סיכום שבועי

סיכום שבועי ../images/Emo26.gif

משהו טוב שקרה לך השבוע: משהו רע שקרה לך השבוע: התחדשות השבוע: שיר השבוע: תוכנית [TV] השבוע: סרט השבוע: ספר השבוע: משהו שאתה מצפה לו בשבוע הבא: ציטוט\יציאת\מילת השבוע: תמונת השבוע: התוכניות שלי לשבוע הבא: ולסיכום, איך עבר עלייך השבוע:

Karin917

New member
../images/Emo41.gif../images/Emo203.gif../images/Emo41.gif

משהו טוב שקרה לך השבוע:הנסיעה לת"א משהו רע שקרה לך השבוע:הקטע עם הספרנית [בשרשור
של היום] ובגרות בספרות. התחדשות השבוע:תיק, חצאית, 2 חולצות סטרפלס, ארנק קטן ומנומר [לא חושבת שיעשה בו שימוש,חברה קנתה לי בצחוק], צפורניים
. שיר השבוע:- תוכנית [TV] השבוע:הבורר [אני רוצה הוט
] סרט השבוע:- ספר השבוע:פיסיקה-מבחני בגרות ברמה של 3 י"ל משהו שאתה מצפה לו בשבוע הבא:מסיבת סיום של הפנימייה ציטוט\יציאת\מילת השבוע:"אני מצטערת, אבל אני מחטטת לך בתחת" תמונת השבוע:תכף אצרף. התוכניות שלי לשבוע הבא:מתכונת בפיזיקה, המון שינה, תאוריה, שיעורי נהיגה, מסיבת סיום של הפנימייה, חיפוש עבודה, ים, חדר כושר, שרק 3 [אם יהיה עם מי ללכת]. ולסיכום, איך עבר עלייך השבוע:מהר מדי!

EDTH

New member
../images/Emo176.gif../images/Emo176.gif../images/Emo178.gif

משהו טוב שקרה לך השבוע: נגמרו הבגרויות, קיבלתי החלטה... משהו רע שקרה לך השבוע: החום הזה
הבגרות בספרות
ועדיין לא מצאתי עבודה
התחדשות השבוע: ספר מחזור, עוד ספר, חולצה, פנס, תיק ו-2 דיציבלים לכפר המוסיקה
שיר השבוע: ממ שירים של מגהדת'
תוכנית [TV] השבוע: - סרט השבוע: - ספר השבוע: - משהו שאתה מצפה לו בשבוע הבא: יום שני Megadeth יואווווו!
יום שלישי אצל עדן
יום רביעי עם עדן ומפגש כנראה
ציטוט\יציאת\מילת השבוע: "שהקופה לא תיפול" (לא משנה ^^ ) תמונת השבוע: חולצת מחזור התוכניות שלי לשבוע הבא: הופעה, עדן, מפגש ולאסוף פקקים לכפר המוסיקה
ולסיכום, איך עבר עלייך השבוע: נחמד.

Street Spirit 0

New member
../images/Emo153.gif|חמוס| ../images/Emo6.gif

ליד הבית החדש [שנעבור אליו ביום ראשון ^^] יש מיכל לאיסוף בקבוקים. אז כשתבוא נוכל לגנוב משם פקקים P: למזלי נתנו לי לזין את הדציבלים הישנים ^^ אז אני אעזור לך XD כפרעליך

דללה

New member
איזה חולצה מגניבה!!!

לצערנו, התכנונים לחולצת מגמה לא יצאו בסוף... אבל יש לנו חולצת שכבה ישנה ממש

../images/Emo65.gif../images/Emo65.gif

משהו טוב שקרה לך השבוע:סיימתי בגרויות(האחרונה היתה ביולוגיה), היתה מסיבת סיום ונשף פצצתי משהו רע שקרה לך השבוע: כלוםםםםםםם התחדשות השבוע: אמ... אין שיר השבוע: השיר בסמיבת סיום...(לקחו ת'מנגינה של 'חברים' והלבישו עליה מילים....) תוכנית [TV] השבוע: לא היה לי ממש זמן לראות טלויזיה השבוע סרט השבוע: ---- ספר השבוע: ספר המחזור(?...) משהו שאתה מצפה לו בשבוע הבא: חופש!!!!!!!!! ציטוט\יציאת\מילת השבוע: מחזור ל"ו - צדיקים? תמונת השבוע:
התוכניות שלי לשבוע הבא: עבודה ולבקר ת'חבר... ולסיכום, איך עבר עלייך השבוע: לא יכולתי לבקש ליותר טוב(לא... בעצם, אם הייתי רואה את חבר שלי הוא היה הופך למושלם)

דללה

New member
הו, שלום לך!

משהו טוב שקרה לך השבוע: נשף סיום
משהו רע שקרה לך השבוע: סיימתי תיכון
התחדשות השבוע: נעליים, תיק, סיימתי תיכון... שיר השבוע: היו מלא תוכנית [TV] השבוע: לא זוכרת סרט השבוע: שרק
ספר השבוע: עומדים בטור משהו שאתה מצפה לו בשבוע הבא: מסיבת סיום כיתתית, מפגשמיניסטים, לעבוד.. ציטוט\יציאת\מילת השבוע: לא זוכרת תמונת השבוע:
התוכניות שלי לשבוע הבא: מסיבת סיום כיתתית, מפגשמיניסטים, לעבוד.. ולסיכום, איך עבר עלייך השבוע: מצויין

למעלה