סיכום שבועי

Itay Simons

New member
נמנמנמ

משהו טוב שקרה לך השבוע: הנשף!!!! משהו רע שקרה לך השבוע: הנשף.זה אומר שהכל נגמר סופית.
התחדשות השבוע: המ....... תספורת קלה? לא ממש שמים לב
שיר השבוע: The Cranberries-Linger תוכנית [TV] השבוע: "אחים ואחיות" משהו שאתה מצפה לו בשבוע הבא: כל מיני
תמונת השבוע: :) התוכניות שלי לשבוע הבא: מסיבת כיתה וכמה מפגשים וכאלה... ולסיכום, איך עבר עלייך השבוע: מגניב

אני

משהו טוב שקרה לך השבוע: גמרנו עם ביולוגיה!!! משהו רע שקרה לך השבוע: הבגרות הייתה קשה התחדשות השבוע: כלום שיר השבוע: הראל מויאל- לא מכירים אותך תוכנית [TV] השבוע: האלופה סרט השבוע: שרק 3 ספר השבוע: מכתבים לטליה משהו שאתה מצפה לו בשבוע הבא: חופש
ציטוט\יציאת\מילת השבוע: -- תמונת השבוע: -- התוכניות שלי לשבוע הבא: ראשון- יומולדת לחברה, שני- חתונה בערב לבתדודה שלישי- צום, רביעי/חמישי- עוד אין תכנון ולסיכום, איך עבר עלייך השבוע: כיף!

elivnat

New member
סיכום שבועי אחרון...../images/Emo10.gif../images/Emo10.gif

משהו טוב שקרה לך השבוע: התחלתי שיעורי נהיגה:):) מסיבת סיום.. ראיתי את גיסתי אחרי בערך חודש שלא ראיתי אותה.. משהו רע שקרה לך השבוע:מסיבת סיום.:(:(:( התחדשות השבוע:סידור גבות... חחח זה גם נחשב, לא? שיר השבוע: הם לא מכירים אותך, עקבות בחול.. תוכנית [TV] השבוע: חברים, מרתון אתמול..חחחחח סרט השבוע: אמממממ אין.... ספר השבוע:מלאכים נופלים. משהו שאתה מצפה לו בשבוע הבא: אמממ שום דבר לא ידוע... אולי בע"ה תיאוריה בלי נדר... ציטוט\יציאת\מילת השבוע:"תחי השמינית!!!" תמונת השבוע: התוכניות שלי לשבוע הבא: לגשת לתיאוריה בע"ה ואולי עוד כמה שיעורי נהיגה.. ולסיכום, איך עבר עלייך השבוע: אחלה בחלה:):)

עונה בפעם האחרונה..

משהו טוב שקרה לך השבוע:פגשתי את חברים שלי בבגרות והיה נחמד. משהו רע שקרה לך השבוע: הרבה ביזבוז זמן. התחדשות השבוע: החלפתי הארד-דיסק (סוף כל סוף), מקלדת.. ועוד כמה
שיר השבוע: "ימים טובים" של אלון דה לוקו. תוכנית [TV] השבוע: "הבורר" או "האוס" סרט השבוע: תא טלפון (השנייה סיימתי לראות..) ספר השבוע: "סודות הנשמה"- מסרים מעולם האמת דרך ילדים פגועי מוח (מפחיד רצח.) משהו שאתה מצפה לו בשבוע הבא: יש צום.. נצפה שייגמר בשלום ושיתבטל מהרה בעז"ה. ציטוט\יציאת\מילת השבוע: אממ.. לא עולה לי כרגע. התוכניות שלי לשבוע הבא: נראה כבר.. אולי נמצא עבודה.. ולסיכום, איך עבר עלייך השבוע: היה נחמד.. הרבה ביזבוז זמן..

טוב שכולם פה גורמים לי לבכות!

משהו טוב שקרה לך השבוע: שאנפולל! דה! ושחיות ליליות למיניהן.. משהו רע שקרה לך השבוע: מממ לא משו.. התחדשות השבוע: 2 חולצות משקפ"ש תיק וחצאית שיר השבוע: כל השירים של שון תוכנית [TV] השבוע: מתחילות מחדש סרט השבוע: שכחתי איך קוראים לו.. ספר השבוע: לא קראתי משהו שאתה מצפה לו בשבוע הבא: בית ריק.. ציטוט\יציאת\מילת השבוע: Jamaica! Peace everybody peace! תמונת השבוע: אני מתגעגעת אליה!
התוכניות שלי לשבוע הבא: מממ להתגעגע לאבא! ולסיכום, איך עבר עלייך השבוע: האמת, שאחד השבועות הטובים!

ranch22

New member
אני..

משהו טוב שקרה לך השבוע: הטיול, השבת, הערב בחמישי. משהו רע שקרה לך השבוע: העצבים אחרי הטיול. התחדשות השבוע: חולצה? חח שיר השבוע: "מהרי נא"
תוכנית [TV] השבוע: אממ... לא יודעת. סרט השבוע: כמעט ולא ראיתי טלויזיה. ספר השבוע: "היומן", "עוד רוחה אותי רודפת", "מכתבים לטליה". משהו שאתה מצפה לו בשבוע הבא: מחר, הטיול. ציטוט\יציאת\מילת השבוע: "מהרי נא"! וואו, היו מלא. תמונת השבוע: מהטיול, מלא תמונות, אבל עוד לא העברתי למחשב. התוכניות שלי לשבוע הבא: לא הרבה חוץ מהטיול. ולסיכום, איך עבר עלייך השבוע: טוב, ב"ה.

למעלה