Simons

New member
נמנמנמ

משהו טוב שקרה לך השבוע: מממ יצאתי עם חברים שלא ראיתי הרבה זמן והיה נחמד ממש :) משהו רע שקרה לך השבוע: עקירה כירורגית
משהו שהתחרטת שלא עשית השבוע: לא יודע
התחדשות השבוע: אין שיר השבוע: Anna Ternheim-Lovers Dream תוכנית [TV] השבוע: אחים ואחיות משהו שאתה מצפה לו בשבוע הבא: לחזור לאכול
תמונת השבוע:
התוכניות שלי לשבוע הבא: ממ אין ולסיכום, איך עבר עלייך השבוע:חביב :] נגמר כואב :(

../images/Emo195.gif

משהו טוב שקרה לך השבוע: הכנת סגל עם המחלקה המדהימה שלי משהו רע שקרה לך השבוע: השמש הנוראית הזאת משהו שהתחרטת שלא עשית השבוע: ------------- התחדשות השבוע: אם.פי.3 שיר השבוע: אל תדאגי לו אמא [פבלו רוזנברג ושרון חזיז] תוכנית [TV] השבוע: למי יש זמן לראות טלויזיה??? סרט השבוע: כנ"ל... ספר השבוע: כנ"ל... משהו שאתה מצפה לו בשבוע הבא: שיהיו אחלה חניכים שזה מה שצפוי לפי התדרוך ציטוט\יציאת\מילת השבוע: מחלקה 2- רעל בעיניים
תמונת השבוע: טקס השבעה וסיום [היה מיוחד השבוע] התוכניות שלי לשבוע הבא: להעביר שבוע גדנ"ע בכיף ולסיכום, איך עבר עלייך השבוע: 8.5-9

EDTH

New member
../images/Emo179.gif

משהו טוב שקרה לך השבוע:שיעור גיטרה מעולה
(המורה, בניגוד אלי, ממש מתלהב מהנגינה שלי) 3 ימים אצל עדן
וההופעה המעולה
(בקרוב ביוטיוב!
) ומוריה (מהפורום) באה לראות!
משהו רע שקרה לך השבוע:כלום
משהו שהתחרטת שלא עשית השבוע: שלא ניגנתי מספיק אבל יש לי עד יום ראשון ללמוד כמה דברים... התחדשות השבוע:ממ אין שיר השבוע: Oasis- All Around The World *בהמשך אספר על השיר הנוראי הזה!$#@#$ תוכנית [TV] השבוע: ממ סאות' פארק סרט השבוע: לא זוכר איך קראו לו... ספר השבוע: אל תגלה-הרלן קובן משהו שאתה מצפה לו בשבוע הבא: שיעור גיטרה, עדן
באה ^__^ ציטוט\יציאת\מילת השבוע: "תצא משם!" תמונת השבוע: התוכניות שלי לשבוע הבא: שיעור גיטרה
,לנגן, לרוץ, להסתפר
,לקרוא עוד ספר, לחפש עבודה... מקווה שעוד דברים. ולסיכום, איך עבר עלייך השבוע: אחלה!
*חוץ מהקטע שעדן הייתה צריכה לנגן בהופעה בלילה לפני הציעו לה לנגן עם עוד הרכב כ lead guitar ! בגלל שהגיטריסט הבריז להם (טמבל) אז כמובן שהיא הסכימה והלכנו לכלי זמר שיקליטו לנו את התפקיד של הליד גיטר ולקחת טאבים... הקיצר ביום של ההופעה השיר הזה נוגן מהפלאפון מליון פעם במשך שעתיים לפחות בשביל שהיא תלמד אותו לפי הקצב וכל זה ואני לא יכול יותר לשמוע את השיר הזה בחיים!$#%^@#& אבל הייתה הופעה מעולה

elivnat

New member
השבוע...

משהו טוב שקרה לך השבוע: אחה"צ כיפי עם חברות, קניית בגדים, משהו רע שקרה לך השבוע: היה צום אבל אני לא מחשיבה אותו כל כך כדבר רע... הסיבה לצום היא הדבר הרע... אזכרה לסבא זצ"ל, אדם משכמו ומעלה שלא יצא לי להכיר לצערי... משהו שהתחרטת שלא עשית השבוע: הופעה של שי גבסו בחדרה...
התחדשות השבוע: בגדים
שיר השבוע: your song מהפסקול של מולן רוז'.. תוכנית [TV] השבוע: ג'ואי... סרט השבוע: רטטוי, מולן רוז', גרין מייל... ספר השבוע: אין. משהו שאתה מצפה לו בשבוע הבא: סמינריון!!!! ציטוט\יציאת\מילת השבוע: תמונת השבוע: התוכניות שלי לשבוע הבא: סמינריון... שבוע וחצי.. ולסיכום, איך עבר עלייך השבוע: אחלה

R e A

New member
אני כל כך קוּל דוּד!

משהו טוב שקרה לך השבוע: סתם היה שבוע פנאן כזה
משהו רע שקרה לך השבוע: צ' שלנו התגייס! משהו שהתחרטת שלא עשית השבוע: לא נדחפתי למזוודות של חבר שלי וטסתי איתו לחו"ל התחדשות השבוע: כפכפים שכבר הספיקו להקרע קצת וכינוי בצבע חום קקי. שיר השבוע: מממ טימברלנד&ג'סטין טימברלייק - the way i are רמיקס תוכנית [TV] השבוע: אנערף סרט השבוע: הארי פוטר. אה ונורביט
ספר השבוע: אנערף משהו שאתה מצפה לו בשבוע הבא: עוד כמה מסיבות גיוס ציטוט\יציאת\מילת השבוע: בוצ'ה. תמונת השבוע: אני עם המשקפיים האופנתיות שלי. אתמול בלילה... התוכניות שלי לשבוע הבא: להתאבד ולסיכום, איך עבר עלייך השבוע: סבבה ככה

../images/Emo13.gif

משהו טוב שקרה לך השבוע: אממ.. היה נחמד סה"כ בישיבה, הייתי אצל דודים שלא ראיתי המון זמן, דודים באו אלינו, המיונים הלכו לי טוב מאוד ב"ה (נראה לי), הספקתי לטייל!! חלפו להן 9 הימים. משהו רע שקרה לך השבוע: השארתי את התיק אצל הדודים והיו שם דברים חשובים (קשה למצוא תפילין כשאתה שמאלי...) חם. משהו שהתחרטת שלא עשית השבוע: שלא הבאתי את התפילין למקרה חירום (מה שקרה
) התחדשות השבוע: אחותי וגיסי קנו לנו איזה מנורת נייר ענקית לסלון.. שיר השבוע: אממ "כמה זמן" של שי 360 הימנאז, חי ולירי (השיר על החטופים- שיחזרו הבייתה בעז"ה) תוכנית [TV] השבוע: בליל ט' באב הייתה תוכנית בערוץ 10 שהשוו את מלחמת לבנון השנייה לקרב על תל-חי היה מעניין. סרט השבוע: ראיתי את ההתחלה של "איש קטן"
ספר השבוע: ספר שאחותי קנתה לאבא שלי- משהו על המנהגים של יהודי בבל.. יצא לי להציץ
משהו שאתה מצפה לו בשבוע הבא: ירידה בעומס החום. לראות דודים. ציטוט\יציאת\מילת השבוע: "מה נשמע גוּז?" התוכניות שלי לשבוע הבא: לנסוע לבקר דודים במרכז הארץ, להירשם לישיבה. ולסיכום, איך עבר עלייך השבוע: מספק משהו..

LITI789

New member
סוף סוף,סוף שבוע! :)

משהו טוב שקרה לך השבוע:פגשתי חברים!והרבה.... משהו רע שקרה לך השבוע:לא הצלחתי לדבר עם קריג כי היא בבסיס.. משהו שהתחרטת שלא עשית השבוע:שלא נרשמתי למחר ואני לא אראה את חן עכשיו שבועיים.אוף מסכן סוגר בסיס.. התחדשות השבוע:קניתי כרטיס לסרט..!!!משפחת סיפסון ומחר היירספרי! שיר השבוע:------ תוכנית [TV] השבוע:יריחו -אבל זו התוכנית היחידה שאני אוהבת... סרט השבוע:משפחת סימפסון!!!!!! ספר השבוע:-------- משהו שאתה מצפה לו בשבוע הבא:אמ...לקנות בגדים להיפגש עם חברים להתחיל ללמוד לתאוריה... ציטוט\יציאת\מילת השבוע:נאפה :) תמונת השבוע: התוכניות שלי לשבוע הבא:לנוח ולמצוא עבודה למרות שזה לא הולך ביחד.. ולסיכום, איך עבר עלייך השבוע עבר איכשהוא...!

דללה

New member
פצ.

משהו טוב שקרה לך השבוע: הקייטנה נגמרה
משהו רע שקרה לך השבוע: רבנו והשלמנו משהו שהתחרטת שלא עשית השבוע: כלום התחדשות השבוע: 2 שעונים מסבתא וסבא שיר השבוע: למה / מאיה אברהם תוכנית [TV] השבוע: אין סרט השבוע: רטטוי
ספר השבוע: אין משהו שאתה מצפה לו בשבוע הבא: ועדה רפואית והשעון חזרה מההקטנה ציטוט\יציאת\מילת השבוע: "טוווווווווווווב" תמונת השבוע: אין התוכניות שלי לשבוע הבא: לעזוב את העבודה אחרי 4 שנים
וועדה רפואית ולסיכום, איך עבר עלייך השבוע: נחמד כזה...

פפף...

משהו טוב שקרה לך השבוע: כסף
. וסופסוף להרגיש שסומכים עליי. משהו רע שקרה לך השבוע: הוא
משהו שהתחרטת שלא עשית השבוע: שיעור נהיגה התחדשות השבוע: צבע בשיער שיר השבוע: בלדה לסוכן כפול
תוכנית [TV] השבוע: קצוות מפוצלים [BBC
] סרט השבוע: למי היה זמן ספר השבוע: הקשר הפרנצ'סקי משהו שאתה מצפה לו בשבוע הבא: שטולי תצא שבת ציטוט\יציאת\מילת השבוע: אחלההההה תמונת השבוע: התוכניות שלי לשבוע הבא: עבודה, הארי פוטר
, מסיבות גיוס למיניהן, חופש אולי ולסיכום, איך עבר עלייך השבוע: ככה

../images/Emo19.gif

משהו טוב שקרה לך השבוע: הלכתי עם חברות לראות האיר פוטר משהו רע שקרה לך השבוע: תחילת השבוע היה מדכא משהו שהתחרטת שלא עשית השבוע: שלא הלכתי עם חברות לצבוע התחדשות השבוע: חולצה ועוד כל מיני קשקושים שיר השבוע: כמה חסר- איציק שמלי וגם - Avril Lavigne - When You're Gone. תוכנית [TV] השבוע: חברים סרט השבוע: אין ספר השבוע: אין משהו שאתה מצפה לו בשבוע הבא: סמינריון לש"ל ציטוט\יציאת\מילת השבוע: ריקולה תמונת השבוע: -- התוכניות שלי לשבוע הבא: סמינריון סמינריון ועוד פעם סמינריון ולסיכום, איך עבר עלייך השבוע: נחמד בעיקר בחלקו הסופי

Street Spirit 0

New member
../images/Emo153.gif|חמוס| ^_________________________^

משהו טוב שקרה לך השבוע: אריק היה אצלי
. שלושה ימים מדהימים. ההופעת סופשנה בכלי זמר שהייתה מדהימה. כל האנשים שהגיעו לראות אותי מופיעה הפתיעו אותי. היה מדהים. באה גם חברה טובה מנס ציונה שלא ראיתי המון זמן בגלל שהתגייסה. משהו רע שקרה לך השבוע: היה חם ונשרפתי כהוגן כשהלכנו לים ביום חמישי בצהריים
משהו שהתחרטת שלא עשית השבוע: נמממ... יש דברים... התחדשות השבוע: אני גיטריסטית על בפוטנציה D: שיר השבוע: Oasis- All around the world, יצירת ג'אז בשם "Take Five" [שאת שניהם ניגנתי בהופעה ^^] וגם מלכת הפלקט- מיליון פעם. תוכנית [TV] השבוע: סאות'פארק XD סרט השבוע: - ספר השבוע: אם יש גן עדן. רק התחלתי. משהו שאתה מצפה לו בשבוע הבא: ביום שישי אני נוסעת לאריק וביום שבת- כנסיית השכל בקיסריה!!! אהההההההההה ^__________________________________^ ציטוט\יציאת\מילת השבוע: "יש לנו בעיה" XD תמונת השבוע: התוכניות שלי לשבוע הבא: יש הרבה
ולסיכום, איך עבר עלייך השבוע: מדהים :]

למעלה