סיכום שבועי

סיכום שבועי ../images/Emo24.gif

שבוע טוב לכולם. עוד שבוע עבר, ועכשיו הגיע זמן לשמוע איך הוא עבר עליכם. אז...איך עבר השבוע באמת?= משהו טוב שקרה השבוע= משהו רע שקרה השבוע= שיר ישראלי השבוע= שיר לועזי השבוע= סרט שראיתם השבוע= סדרה שראיתם השבוע= משהו מצחיק ששמעתם השבוע= משהו מצחיק שקרה/ אמרתם השבוע= מה אתם מחכים/רוצים שיקרה שבוע הבא?= **וקצת שאלות בכללי על השבוע שחלף בעולם ובארץ ** מה דעתכם בקצרה על מסע הרצח בוירג'יניה טק בארה"ב?= מה דעתכם בקצרה על כל השביתות בתיכונים?= מפכ"ל המשטרה החדש אמר בנאום טקס הכניסה לתפקיד שלו ש..."יש מנהיגים חלשים ולא מנוסים במשטרה". האם לדעתכם זה פאדיחה שמפכ"ל משטרה ככה אומר על המשטרה שהוא הולך לפקד עליה ולומר זאת עוד בפומבי? במיוחד כשזה בטקס הכניסה שלו? או שלדעתכם זה מוכיח על כנות ויושר ותקווה לשינוי בעתיד?= שיהיה שבוע טוב ומוצלח לכולם !!!! *************************************************************** תשובותיי.... אז...איך עבר השבוע באמת?= מוזר...ואפילו קצת רע. :/ משהו טוב שקרה השבוע= כלום משהו רע שקרה השבוע= מה לא?!?! שיר ישראלי השבוע= יהודית רביץ- כשתבוא אהבה. רמי קליינשטיין- באתי. שיר לועזי השבוע= - paul johnson - she got me on סרט שראיתם השבוע= כלום סדרה שראיתם השבוע= כרגיל CSI מסודרים. משהו מצחיק ששמעתם השבוע= "בנות הן כמו אימיול, בהתחלה לוקח זמן, אבל בסוף יורדות" משהו מצחיק שקרה/ אמרתם השבוע= דיברתי למכונת כביסה. מה אתם מחכים/רוצים שיקרה שבוע הבא?= פרק אחרון לעונה השישית של CSI לאס וגאס. ותחילת העונה החדשה של CSI ניו יורק. ולהצליח במתכונת בתקשורת. **וקצת שאלות בכללי על השבוע שחלף בעולם ובארץ ** מה דעתכם בקצרה על מסע הרצח בוירג'יניה טק בארה"ב?= מזעזע, ומפחיד. מה דעתכם בקצרה על כל השביתות בתיכונים?= טיפשות. מפכ"ל המשטרה החדש אמר בנאום טקס הכניסה לתפקיד שלו ש..."יש מנהיגים חלשים ולא מנוסים במשטרה". האם לדעתכם זה פאדיחה שמפכ"ל משטרה ככה אומר על המשטרה שהוא הולך לפקד עליה ולומר זאת עוד בפומבי? במיוחד כשזה בטקס הכניסה שלו? או שלדעתכם זה מוכיח על כנות ויושר ותקווה לשינוי בעתיד?= הלוואיי ויכולתי לקוות שבאמת יהיה טוב, בינתיים כל המפכ"לים למינהם רק הבטיחו והבטיחו ולא קיימו.

ראניה15

New member
אני ../images/Emo9.gif

אז...איך עבר השבוע באמת?= אממ היה עמוס,קשה להגדיר איך היה משהו טוב שקרה השבוע=הצלחתי לישון משהו רע שקרה השבוע=קרו הרבה דברים רעים.. שיר ישראלי השבוע= מי-של שוטי הנבואה :} שיר לועזי השבוע=Kashmir - led zeppelin/beautiful day-u2 סרט שראיתם השבוע=לא ראיתי :[ סדרה שראיתם השבוע=CSI,חברים,עדי אשכנזי,סימפסונס,סאות'פארק משהו מצחיק ששמעתם השבוע= "הילדים שלי,והילדים שלך מרביצים לילדים שלנו" XDD משהו מצחיק שקרה/ אמרתם השבוע= אני:" אני רעבה!!" אבא:"תאכלי אותי!!" XDD זה הרג אותי מה אתם מחכים/רוצים שיקרה שבוע הבא?= [זה בגדר חלום] שאני יצלול עם כרישים
**וקצת שאלות בכללי על השבוע שחלף בעולם ובארץ ** מה דעתכם בקצרה על מסע הרצח בוירג'יניה טק בארה"ב?= נוראי!! היה לסטודנט הזה משעמם ואז הוא החליט לרצוח :\ מה דעתכם בקצרה על כל השביתות בתיכונים?=מעולה!!! :]] מפכ"ל המשטרה החדש אמר בנאום טקס הכניסה לתפקיד שלו ש..."יש מנהיגים חלשים ולא מנוסים במשטרה". האם לדעתכם זה פאדיחה שמפכ"ל משטרה ככה אומר על המשטרה שהוא הולך לפקד עליה ולומר זאת עוד בפומבי? במיוחד כשזה בטקס הכניסה שלו? או שלדעתכם זה מוכיח על כנות ויושר ותקווה לשינוי בעתיד?= לא. זה רק מוכיח כמה המשטרה בארץ דפוקה.

נהה

איך עבר השבוע באמת?= רגיל כזה, היו טובים ממנו... משהו טוב שקרה השבוע= נסיון לחזור לנגן בגיטרה אחרי שלא נגעתי בה 4 שנים. משהו רע שקרה השבוע= התבטלה מתכונת בביו' שהתכוננתי אליה די הרבה... ועוד כמה דברים שקרו אבל אני חולק אותם רק עם מי שקרוב אלי... שיר ישראלי השבוע= לא יודע, לא שמעתי... שיר לועזי השבוע= איך לא ... Lacuna Coil - Enjoy the Silence סרט שראיתם השבוע= Dancer in the Dark, חתיכת סרט... באמת. סדרה שראיתם השבוע= South Park ואולי פרק אחד של CSI משהו מצחיק ששמעתם השבוע= אתמול אמרו לי שאני דומה לגארי קספרוב S: משהו מצחיק שקרה/ אמרתם השבוע= מצחיק שקרה, יותר נכון אירוני... כשהבנתי כמה כסף הלך לי על משקאות אלכוהולים השבוע X_X מה אתם מחכים/רוצים שיקרה שבוע הבא?= עד כמה מצחיק שזה נשמע... בית ספר, כי אני רוצה לדעת מה נסגר עם כל המבחנים שדחו לנו. **וקצת שאלות בכללי על השבוע שחלף בעולם ובארץ ** מה דעתכם בקצרה על מסע הרצח בוירג'יניה טק בארה"ב?= מממ אני צריך לחפור בעניין עוד קצת, ראיתי את הסרטון שפרסמו שהוא הקליט לפני הטווח... עוד לא גיבשתי ממש דעה... אבל כמובן שזה מזעזע. בתכלס, במקום להלחם בכל מדינה בעולם ארה"ב צריכה להשקיע באנשים שגרים אצלהם ולמנוע כאלה מצבים מההתחלה, למרות שאותו הרוצח נראה כי לא היה הכי בריא בנפשו, ובכלל כ"כ קל לקנות שם נשק... זו אחת הסיבות שיש שם גם כ"כ הרבה מקרי רצח. מה דעתכם בקצרה על כל השביתות בתיכונים?= דפוקים, לא בזמן, פוגע במי שניגש לבגרויות השנה, וסתם מדכא, כי מתבטלים מבחנים אז יוצא שסתם מתכוננים ואחרי זה אין כוח ללמוד ואז יושבים כל היום בבית ומתים משעמום.

hitchhiker218

New member
אנוכי....

אז...איך עבר השבוע באמת?= חרא כתמיד משהו טוב שקרה השבוע= לא.... משהו רע שקרה השבוע= כן ה-VANS מיתבלות שיר ישראלי השבוע= לא שומעת ישראלי... שיר לועזי השבוע= WHAT I'VE DONE-LINKIN PARK החדששש סרט שראיתם השבוע= אני לא מאמינה שאני כותבת אבל... מישפחת סופר על!!!!! XDDD סדרה שראיתם השבוע= CSI דההה משהו מצחיק ששמעתם השבוע= חן:"אביה, חשבת פעם על אישפוז??" אביה:"לא למה?" חן:"למה?!?!?!?!?!?!?!?!?!?!?!??!?!? XDDD" משהו מצחיק שקרה/ אמרתם השבוע= "Why that dirty Frank was a bad mother fucker- Shut your mouth! Hey man, I'm just talking about dirty Frank"<אני לא מפסיה לבלבל לחנג' את המוח עם המישפט האדיר הזה והיא רוצה לשחוט את גופתי ולשים אותה ליד הסרוויסים של דודה שלה> מה אתם מחכים/רוצים שיקרה שבוע הבא?= שהמשיח יבוא! בני ישראל! תתעוררו!! אתם בנים של מלך!!!!!!!!! משיח משיח משיח.. אוי יו יו יו יו יוווווווווו!!!!!!! XDDDD **וקצת שאלות בכללי על השבוע שחלף בעולם ובארץ ** מה דעתכם בקצרה על מסע הרצח בוירג'יניה טק בארה"ב?= מעניין לי את העכוז.. הם לא בנים של מלך!!!!XDD מה דעתכם בקצרה על כל השביתות בתיכונים?=חרא אבל מפיקים מזה טובות הנאה... מפכ"ל המשטרה החדש אמר בנאום טקס הכניסה לתפקיד שלו ש..."יש מנהיגים חלשים ולא מנוסים במשטרה". האם לדעתכם זה פאדיחה שמפכ"ל משטרה ככה אומר על המשטרה שהוא הולך לפקד עליה ולומר זאת עוד בפומבי? בבעתיד?= מיוחד כשזה בטקס הכניסה שלו? או שלדעתכם זה מוכיח על כנות ויושר ותקווה לשינוי בעתיד?=WTF? אין לי דעה.. אני טיפשה.

hitchhiker218

New member
אני?? סמים?? מה פתאום...

נגד נגד נגד הזונות שנגד נגד נגד סמים!!!!! איי אם סטון!!!!! יההה בייבי!!! מה נהיה איתנו? בני ישראל!!!! נ, נח, נחמ, נחמן, נחמן מאומן! (רוקסססס)

hitchhiker218

New member
את מלגלגת עלי? את?

שהיית עימי ברגעים הקשים... הכואבים והדואבים?? וגם אתה יוני... לא תצא בזול......

לא נורא..

זה שאני לא יודע לכתוב הרואין כמו שצריך רק מוכיח שאני לא לוקח סמים
חחחח אז זה בסדר..

hitchhiker218

New member
וואוו וואוו! מה קורה כאן?

אני ניראת לכם כמו בן אדם שלוקח סמים? עכשיו רציני. מי שחושב שכן ירים את ידו ללא בושה ויצביע:
מי שחושב כמוני(שאיניני דוחפת מחטים לזרועי, ואישוני לא מתרחבים, וגופי לא מגרד) שיצביע:
אהמ אני:
!!!!!!!!

עכשיו יש לי זמן!../images/Emo166.gif

אז...איך עבר השבוע באמת?=עצוב
משהו טוב שקרה השבוע= חחח היה מצחיק משהו רע שקרה השבוע=שואה! שיר ישראלי השבוע=מירי מסיקה-עכשיו אתה חוזר בחזרה שיר לועזי השבוע=shedaisy-now סרט שראיתם השבוע= החתונה של החבר שלי סדרה שראיתם השבוע= אין לי כוח לרשום הכל חחח משהו מצחיק ששמעתם השבוע= חחחחחחח :אמא שלי:"חברה שלך התגרשה" אני:"איזו?" היא:"מירי" "זה לא בטוח עדין" והיא חחחח :"מאיפה היא יודעת הכל זאת?!" משהו מצחיק שקרה/ אמרתם השבוע=חחחחחח היה לנו בשיעור ערבי ת,דוד זה עם,אז היא שאלה אותנו מהזה דוד מצד האב,אז אני כזה:"עמה!!!" חחחחחח וגם שהיא שאלה איך אומרים כסף ערבי אני:"רובלים!!!" חחחח כל השיעור היה קורע מצחוק!!!! וגם באנגלית,חברה שלי קוראת עם מבטא(הכלבה האמריקאית הזאת) אז אני מתחילה לצחוק,והיא צוחקת כזה באמצע הקריאה חחחחח ושהוא בחר בי לקרוא אז אני מתחילה לקרוא כזה ,ואז תופסת צחוק,חחחח באמצע,חחחחח אין לי מושג למה מה אתם מחכים/רוצים שיקרה שבוע הבא?=עצמאות@@@!!!ריקודי עם! **וקצת שאלות בכללי על השבוע שחלף בעולם ובארץ ** מה דעתכם בקצרה על מסע הרצח בוירג'יניה טק בארה"ב?=ל שמעתי על זה
מה דעתכם בקצרה על כל השביתות בתיכונים?=בחטיבות הם מעולות אבל לתיכונים חבל מאוד

למעלה