אני../images/Emo70.gif
אז...איך עבר השבוע באמת?= סה"כ סבביש לגמרי
(סבביש=התשובה ל-מניש?) משהו טוב שקרה השבוע= ממממ.. מיונים לקורס מד"צים :]] היה מגניב
משהו רע שקרה השבוע= יום השואה
שיר ישראלי השבוע= נממנמנמנמממ.. לא שמעתי השבוע ישראלי. שיר לועזי השבוע= always-bon jovy
השיר הזה always יהיה שיר השבוע :]]]]]] סרט שראיתם השבוע= מממ.. רציתי לראות רשימת שינדלר אבל לא יצא..
סדרה שראיתם השבוע=CSI כמו תמיד!! אבודים-כמה פרקים ראשונים שהתחלתי לראות
ממ.. והאלופה! משהו מצחיק ששמעתם השבוע= לא כזה מצחיק אבל נויה תמיד עושה את זה מצחיק: "אני ואת זה כמו מסטיק בזוקה-אני המסטיק ואת הבדיחה!" ועוד משו.. "פעם ראיתי בקאזה שכתוב שיר של רוני שמבצעות אותו האחיות פיק-מי מהן אמורות להעלב??" משהו מצחיק שקרה/ אמרתם השבוע= ממנממננממ.. לא זוכרת
מה אתם מחכים/רוצים שיקרה שבוע הבא?= המפצחים! לא יכולתי לראות תפרק הראשון!! אוףףף
אהה ולפרק חדש של מה עובר על בריאן.. סופסוף נדע מה קרה לבריאן ואדם כשהם ראו את מרג'ורי ו.... לפרק חדש של NY. **וקצת שאלות בכללי על השבוע שחלף בעולם ובארץ ** מה דעתכם בקצרה על מסע הרצח בוירג'יניה טק בארה"ב?= אמאל'ה!! מזעזע!! אבל מזה מתאים למאק לחקור דבר כזה.. אני מתערבת איתכם שעוד יעשו על זה פרק באחת הסדרות... מה דעתכם בקצרה על כל השביתות בתיכונים?= חרא!! הבצפר שלי תמיד מיוחד!! כל ז'-י'ב שובתים בארץ אבל בדרור?? מה פתאום!! רק התיכון שובתים כי המורים שלהם בהסתדרות המורים אבל החטיבה??- הם בהסתדרות! (שידחפו אותה לתחת!) מפכ"ל המשטרה החדש אמר בנאום טקס הכניסה לתפקיד שלו ש..."יש מנהיגים חלשים ולא מנוסים במשטרה". האם לדעתכם זה פאדיחה שמפכ"ל משטרה ככה אומר על המשטרה שהוא הולך לפקד עליה ולומר זאת עוד בפומבי? במיוחד כשזה בטקס הכניסה שלו? או שלדעתכם זה מוכיח על כנות ויושר ותקווה לשינוי בעתיד?= לא ממש לא! זה אומר שהוא רוצה לשפר את מנהיגי המשטרה! יוני, רואים שאתה במגמת תקשורת!!
שובע טוב לכולם..
בר.
אז...איך עבר השבוע באמת?= סה"כ סבביש לגמרי